N. Γερμανού: Παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Μ. Ιωάννου και δηλώνει ερωτευμένη!

Την πιο δημιουργική φάση της ζωή της διανεύει η Ναταλία Γερμανού, καθώς ετοιμαζεί πυρετωδώς την νέα της βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, ένα late night show που θα είναι της “Ναταλίας”! Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τις υπιχρέωσεις της και μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, για το μυθιστόρημα που ετοιμάζει, τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για την σχέση της με τον ηθοποίο Μάνο Ιώαννου!

Όσο για το νεό της επαγγελματικό βήμα, η Ναταλία σκοπεύει να υιοθετήσει κάτι που έκανε ο πατέρα της, ” Ο πατέρας μου έκανε στους προσκεκλημένους του την πιο δύσκολή ερώτηση με το πιο τρυφερό χαμόγελο και μου έλεγε πάντα ότι δεν έχει σημασία τι ρωτάς, αλλά πως το ρωτάς…. Κι αυτό ακριβώς θα ακολουθήσω”



Πόσο εύκολο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο όταν οι περισσότεροι από τους καλεσμένους είναι φίλοι σου;

Δεν είναι εύκολο και πολλές φορές οι σχέσεις θα δοκιμαστούν στην εκπομπή αυτή. Ωστόσο, είναι ρίσκο που πρέπει να πάρω γιατί αυτό είναι το όνειρο της ζωή μου. Και από τη στιγμή που το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα, οι φίλοι μου θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα τους φέρω σε δύσκολη θέση, δεν θα χυδαιολογήσω, δεν θα τους προσβάλω και δεν θα τους εκθέσω. Θα παρουσιάσω απλώς μια διαφορετική εικόνα της Ναταλίας απ΄αυτή που δεν έχουν δει μέχρι σήμερα.

Πως αποφάσισες να γράψεις μυθιστόρημα;
Το μυθιστόρημα ξεκίνησα να το πρωτογράφω το 1999. Ο πατέρας μου τότε ζούσε και είχε διαβάσει τα πρώτα κεφάλαια. Μετά το παρατούσα και το έπιανα ξανά. Το είχα αφήσει εντελώς για τέσσερα χρόνια. Το άλλαζα και κρατούσα μόνο τους ήρωες και το βασικό στόρι. Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν διακοπές και στην παρέα ήταν ένας φίλος ο αδελφός του οποίου δουλεύει στον Ψυχογιό. Μου ζήτησε να το διαβάσει και μετά μου εέιπε να το ολοκληρώσω. Μίλησε στον αδελφό του, το διάβασαν στον εκδοτικό οίκο και μου ζήτησαν να το τελειώσω. Άρχισα να γράφω σαν τρελή τη στιγμή που μου έβαλαν dedline…

Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει μια καινούργια αρχή. Συμβαίνει το ίδιο και στα προσωπικά σου;
Η προσωπική μου ζωή έχει πολλές καινούργιες αρχές, όπως και η επαγγελματική μου, που μετρά 25 χρονιά. Απλά δεν είμαι 25 ή 30χρόνια σε μια σχέση – αν και ίσως θα έπρπε. Αλλά είμαι πολύ καλά.

Δηλαδή είσαι ερωτευμένη;
Ναι, είμαι ερωτευμένη. Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία μιας σχέσης αν δεν είμαι ερωτευμένη. Το αποφεύγω.

Ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου;
Ναι, ισχύουν τα δημοσιεύματα, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω παραπάνω!

Είσαι μια γυναίκα που ποτέ δεν έκρυψε την προσωπική της ζωή. Τελικά αυτό ήταν καλό ή κακό;
Δεν έχω μπεί στη διαδικασία να το εξετάσω, Δεν παίζω κρυφτούλι με τον κόσμο, ούτε παίζω μαρκετινίστικα. Έχουν υπάρξει σχέσεις που δεν της έμαθε ποτέ ο κόσμος. Για παράδειγμα, πέρσι το καλοκαίρι είχα μια σχέση που κράτησε τέσσερις μήνες και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Όταν είστε αναγνωρίσιμοι και εσύ και ο σύντροφος σου και δεν θέλετε να περάσετε τη ζωή σας κρυμμένοι σε σπηλιά, θα βγείτε. Από την άλλη, ο παπαράτσο θέλει να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά του. Δεν είμαι απο αυτές που σηκώνουν το χέρι λέγοντας, φύγε από μπροστά μου, ούτε από εκείνες που φορούν κουκούλες. Δεν μπορώ να το κάνω. Στην τελική, δεν είμαι η Μαντόνα, ούτε η Αντζελίνα Τζολί. Είμαι απλά το Ναταλάκι και έτσι θέλω να συμπεριφέρομαι.

Read More

And More