Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.12.2013 | 09:10

William – Kate: Έπεσαν θύματα υποκλοπής!

William – Kate: Έπεσαν θύματα υποκλοπής!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Θύματα υποκλοπής έπεσαν, ο πρίγκιπας William, η Catherine Middleton και ο πρίγκιπας Harry από το προσωπικό της εφημερίδας του Rupert Murdoch, News of the world! Οι υποκλοπές έγιναν στη Βρετανία, χωρίς η βασιλική οικογένεια να καταλάβει τίποτα.
 
Ωστόσο, τα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν κάποιες από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τους ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης που γίνεται.
 
Μεταξύ άλλων λοιπόν, ακούστηκαν και τα μηνύματα που άφηνε στον τηλεφωνητή της Δούκισσας του Cambridge, ο πρίγκιπας William!
 
Σε μία από τις συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν το 2006, την ενημέρωνε ότι παραλίγο να τον πυροβολήσουν στη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης: “Γεια σου αγάπη μου. Συγγνώμη, μόλις επέστρεψα από την άσκηση. Και σήμερα ήταν γεμάτη ημέρα. Έτρεξα πάνω κάτω στα δάση του Άλντερσοτ, κυνηγώντας σκιές και χάνοντας τον προσανατολισμό μου τρομερά. Βρέθηκα στην ενέδρα που είχε στήσει η αντίπαλη ομάδα και ήταν ντροπιαστικό γιατί σχεδόν με πυροβόλησαν. Όχι, βέβαια με αληθινές σφαίρες”, ανέφερε ο πρίγκιπας στο μήνυμά του.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10