Ατύχημα για την αδερφή της Amal Alamuddin στο πάρτι των γενεθλίων της!

Μαζί με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του νεότερου μέλους αυτής, του γοητευτικού George Clooney, θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια της η αδερφή της Amal Alammudin, Tala. Η όμορφη event planner, έβγαλε όλη την οικογένεια για δείπνο στο Μανχάταν για να γιορτάσει την περίσταση. Μάλιστα η Tala Alamuddin είχε επιλέξει ένα ροζ φόρεμα και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες για την βραδιά.

Κατά την είσοδο τους στο εστιατόριο ο George Clooney, τα πεθερικά του και η αδερφή της συζύγου του, η οποία έλειπε από την βραδιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ουάσινγκτον, χαμογελούσαν πλατιά στον φωτογραφικό φακό.


Ο George Clooney με τον πατέρα της Amal και της Tala Alamuddin, Ramzi.


Baria και Ramzi Alamuddin

Κατά την έξοδο της όμως από αυτό η Tala Alamuddin “προδόθηκε” απο τα ψηλοτάκουνά της και έπεσε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το αυτοκίνητο που περίμενε για να την παραλάβει. Την πτώση της και την γκριμάτσα του πόνου που τσαλάκωσε το όμορφο πρόσωπό της κατέγραψε καρέ καρέ ο φακός των paparazzi.

Η Tala Alammudin ανέκτησε σύντομα την ψυχραιμία της, μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε, όπως υποστηρίζει η Daily Mail.

Read More

And More