Ο Γ. Μιχαηλίδης μας δείχνει τι μακιγιάζ να κάνουμε τις γιορτές! Δες το βίντεο!

Τι έχεις κανονίσει γι’ απόψε; Δείπνο με φίλους; Ποτά; Μπορεί η καθεμία από εσάς εκεί έξω να έχετε διαφορετικά πλάνα αλλά υπάρχει κάτι που είναι κοινό: όλες θέλουμε να λάμπουμε! Τι θα έλεγες για ένα μάθημα μακιγιάζ από έναν top make up artist; Έχουμε τον άνθρωπό μας! Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια και μερικές “σταγόνες” glitter (θα δεις! Ο Γιάννης το απλώνει στο πρόσωπο σαν βροχή!).

Προτού πατήσεις το “play” άκου τις προτάσεις μου για ένα τέλειο εορταστικό look:
1. Αν είσαι ανάμεσα στο να τονίσεις τα μάτια ή τα χείλη σου, σου προτείνω το πρώτο. Κυρίως, γιατί το μακιγιάζ των χειλιών είναι ευκολότερο να αλλοιωθεί μετά από δύο- τρία ποτήρια σαμπάνιας. Αντίθετα, το μακιγιάζ των ματιών με ένα φρεσκάρισμα θα μείνει εκεί όλο το βράδυ.
2. Είναι βραδιά γιορτής. Και θες λάμψη. Και την λάμψη θα σου δώσει το glitter! Θα δεις. Σε αυτό το βίντεο ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεν το τοποθετεί προσεκτικά σε συγκεκριμένα σημεία (π.χ. ζυγωματικά) αλλά σε όλο το πρόσωπο σαν να πασπαλίζει με άχνη ζάχαρη γλυκό. Κι εσύ γίνεσαι τόσο shiny και γλυκιά!

Και είναι αυτό! White pigment από τα MAC

3. Μην το παρακάνεις με την βάση. Οι τόνοι make up που δημιουργούν μια στιλιζαρισμένη μάσκα στο πρόσωπό σου δεν είναι καθόλου sexy!
4. Το original smoky look δεν γίνεται μόνο με μαύρη σκιά. Το απαραίτητο βήμα πριν είναι να περάσεις μολύβι σε όλο το κινητό βλέφαρο. Από εκεί και πέρα, όποια σκιά κι αν τοποθετήσεις από πάνω είναι smoky!
5. Υποστήριξέ το! Κοιτάξου στον καθρέφτη σου και νιώσε όμορφη. Θέλει αυτοπεποίθηση! Και φυσικά, βάλε το laptop δίπλα από τον καθρέφτη σου και πάτησε stop σε κάθε βήμα. Και play όταν προχωράς στο επόμενο!

Read More

And More