Μεγάλος διαγωνισμός: Κάνε Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη κερδίζοντας μια 5ημερη αεροπορική εκδρομή!

Μπορεί να πιστεύεις ότι θα περάσεις ακόμη ένα συνηθισμένο Πάσχα αλλά το TLIFE μαζί με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Yanna Tours σου δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα από τα ταξίδια των ονείρων σου, στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη!

Το YannaTours προσφέρει πενταήμερη αεροπορική εκδρομή με την Aegean Airlines, τις μέρες του Πάσχα (18 – 22.04.2014) στην Κωνσταντινούπολη συνολικής αξίας 1.870 ευρώ!
Συγκεκριμένα, το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια με όλους τους σχετικούς φόρους πληρωμένους και διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο InnPera Istanbul για 2 άτομα, συν 500 ευρώ σε μετρητά.

Διαδικασία διαγωνισμού:

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό κάνε like στη σελίδα του YannaTours στο facebook και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο).

Τόσο απλά, μπορεί φέτος να κάνεις το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου στη μοναδική Πόλη, σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, ζωντανό μνημείο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Πατριαρχείο για την κατανυκτική Ακολουθία του Επιταφίου, Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας και Αναστάσιμο Δείπνο, μια μοναδική εμπειρία που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή.

Επίσης, πρόκειται να απολαύσεις μια κρουαζιέρα με ιδιωτικό ναυλωμένο πλοιάριο στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο και φυσικά θα ξεναγηθείς στην Αγία Σοφία, ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών, την Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το Υδραγωγείο του Ιουστινιανού, καθώς και το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί. Ο τυχερός θα επισκεφθεί και το Τοπ Καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με τους θαυμάσιους εσωτερικούς κήπους και αυλές και την αξεπέραστη θέα προς τη Θάλασσα του Μαρμαρά, ενώ την τέταρτη ημέρα θα βρεθεί στα υπέροχα Πριγκιπονήσσια.

Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να περιπλανηθείς στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi και το γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Capali Carsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα, και να γευτείς από κοντά τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Ανατολής.

Ο διαγωνισμός θα τελειώσει στις 09/04/14, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/04/14

Καλή επιτυχία!

Read More

And More