Τα ζευγάρια τα μοιράζονται όλα. Ακόμα και τα ρούχα! Είναι τάση

Θα σταματούσες να φοράς ψηλοτάκουνα για χάρη του αγοριού σου; Μερικές φορές είναι άσχημο να ξεπερνάς το αγόρι σου σε ύψος! Ή μήπως θα εγκατέλειπες τις μπαλαρίνες και θα ξεκινούσες να φοράς ψηλοτάκουνα μόνο και μόνο επειδή έτσι σε θεωρεί πιο σέξι;

Τα ζευγάρια μετά από λίγους μήνες σχέσεις αποκτούν κοινές αναφορές στο στιλ! Ντύνονται σχεδόν παρόμοια και μοιράζονται αγαπημένους σχεδιαστές, μάρκες και μαγαζιά.
Έχεις νιώσει ποτέ να αλλάζεις στιλιστική ταυτότητα εξαιτίας ενός άνδρα; Και όμως συμβαίνει!

Η Katie Holmes έχει εγκαταλείψει την μεγάλη της αγάπη: τα τακούνια, για χάρη του Tom Cruise. Ακόμα και έτσι βέβαια τον ξεπερνάει σε ύψος… Την αγάπη της για τα τακούνια που “έκοψε” ξεσπάει στη μικρή της κόρη η οποία από την ηλικία των 4 κάνει τα πρώτα της βήματα πάνω σε 2-3 πόντους. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή αγάπη. Το denim με την δυτική αμερικανική φιλοσοφία του όρου (και τη Suri βέβαια αλλά αυτό ανήκει σε άλλο θέμα). Η Katie μάλιστα δεν διστάζει και να εμφανιστεί με total denim look (επιτυχημένα ή αποτυχημένα κρίνεις εσύ).
Η MIley Cyrus συνάντησε τον Liam Hemsworth και όλοι νιώθουμε να βλέπουμε ένα γυμνασιακό love story με τη βασίλισσα του χορού και τον αρχηγό της ομάδας ράκμπι. Σε απλά αμερικάνικα οι δυο τους έχουν ένα κοινό παρανομαστή: το ανέμελο, ανεπιτήδευτο, εφηβικό (ακόμα) στιλ.
Η Jessica Biel και o Justin Timberlake συνδυάζουν πάντα τις στιλιστικές τους επιλογές! Όταν περπατούν στη Santa Monika, όταν κάνουν ποδήλατο στην Times Square, όταν είναι στο κόκκινο χαλί…

Δεν έχουμε δει ποτέ την Victoria να φοράει ρούχα του David αν και έχουμε ακούσει το αντίστροφο… Οι ίδιοι δεν παραδέχονται ότι ζητάνε από τον στιλίστα τους να τους ντύσει παρόμοια αλλά ακόμα και όταν ντύνονται σε διαφορετικούς ορόφους στο σπίτι τους καταλήγουν να έχουν κοινό look. Τυχαίο; Η κυρία Beckham πάντως δήλωσε ότι ο σύζυγός της ήταν έμπνευση για εκείνη στο σχεδιασμό της νέας της κολεξιόν!
Η Penelope Cruz και ο Javier Bardem μοιράζονται την αγάπη για τους κλασικούς όπως ο John Galliano που σχεδίασε και το νυφικό της.
Η Sienna Miller και o Jude Low ξέρουν από Λονδίνο και συνεπώς από στιλ! Άλλωστε γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Alfie… H βρετανική τους κληρονομιά “φωνάζει¨ ακόμα και όταν επιλέγουν ένα απλό τζιν.

Κλέψε το στιλ του αγοριού σου στην πράξη! Κλέψε τα ρούχα του!

– Τα boyfriend jeans είναι HOT! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να βρεις το τέλειο. Δοκίμασε όλα τα παντελόνια του και σίγουρα θα βρεις αυτό που σε κολακεύει!

– Το λευκό πουκάμισο είναι μια ολόκληρη ιστορία. Στένεψέ το με
μια ζώνη στη μέση και φόρεσέ το για φόρεμα όπως η Sarah Jessica Parker έκανε με το πουκάμισο του Mr Big στο Sex & The City. Και αν θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά, μην βάλεις ζώνη! Στένεψέ το στο ύψος του στήθους με μια γραβάτα. Η Alessandra Ambrosio δεν διστάζει να προτείνει μια νέα λογική του σέξι με ένα καυτό λευκό chemisier.

– Δανείσου τα αξεσουάρ του! Τα μεγάλα ρολόγια στους γυναικείους καρπούς είναι σέξι!

– Βάλε το καρό του πουκάμισο! Έχεις μείνει σπίτι του μετά το clubbing του Σαββατόβραδου; Τι θα βάλεις στον κυριακάτικο καφέ; Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι jeggings και ένα tank top και από πάνω θα βάλεις το πουκάμισό του. Για να μειώσεις τον όγκο αν είναι πολύ φαρδύ σήκωσε τα μανίκια και κλείσε το τελευταίο κουμπί.

Ήρθε η ώρα να ανακυκλώσεις τα παλιά του T-shirts σε σέξι φορέματα και τοπ! H Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως μπορείς με απλά βήματα και ένα ψαλίδι να μετατρέψεις ένα ξεχασμένο τζιν σε καυτό τοπ με κρόσσια ή ακόμα και σε στράπλες φόρεμα. Για να μάθεις πως κάνε κλικ εδώ!


Read More

And More