Οι celebrities που τίμησαν την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Φωτογραφίες

Χθες ήταν μια σημαντική μέρα για την οικογένεια Λυκουρέζου, αφού η Μαρία Ελένη έκανε την πρώτη της καλλιτεχνική προσπάθεια με την μουσικοχορευτική παράσταση inside us!

Η μαμά Ζωή Λάσκαρη, ο μπαμπάς Αλέξανδρος Λυκουρέζος και όλη η οικογένεια βρέθηκαν στο πλευρό της Μαρίας Ελένης και την χειροκρότησαν συγκινημένοι! Δες εδώ φωτογραφίες

Στο πλευρό της Μαρίας Έλένης όμως βρέθηκαν και πολλά πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου και όχι μόνο που βρέθηκαν στη Αθηναϊδα για να θαυμάσουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών της!

Ο φετινός χειμώνας προβλέπεται ιδιαίτερα φορτωμένος και δημιουργικός για τη Μαρία Ελένη, που αυτή την περίοδο, παράλληλα με τη χορευτική παράσταση Around Us, βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, καθώς ετοιμάζει το θεατρικό της ντεμπούτο στο πλευρό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. Το έργο λέγεται Νύφη, Κουράγιο, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά και θα ανέβει τέλη Οκτωβρίου στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη.

Το TLIFE ήταν εκεί! Δες φωτογραφίες


Ο Μιχάλης Μαρίνος με την Νικολέττα Καρρά


Πάρης Κασιδόκωστας, Γιώργος Αρσενάκος


Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης


Σάσα Σταμάτη


Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά η καλή φίλη της Ζωής Λάσκαρη και μεγάλη μας ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα. Με την κόρη της γνωστή ηθοποιό Αριέττα Μουτούση.


Μαρία Σολωμού


Ματθίλδη Μαγγίρα


Η Μαρία Ελένη με τον Λάκη Γαβαλά

Read More

And More