Δέσποινα Βανδή: Η γεύση που της άφησε το The Voice, η χαρά της νίκης και τα καλά λόγια για τη Μαρία Έλενα

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Voice, ο οποίος και μονοπώλησε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, η Δέσποινα Βανδή, πρώτη Ελληνίδα coach που κατάφερε να αναδείξει τη νικήτρια του παιχνιδιού, έστειλε τα ευχαριστώ της σε όλο τον κόσμο που στήριξε την Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Σε ένα από τα καλογραμμένα της μηνύματα στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη Μαρία Έλενα, τη ζεστή υποστήριξη του κοινού, το φαινόμενο Αρετή Κοσμίδου και φυσικά την επαφή της με τον κόσμο όλους αυτούς τους μήνες που προβάλεται το The Voice. [ΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΕΔΩ]

“Χαρηκα πολύ που φτάσαμε στον τελικό με τόσο αξιόλογες φωνές και χάρηκα φυσικά περισσότερο που διακρίθηκε η Μαρία Ελενα γιατι σε όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών ανακάλυπτα σε αυτήν πως η δυναμική και η ανεπιτήδευτη τεχνική της φωνής της δεν είχαν όρια!” γράφει μεταξύ άλλων για τη νικήτρια.

Τέλος, η Δέσποινα θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την ιδιαίτερη επαφή που είχε μαζί του μέσα από το The Voice. Μια επαφή που όπως λέει τη βοήθησε να ξανασυστηθεί μετά από 20 χρόνια! Διάβασε όλο της το μήνυμα όπως το ανήρτησε στο facebook εδώ.

Read More

And More