Ελένη Μενεγάκη: ”Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες”

Σε ρόλο μοντέλου είδαμε την Ελένη Μενεγάκη για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ. Η παρουσιάστρια του Alpha μάλιστα στα πλαίσια της φωτογράφισης που έκανε έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό! Μίλησε για τις δύο οικογένειες που έχει, την πραγματική και αυτή της δουλειάς της, για την πορεία της, την τύχη ενώ έδωσε και συμβουλές μόδας.

Για την πορεία της
Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά γιατί έχω φέρει τη δουλειά επάνω μου. Την κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι δεν βγαίνει έξω από την προσωπικότητά μου. Κάνω κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα.”

Για τις δύο οικογένειες
Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, τα παιδιά μου, οι δικοί μου άνθρωποι και το άλλο είναι η οικογένεια της δουλειάς μου, γιατί οικογένεια είναι και αυτή. Με τον περισσότερο κόσμο συνεργάζομαι πάρα πολύ καιρό, δένομαι μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι αυστηρή ή να μην θέλω να γίνονται τα πράγματα έτσι όπως πιστεύω εγώ ότι είναι σωστό. Όμως αγαπάω και τα δύο κομμάτια αυτά της ζωής μου πάρα πολύ. Προσπαθώ να κλέψω από το ένα και να δώσω στο άλλο και τούμπαλιν. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει και το κάνει.

Για την τύχη
Πιστεύω αρκετά στην τύχη και ναι, θεωρώ τον εαυτό μου έναν τυχερό άτομο αλλά ποτέ δεν κάθισα πάνω σε αυτό. Εξακολουθώ να δουλεύω πολύ, να λειτουργώ πολύ το ένστικτό μου, να πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους. Γιατί δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να κάνει κάτι μόνος του. Πιστεύω στις ομάδες. Ίσως χρειάζεται ένας καλός μαέστρος να βάζει όλη την ομάδα να λειτουργήσει σωστά ή να την παροτρύνει με κάποιο τρόπο.

Για την μόδα
Δεν είμαι η γυναίκα που θα φορέσει κάτι γιατί αυτό πλασάρεται αυτή την εποχή σαν κάτι πολύ καλό ή είναι μόδα για φέτος. Εγώ θέλω ό,τι φοράω πρώτον να με εκφράζει και να μου αρέσει πολύ και δεύτερον να μην πλασάρω το ρούχο, εγώ θέλω να πλασάρω τον εαυτό μου. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να πλασάρει τον εαυτό της, δηλαδή να μη φοράει αυτά που της προτείνουν αλλά αυτά που την κολακεύουν και αναδεικνύουν ό,τι ωραίο έχει επάνω της.

Read More

And More