Μ. Μπεκατώρου – Αντ. Αλεβιζόπουλος: Η μεγάλη επιθυμία να γίνουν γονείς!

Ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι παραμένουν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Παρόλο που είναι πολλά χρόνια μαζί απολαμβάνουν κάθε στιγμή ο ένας την συντροφιά του άλλου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πρόσφατη βόλτα τους στο Κολωνάκι. Χαλαροί, ευδιάθετοι και αχώριστοι όπως σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Το μόνο που λείπει από την ζωή τους είναι ένα μωράκι. Μέχρι τώρα η Μαρία δήλωνε στις συνεντεύξεις της πως είναι καλά και χωρίς ένα παιδάκι στο γάμο της. Φαίνεται όμως πως η επιθυμία του ζευγαριού είναι να γίνουν άμεσα γονείς.

“Με τον Αντώνη θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί και μέσα στον επόμενο χρόνο, αν όλα πάνε καλά και έχουμε τακτοποιήσει και τα επαγγελματικά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιδί. Θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική”, εξομολογήθηκε πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Μέχρι σήμερα δεν είχαν προσπαθήσει με εξωσωματική. Ωστόσο, αν δεν καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους θα συνεχίσουν να είναι ευτυχισμένοι έτσι όπως είναι.

Read More

And More