H Αννίτα επιστρέφει, αποφασισμένη να μας δείξει τις… ευαισθησίες της !

Αφού για χρόνια ολόκληρα, ή μάλλον για δεκαετίες ολόκληρες έκανε… θέαμα τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη ανάγκη και όλους αυτούς τους τόσο διαφορετικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους που φιλοξενούσε στις εκπομπές της, η Αννίτα Πάνια επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα; Επιχειρώντας να κάνει για πρώτη φορά, 180 μοίρες στροφή στην τηλεοπτική της πορεία.

Αν πιστέψουμε τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, η Αννίτα την πήρε την μεγάλη απόφαση και μέσα από την τηλεόραση του Alpha, θα εκπέμψει… “SOS” για χάρη μας, ή μάλλον για όσους θα την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Αννίτα έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά (με τον οποίο σημειωτέον την συνδέει στενή φιλία…) και έτσι κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το κανάλι της Κάντζας δεν θα μας παρουσιάζει πια τα… θλιβερά της “Παρατράγουδα” της, αλλά την νέα της εκπομπή “SOS”, όπου και θα φιλοξενεί ανθρώπους που θα έχουν ανάγκη και θα προσπαθεί με την βοήθεια της ομάδας της, (η οποία θα αποτελείται από ψυχολόγους, οικονομολόγους, κοινωνιολόγους, νομικούς) να απαλύνει τον πόνο τους κι να βρει λύση στα προβλήματά τους.

Οσο για το πότε προσανατολίζονται εκεί στην Κάντζα για να τραβήξουν την αυλαία της εκπομπής ; Περί τα μέσα του Οκτώβρη !

Read More

And More