Α. Ηλιάδη: “Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η μόνη που χώρισε λίγο πριν παντρευτεί”

Αφήνοντας πίσω της τον χωρισμό που ήρθε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κάνει μια σειρά από νέα ξεκινήματα. Άφησε πίσω το παρελθόν, την Heaven αλλά και τον συγκρατημένο εαυτό της. Η τραγουδίστρια είναι πιο εντυπωσιακή και καλύτερη από ποτέ, πιο απελευθερωμένα και σέξι. Αυτό είπε πριν λίγες μέρες και στην Τατιάνα και το ίδιο επιβεβαιώνει σε μία ακόμα συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

/

Εμφανίζεσαι μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ανήκεις πλέον στη δισκογραφική του Πάρη Κασιδόκωστα, έχεις νέο CD με νέους συνεργάτες. Αποφάσισες να τα αλλάξεις όλα στη ζωή σου μονομιάς;
Είμαι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό. Μαζί με το νέο μου άλμπουμ λανσάρεται και η ίδια η Platinum Records, μια καινούρια εταιρεία με σαφή προσανατολισμό στο λαϊκό ρεπερτόριο. Η Platinum ανήκει στην Panik Entertainment Group, τον όμιλο του Πάρη Κασιδόκωστα και του Γιώργου Αρεσενάκου.

Τι σε έκανε να χωρίσεις λίγο πριν τον γάμο;
Αυτό είναι πολύ προσωπικό ζήτημα, όμως δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ σημαντικό το να παίρνεις τις σημαντικές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Καλύτερα πριν τον γάμο, λοιπόν, παρά όταν είσαι πλέον παντρεμένη.

/

Ο χωρισμός σου από τον Κώστα Μηλιωτάκη είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συνεργάζεται πλέον μαζί του;

Κατ’ αρχάς, εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει σημαντικά όπλα και εφόδια. Όλες οι επιτυχίες που έχω κάνει έως σήμερα είναι του Κώστα Μηλιωτάκη και των λοιπών συνεργατών μου. Υπήρξε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, από την πρώτη μου κιόλας δουλειά, τη “Μοναξιά”. Προτού ακόμα χωρίσουμε με τον Κώστα, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεργαστούμε στην επόμενη δισκογραφική μου δουλειά. Εννοείται ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε και πάλι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας.

Λες ότι χωρίσατε φιλικά όμως ο γιος σου Μπάμπης είχε αγαπήσει τον Κώστα, τον είχε σαν δεύτερο πατέρα του. Δεν ήταν δύσκολος ο χωρισμός για το παιδί σου;
Όχι και τόσο, διότι ο Κώστας εξακολουθεί να βλέπει τον γιο μου. Η σχέση τους δεν έχει αλλάξει.

/

Πώς νιώθεις που είσα μόνη; Θα ήθελες να ερωτευτείς ξανά;
Νιώθω μια χαρά, όμως αυτή την περίοδο δεν θα ήθελα να ερωτευτώ. Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου και γι’ αυτό νιώθω πλήρης. Και ύστερα έχω το γιο μου, που είναι 7 ετών και έχει τρομερές απαιτήσεις. Ε΄μαι λοιπόν υπερπλήρης.

Read More

And More