ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ερχεται ο νέος κύκλος του “Greys Anatomy” !

Ανήκετε στο κλαμπ των φανατικών τηλεθεατών του “Greys Anatomy” ; Εχετε αποκτήσει με την συγκεκριμένη σειρά σχέση …εθιστική ; Φροντίζετε να μην χάνετε ούτε ένα επεισόδιο και κάθε βράδυ βρίσκεστε κολλημένοι στον καναπέ σας ,προκειμένου να δείτε την συνέχεια;

Ε, τότε σας έχω ευχάριστα, σας έχω πολύ ευχάριστα νέα ! Ο ολοκαίνουργιος κύκλος επεισοδίων ξεκινά οσονούπω στον ΑΝΤ1 ! Ναι, ο 6ος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης αμερικάνικης σειράς έρχεται στους δέκτες μας σε πρώτη προβολή για τα …μάτια μας μόνο !

Και αν νομίζετε πως η μεγάλη πρεμιέρα του “Greys” θα αργήσει λιγάκι γιατί θα πρέπει να γίνει κάπου εκεί στα μέσα Οκτωβρίου που θα ανοίξει και η αυλαία του ολοκαίνουργιου προγράμματος του ΑΝΤ1, κάνετε λάθος !

Το “Greys” σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “Τ-Life” θα αρχίσει να μεταδίδεται καθημερινά στις 11.00 το βράδυ, απο την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου !

Και για να πάρετε μία μικρή γεύση απο το …παρακάτω, ένα σας λέω ένα, νέα κρίσιμα ιατρικά περιστατικά και ακόμα πιο κρίσιμα …ερωτικά μπερδέματα, πρόκειται να ζήσουν οι αγαπημένοι μας γιατροί.

Ο 6ος κύκλος ξεκινά με ένα ισχυρό σοκ να τους περιμένει όλους… Το σοκ αυτό δεν είναι άλλο, απο τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ ! Ο καθένας βιώνει με τον δικό του τρόπο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους συναδέλφου.

Παράλληλα, ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ ζουν επιτέλους ελεύθεροι τον έρωτά τους και η σχέση τους αναπόφευκτα «σοβαρεύει». Αντίθετα, η Ιζι νιώθει ότι ο Άλεξ απομακρύνεται από αυτή, ενώ η Κριστίνα και ο Οουέν έχουν ρητές οδηγίες από τη Δρ Ουάιτ, να απέχουν τελείως από το… σεξ!

Και μέσα σε όλα αυτά, οι ήρωές μας προσπαθούν καθημερινά στο νοσοκομείο να σώσουν ανθρώπινες ζωές, την ώρα που ο Διευθυντής πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πλήγμα στην καριέρα του, ενώ ο Ντέρεκ δέχεται μια απρόσμενη προσφορά για δουλειά.

Παίζουν : Έλεν Πομπέο, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Σάντρα Ο, Κάθριν Χέιγκλ, Τζάστιν Τσέιμπερς, Έρικ Ντέιν, Τζέιμς Πίκενς, Κέβιν Μακίντ, Σάρα Ραμίρεζ κ.α.

Read More

And More