Ματ. Μαγγίρα: “Θα συνεργαστώ με τον Ματέο Παντζόπουλο”

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην πατρίδα της, την Ξάνθη, στις εκλογές της Κυριακής, μέλος στην επιτροπή του καινούριου talent show στο Mega Κύπρου και επιχειρηματίας -από το ερχόμενο καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά- σε ξενοδοχείο στην Άνδρο. Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει τελικά ένας άνθρωπος και να τα κάνει καλά καλά; Η Ματθίλδη Μαγγίρα σίγουρα πολλά!

Η Ματθίλδη είναι πολύ καλή φίλη με τον αγαπημένο της Ελένης Μενεγάκη. “Ο Ματέο είναι πολύ καλό παιδί“, δηλώνει η ίδια στο περιοδικό ΟΚ. Ωστόσο αρνείται να συμμετάσχει στα κουτσομπολιά που ακούγονται και δεν εκφράζει την άποψή της στην ερώτηση αν ταιρίαζει με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Με τον Ματέο Παντζόπουλο θα συνεργαστεί μάλιστα για την καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα στη Συνετή της Άνδρου καθώς ο επιχειρηματίας διατηρεί στο νησί την δική του επιτυχημένη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή Αχλά του νησιού. “Αν μου προκύψει η επιδότηση για τον αγροτουρισμό που έχω ζητήσει, σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του. Το θέλω πολύ. Άλλωστε είμαστε φίλοι από παλιά”, εξηγεί η Ματθίλδη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τα reality show που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρουν του κοινού όπως το Just the two of us. Όσον αφορά το Master Chef και την Ευγενία Μανωλίδου, υποστηρίζει ότι δεν το έχει δει γιατί δεν την τραβάνε οι εκπομπές μαγειρικής. “Αν μπορούσαμε να είχαμε γίνει φίλες θα είχαμε γίνει. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες”, αναφέρει για την παρουσιάστρια της εκπομπής μαγειρικής.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More