THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια να ανοίγεις τον υπολογιστή σου και να περνάς το χρόνο σου με τον πιο κοριτσίστικο τρόπο: με το να βλέπεις τι επέλεξαν να φορέσουν οι επώνυμες φίλες μας ανά τον κόσμο. Ρούχα εντυπωσιακά, σύνολα έξυπνα συνδυασμένα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και ακριβές επιλογές που σε ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο, αυτόν του red carpet.

Το TLIFE καθημερινά, θα το έχεις προσέξει άλλωστε, επιλέγει την πιο καλοντυμένη της ημέρας και την βάζει στην στήλη Starring Today ώστε να σε φέρνει σε άμεση επαφή με το celebrity styling. Η ημέρα είναι όμως αφιερωμένη σε όλες εκείνες που τράβηξαν την προσοχή μας με τη μόδα και πιο συγκεκριμένα με όλα αυτά που κάνουν τις επώνυμες ακόμη πιο εντυπωσιακές: τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.


To απόλυτο californian girl, Cameron Diaz βρέθηκε σε πλατό γνωστού talk show με μαύρο φόρεμα Stella McCartney και το συνδύασε με γόβες σε nude απόχρωση με διακριτικό λουράκι στον αστράγαλο. Η πάντα chic Charlize Theron επέλεξε φόρεμα με διαφάνειες Dion Lee και το συνδύασε με θηλυκά πέδιλα ενώ η Dakota Fanning επέλεξε μακρύ φόρεμα με κεντημένες πέτρες του οίκου Prada.


H Emma Watson επέλεξε κομψό σύνολο -αρκετά χειμωνιάτικο για τον δικό μας καιρό- με την υπογραφή Gucci. Το μακρύ φόρεμα με τη διακριτική μαύρη ζώνη στη μέση θα σου κάνει μεγάλη κι αρκετά ευχάριστη έκπληξη αν σκεφτείς πως είναι από την πιο ακρινή σειρά της H&M. Το φόρεμα το επέλεξε η ηθοποιός Gennifer Goodwin για την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Η Gwyneth Paltrow επέλεξε πολύ όμορφο φόρεμα σε απόχρωση του γκρι και κράτησε τσάντα με την υπογραφή της Victoria Beckham.


H Jennifer Lopez ανακοίνωσε πως ξεκινάει περιοδεία μαζί με τον Enrique Inglesias και επέλεξε φόρεμα με τη υπογραφή του γαλλικού οίκου Lanvin. Η Kate Hudson περπάτησε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακό φόρεμα με παγιέτα σε μωβ απόχρωση του οίκου Jenny Packham ενώ η Victoria Beckham που βρέθηκε στην Ασία για την προώθηση της σειράς της δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο εκτός των δικών της δημιουργιών. Οι -σήμα κατατεθέν πια- γόβες της είναι Christian Louboutin.


To top model, Karolina Kurkova έκανε ένα casual chic συνδυασμό με μπλε τζιν και μαύρο δερμάτινο jacket. H Kate Middleton φόρεσε γκρι pencil φόρεμα της Amanda Wakeley και το συνδύασε με δερμάτινη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Alexander McQueen. H Οlivia Wilde με λευκό φόρεμα που μπορείς κι εσύ να φορέσεις μέσα στην πόλη συνδυασμένο άψογα με γόβες και ζώνη σε nude απόχρωση και clutch σε βαθύ πορτοκαλί.

Read More

And More