Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει τα κιλά και τα fitness μυστικά της

Είναι από τις παρουσίες που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση. Μεθοδική, εργατική και πάντα χαμογελαστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κερδίσει το κοινό της πρωινής ζώνης. Πέρα όμως από το άψογη επαγγελματίας οι οικοδέσποινα του happy day είναι και μία εντυπωσιακή γυναίκα. Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Shape και μίλησε για όσα την κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ αποκάλυψε τα fitness μυστικά της.

Πιστεύεις στην τύχη ή στη δουλειά;
Πιστεύω ότι χρειάζεσαι την τύχη για να βρεθείς τη σωστή ώρα στο σωστό μέρος, αλλά και ότι τίποτα δεν επιτυγχά­νεται χωρίς σκληρή δουλειά. Ήμουν τυχερή που μου δόθη­καν επαγγελματικά ευκαιρίες, αλλά δούλεψα και σκληρά για να τις κρατήσω. Πιστεύω πως ήμουν τυχερή που ο Θέμης ήρθε στη ζωή μου, αλλά κι εγώ έψαχνα έναν σύντροφο που να είναι λιμάνι.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το χαρακτηριστικό που σε διαφοροποιεί από τις άλλες παρουσιάστριες;
Μάλλον ότι ο κόσμος δε θέλει να βλέπει έπαρση και ότι έχεις τα προβλήματά σου λυμένα. Θεωρώ λοιπόν ότι δε νιώθουν πως είμαι κάτι ξένο. Κι εγώ όμως δε νιώθω έτσι. Έχω τις ίδιες συνήθειες με τις τηλεθεάτριες και αυτό τις κάνει να νιώθουν οικεία.

Απολαμβάνεις τη δημο­σιότητα ή σε κουράζει;
Δε με κουράζει, γιατί δε με έχει ταλαιπωρήσει. Έχω κάνει την επιλογή μου στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν υπάρχει κάποιος που να αγχώνεται να απαθανατίσει με ποιον βγαίνω. Όταν πάω σε μια πρεμιέρα, ξέρω ότι θα έχει φωτογράφο και δε μ’ ενοχλεί, έτσι είναι η δουλειά μου. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει φωτογράφος σε βάρδια έξω από το σπίτι, δε με ενοχλεί.

Με το σώμα σου πόσο ασχολείσαι;
Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι. Τώρα περνάω μια φάση που προσέχω.

Και τι πρόγραμμα δια­τροφής ακολουθείς;
Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέ­χω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά.

Γυμνάζεσαι;
Κάνω στο σπίτι TRX. Όμως, το πιο αποτελεσματικό πράγμα που έχω δοκιμάσει είναι το CrossFit, γιατί γενικά βαριέμαι τη γυμναστική. Στο CrossFit τα δίνεις όλα για 35 λεπτά, πεθαίνεις από την κούραση, αλλά εκεί που πας να βαρεθείς, έχεις τελειώσει.

Στα πόσα κιλά νιώθεις καλά;
Από τα 17 μου είμαι πάντα 56- 57 κιλά. Τώρα είμαι 60. Και στα 58-59 είμαι καλά.

Φωτογράφηση: Δημήτρης Σκουλός
Επιμέλεια styling: Μπέττυ Πέτκογλου
Μακιγιάζ-Μαλλιά: Δημήτρης Σταματίου
Βοηθός Φωτογράφου: Γιώργος Καραντώνης

Read More

And More