Τάνια Μπρέαζου: Με σέξι μίνι σε βραδινή έξοδο! [pics]

Μόλις στα 19 της, η Τάνια Μπρέαζου έχει καταφέρει να κάνει το όνιερό της πραγματικότητα. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε μέσα από X Factor, έχει στο βιογραφικό της ήδη δύο συνεργασίες στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της single με τίτλο “Ο κόσμος μου”.

Το TLIFE τη συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου σε μία από τις εξορμήσεις της. Η Τάνια διασκέδασε στο Anodos όπου εμφανίζονται οι Onirama, ο Χρήστος Κυριαζής αλλά και οι καλοί της φίλοι Stereo Soul. Η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει να κάνει παρέα με τους δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος με τους οποίους ήρθε κοντά μέσα από το talent show του ΣΚΑΙ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να στηρίζει τους φίλους της και φυσικά της έδωσαν το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει μαζί τους κάποια κομμάτια. Μαζί τους τραγούδησε και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τη σέξι εμφάνιση της Τάνιας αλλά και τη συνύπαρξή της στη σκηνή με τους υπόλοιπυς τραγουδιστές.

Read More

And More