Καλοκαιρινές αγορές με 20, 30 και 50 ευρώ! Γιατί το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων…

Ακούς για έξυπνες αγορές και αναρωτιέσαι “τώρα εγώ φέρομαι έξυπνα που δίνω τα ωραία μου λεφτάκια για να πάρω ένα φόρεμα ή ένα ζευγάρι σανδάλια;” Θα σου πω φίλη μου πως η έξυπνη αγορά κρίνεται από το να παίρνεις κάτι καλό ποιοτικά και με άμεση αναφορά στη μόδα. Και όλα αυτά σε τιμή που σε κάνει να νιώθεις πως η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη από το ποσό που δίνεις.

Αυτό για να συμβεί όταν δεν μιλάμε για επώνυμα είδη προϋποθέτει άριστη έρευνα αγοράς κι επειδή ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και δεν τον έχεις για σκόρπισμα το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να δεις όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά με ένα “κλικ”. Είναι in fashion και είναι οικονομικά…

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Ποιός δεν θέλει να πάρει αξεσουάρ, σορτσάκια, γυαλιά ηλίου ακόμη και ρούχα και να δώσει μέχρι 20 ευρώ; Η ερώτηση είναι ρητορική! Η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά κι όταν έφερε μοδάτα ρούχα με τόσο χαμηλό κόστος όλες πάθαμε καταναλωτικό αμόκ! Πάτησε επάνω στη φωτογραφία και δες όλα τα καλούδια που μπορείς σχεδόν ανέξοδα να κάνεις δικά σου.


Εντάξει όπως και να το κάνεις φορέματα, παντελόνες και πλατφόρμες θα πάρεις… να μην δώσεις μέχρι 30 ευρώ; Απίστευτο αλλά στην αγορά βρίσκεις όλα όσα μπορεί να έχεις δει κατά καιρούς σε πολυτελή καταστήματα σε απόλυτα οικονομικές τιμές και η ποιότητά τους είναι πραγματικά καλή. Επέλεξε όλα όσα θέλεις να φορέσεις κι εσύ φέτος στις διακοπές μέσα από πολλές και συμφέρουσες επιλογές. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.


Ποιός ο λογος να ξοδέψεις πολλά χρήματα όταν μπορείς πολύ άνετα να τα κρατήσεις και να τα πάρεις μαζί σου εκεί που θα πας όπου σίγουρα λίγα ευρουλάκια παραπάνω δεν θα είναι κι άσχημα. Ξόδεψε όσα πρέπει λοιπόν χωρίς να υπερβείς το όριο των 50 ευρώ και κάνε τα πιο μοδάτα looks. Δες τις επιλογές της Σοφίας με ένα “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More