Πώς έφτιαξε το σπίτι της η Keri Russell;

Το σπίτι της Keri Russell και του συζύγου της Shane Deary, μαραγκού στο επάγγελμα, στο Μπρούκλιν είναι μια ευρύχωρη, ζεστή κατοικία ιδανική να φιλοξενήσει το ζεύγος και τα παιδιά τους. Όπως ειναι φυσικό ο Shane έχει βάλει για τα καλά το χεράκι του στο χώρο το ίδιο και η Keri σφού όπως ομολογεί έχουν το ίδιο γούστο και δεν χρειάστηκε να διαφωνήσουν στο παραμικρό για την επιλογή ούτε καν των επίπλων. Δες τις φωτογραφίες!


Το λευκό κυριαρχεί στο σαλόνι του σπιτιού ενώ είναι εκπληκτικό το τραπεζάκι-γλάστρα που έφτιαξε ο ίδιος ο Deary καθώς και τον ξύλινο καθρέφτη πάνω από το τζάκι.


Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από ξύλο στο χρώμα του εσπρέσσο, με ψηλά ντουλάπια με αδιαφανές γυαλί και ανοξείδωτες ηλεκτρικές συσκευές.


Κουζίνα και τραπεζαρία αποτελούν έναν ενιαίο χώρο που χωρίζεται από έναν χαμηλό πάγκο της κουζίνας. Τα πατώματα είναι από ξύλο πεύκου ενώ το πέτρινο τζάκι είναι χαρακτηριστικό των σπιτιών της περιοχής.


Το μπάνιο που υπάρχει ενσωματωμένο στην κρεβατοκάμαρα εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο χώρο. Η πολυθρόνα μοιάζει με συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους δύο χώρους, μια τάση ιδιαίτερα διαδεδομένη, καθώς και η μπανιέρα με ποδαράκια ενώ κουρτίνες παίζουν το ρόλο πόρτας μεταξύ μπάνιου και κρεβατοκάμαρας.


Αυτή είναι η ντουλάπα της Keri που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σύζυγός της φτιάχνοντας τα ντουλάπια και τα ράφια για να φιλοξενήσουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καπέλα της. Η αναπαυτική πολυθρόνα και ο ολόσωμος καθρέφτης είναι απαραίτητα σε ένα τέτοιο δωμάτιο!


Σε ήρεμο ύφος κινείται και η κρεβατοκάμαρα, όπου και εδώ κυριαρχούν οι δημιουργίες του Deary όπως τα πλαινά κομοδίνα. Την απλότητα του δωματίου “σπάει” ο πολυέλαιος και τα καταπράσινα κλαδιά.


Η Keri Russell με το σύζυγό της και ένα από τα δύο τους παιδιά ποζάρουν στο πιάνο του σπιτιού.

Read More

And More