Ευαγγελία Αραβανή: Το X Factor, η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και η πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη!

Το καλοκαίρι για την Ευαγγελία Αραβανή μόλις ξεκίνησε! Η παρουσιάστρια του X Factor απολαμβάνει την καθημερινότητά της έχοντας λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μετά την ολοκλήρωση του παγκοσμίως επιτυχημένου μουσικού show, με την ανάδειξη του Ανδρέα Λέοντα ως νικητή, μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της.

Αν και μέσα από το X Factor είχε την ευκαιρία να περάσει ξεχωριστές στιγμές και να γεμίσει με εμπειρίες. Η ίδια ευχαρίστησε την ομάδα της για όλα όσα έζησε και για την στήριξή τους και στα 10 live του show με ένα post στο instagram.


Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία της με τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά την οποία, όπως σημείωσε η ίδια, θα θυμάται για πάντα. Η Ευγαγγελία τη βραδιά του τελικού ανέβασε μάλιστα και μία selfie με τον οικοδεσπότη του show η οποία απέσπασε πάρα πολλά σχόλια και likes.

“Έπρεπε να φτάσουμε στον τελικό για να βγάλω επιτέλους φωτογραφία με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ @sakisrouvas”, έγραψε κάνοντας τις θαυμάστριες να ζηλέψουν και να μην σταματούν να της γράφουν πόσο τυχερή είναι!


Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί αφού θα ακολουθήσει και 5ος κύκλος και μάλιστα αό τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι πολύ ευχαριστημένοι από την Ευαγγελία και τον τρόπο που παρουσίασε τα backstage του X Factor αλλά και από τα ξεχωριστά ταλέντα που ξεδίπλωσε.

Ταλέντα που φαίνεται πως αναγνώρισαν κι άλλοι αφού δεν άργησαν να πέσουν προτάσεις με πιο ηχηρή αυτή από την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια του Alpha θέλει να ενσωματώσει την Ευαγγελία στην ομάδα της.

Οι φετινές τηλεοπτικές τους συναντήσεις άλλωστε έδειξαν ότι έχουν καλή χημεία καιυπάρχει ανάμεσά τους αγάπη και εκτίμηση.

Η Ευαγγελία έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της να εξετάσει τις επιλογές της και να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσει ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι αφού βγαίνει από μία συνεργασία που της έδωσε πολλά!

Read More

And More