Ναταλία Γερμανού για τον Μάνο Ιωάννου: “Ήθελα πολύ να είμαι μαζί του στη γιορτή μου…”

Η Ναταλία Γερμανού ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της Μάνο Ιωάννου την ημέρα της ονομαστικής της εορτής. Όπως διαβάζουμε στη Real Life, η παρουσιάστρια ήθελε πολύ να βρίσκεται μαζί με τον νεαρό ηθοποιό μια τέτοια μέρα και έτσι αποφάσισε να μεταβεί αεροπορικώς στη συμπρωτεύουσα.

Η Ναταλία φρόντισε να βρίσκεται στην παράσταση και φαίνεται να το διασκέδασε αρκετά, καμαρώνοντας τον Μάνο εν ώρα δράσης πάνω στο θεατρικό σανίδι. Η έκπληξη όμως την περίμενε μετά το τέλος της παράστασης στο καμαρίνι.

Η Ναταλία στο θέατρο Γιαννιτσών όπου ανέβηκε η παράσταση

Σύμφωνα με το άρθρο των Β. Μπουζιώτη και Π. Καραμίχα, ο ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Ωχ, Ηλέκτρα”, επεφύλασσε για τη Ναταλία ένα ξεχωριστό δώρο. Η ίδια δηλώνει στην εφημερίδα: “το δώρο ήταν πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό και δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε σε κανέναν. Ήθελα πολύ να είμαι μαζί του στη γιορτή μου και ανέβηκα με χαρά στη Θεσσαλονική, την οποία λατρεύω”. Η Ναταλία άλλωστε ακολούθησε το θίασο του αγαπημένου της σε διάφορους προορισμούς στην επαρχία.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με τη Ναταλία να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για την εκπομπή που θα αναλάβει, η παρουσιάστρια μοιάζει ευτυχισμένη και ήρεμη. Απόδειξη; Τα όσα γράφει στο T-shirt της. “Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη”!!

Read More

And More