Εστιατόριο ισχυρίζεται ότι σερβίρει ανθρώπινο κρέας! Τι δηλώνει ο PR αποκλειστικά στο TLIFE!

Η είδηση σοκάρει! Καλό είναι να την διαβάσεις μόνο αν έχεις γερό στομάχι. Το εστιατόριο Flime στο Βερολίνο ισχυρίζεται ότι μαγειρεύει και σερβίρει ανθρώπινο κρέας! Η είδηση έχει κάνει το γύρω του κόσμου και είναι …φρικιαστικά …απίστευτη! Η ιδέα ήταν του ιδιοκτήτη ο οποίος έχει επηρεαστεί από τους κανίβαλους Είναι αλήθεια ή πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο;

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Thomas, τον PR manager αυτού του εστιατορίου στο Βερολίνο και όσα μας είπε είναι απίστευτα και προκλητικά! Μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο αφού το ιδιαίτερο εστιατόριο ανοίγει 8 Σεμπτεμβρίου, αν και ο υπεύθυνός του, μας διαβεβαιώνει ότι όλα είναι αλήθεια!!!

Εμείς δεν τον πιστέψαμε και τον ρωτήσαμε αν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο….

Εκείνος όμως υποστηρίζει: ”Δεν το κάνουμε για την διαφήμιση. Πραγματικά σερβίρουμε ανθρώπινο κρέας. Έχουμε μάλιστα και παράρτημα στη Βραζιλία. Το κρέας το προμηθευόμαστε από την Πολωνία. Εκεί πηγαίνει πολύς κόσμος που δεν έχει χρήματα και πουλάει μέλη του σώματός του. Έτσι κι εμείς τα μαγειρεύουμε”, δηλώνει.

Στην ερώτησή μας αν πρόκειται για πεθαμένους ανθρώπους ή για δωρεά οργάνων απαντά: ”Όχι, είναι φρέσκα από ζωντανούς ανθρώπους”. Υποστηρίζει μάλιστα πως στο άλλο τους κατάστημα έχουν μεγάλη πελατεία. Το νέο εστιατόριο στο Βερολίνο θα λειτουργεί από τις 8 Σεπτεμβρίου. Λέει μάλιστα πως ο κόσμος δεν φοβάται ούτε αηδιάζει στην ιδέα ότι τρώει ανθρώπινο κρέας.

Όσο για το κόστος; Περίπου στα 199€.

Αν ο στόχος του εστιατορίου ήταν να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του το πέτυχε….

Άκου τις δηλώσεις του υπευθύνου του εστιατορίου:

Read More

And More