Charlize Theron: Έκλεψε τις εντυπώσεις σε φεστιβάλ τραγουδιού στην Ιταλία!

Μετά την απόκτηση του μικρού Jackson η καθημερινότητα της Charlize Theron έχει αλλάξει! Η ηθοποιός απολαμβάνει όμορφες στιγμές με το γιο της και ζει σαν κάθε άλλη μαμά του πλανήτη αυτού, παρόλο που οι paparazzi δεν την αφήνουν σε ησυχία. Κάποιες φορές η αντίδρασή της στα φωτογραφικά φλας είναι έντονη (δες εδώ) αλλά σίγουρα έχει συνηθίσει να ασχολούνται μαζί της.

Ειδικά και μετά την γνωστοποίηση της σχέσης της με τον Sean Penn. Μετά από πολλά χρόνια φιλίας αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και φαίνεται πως ζουν έναν δυνατό έρωτα.

Σίγουρα η προσωπική της ευτυχία είναι και ο λόγος που λάμπει! Σε εμφάνισή της, το βράδυ της Τετάρτης, στο 65o φεστιβάλ του Sanremo η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Charlize ανέβηκε στη σκηνή του ιταλικού μουσικού show συνοδευόμενη από τον γνωστό παρουσιαστή Carlo Conti και απάντησε χαμογελαστή στις ερωτήσεις του.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου. “Μου αρέσουν η ιδέα μιας σχέσης ζωής αλλά το λευκό νυφικό… Δεν με ενδιέφερε ποτέ ακόμα κι όταν ήμουν κοριτσάκι. Ποιος ξέρει, ίσως θα μπορούσα να αλλάξω μυαλά”, απάντησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Το ίδιο βράδυ στο φεστιβάλ τραγουδιού της γειτονικής χώρας εμφανίστηκε και η Conchita Wurst. Δες εδώ!

Read More

And More