Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Ένα Σπίτι στο Παρίσι”!

Το TLIFE και η Feelgood σε στέλνουν σινεμά και την ταινία “Ένα Σπίτι στο Παρίσι” με πρωταγωνιστές την Kristin Scott Thomas και τον Kevin Kline.

Οι 15 τυχεροί που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινία στο ΔΑΝΑΟ, την Τρίτη 20/01 στις 20:15 (ώρα προσέλευσης 20:00) είναι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΣΤΑΝΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ
ΒΛΑΧΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ
Τα ονόματα των νικητών θα υπάρχουν στην είσοδο. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν μαζί κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

O σπουδαίος σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας Israel Horovitz (Author!Author!, The Strawberry Statement, Sunshine), ο άνθρωπος που έδωσε στον Al Pacino τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο επί σκηνής, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά του έργα.
Με πρωταγωνιστές τους διακεκριμένους Maggie Smith (The Best Exotic Marigold Hotel), Kevin Kline (No Strings Attached) –σε μία από τις πιο απαιτητικές του στιγμές- και Kristin Scott Thomas (The English Patient), το “Ένα Σπίτι στο Παρίσι” αναμειγνύει με μοναδικό τρόπο τον ρομαντισμό με τις κωμικές και δραματικές σκηνές.

Η ρομαντική αυτή κομεντί αποπνέει παρισινή φινέτσα, επιφυλάσσει εξαιρετικές ερμηνείες και από τους τρεις πρωταγωνιστές και θυμίζει το καλό γαλλικό κρασί που καταναλώνει ευλαβικά η πρωταγωνίστρια. Με σκηνικό την πόλη του φωτός και με μήλο της έριδος ένα πανέμορφο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης, αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι πάντα στο τέλος η αγάπη κερδίζει.

22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Read More

And More