Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.07.2010 | 08:40

Έλενα Παπαρίζου και Onirama ψηφίζουν...οικολόγους!

Έλενα Παπαρίζου και Onirama ψηφίζουν...οικολόγους!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οικολογικές συναυλίες για όλα...τα μουσικά γούστα  µε τους Έλλη Πασπαλά, Σταύρο Ξαρχάκο, Πάνο και Χάρη Κατσιµίχα, Έλενα Παπαρίζου και Οnirama πλάι σε πάγκους µε βιολογικά προϊόντα, φέρνει το «Εarth Wind & Μusic Festival» στην Αρχαία Ολυµπία, από 14 έως 18 Ιουλίου.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος. Τι σηµαίνει όµως "οικολογική συναυλία"; Λιτός σχεδιασµός της σκηνής σε συνδυασµό µε τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας, δηλαδή φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία θα τοποθετηθούν στον χώρο για να παράγουν την απαραίτητη ενέργεια για τις συναυλίες αντί του ηλεκτρικού ρεύµατος.

Η Αρχαία Ολυµπία µεταµορφώνεται σε έναν διαδραστικό πολυχώρο οικολογίας και µουσικής για τις ανάγκες του φεστιβάλ, µε πρέσβειρα την Πέµη Ζούνη. "Η κάθε λεπτοµέρεια είναι σηµαντική καθώς δείχνει στον πολίτη τι µπορεί να κάνει ή να αποφύγει για να προστατεύσει το περιβάλλον. Το καρτελάκι, για παράδειγµα, των επισκεπτών και διοργανωτών δεν είναι πλαστικό όπως συνηθίζεται. Μέχρι και το πάχος του εισιτηρίου έχει σηµασία",δηλώνει η ηθοποιός και βουλευτής.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου µε ένα "Αφιέρωµα στον Νίκο Γκάτσο" από τον Σταύρο Ξαρχάκο µε την Ελλη Πασπαλά στο Θέατρο Ολυµπία, στην Αρχαία Ολυµπία. Την επόµενη ηµέρα ανεβαίνουν στη σκηνή ο Πάνος και ο Χάρης Κατσιµίχας. Στις 18 Ιουλίου δίνουν συναυλία η Έλενα Παπαρίζου µε τους Οnirama.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:16

Top 10