Τι τρελαίνεται να τρώει η Jennifer Aniston;

Μπορεί η διάσημη σταρ του Χόλυγουντ Jennifer Aniston να ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και να κάνει πολλές ώρες γυμναστική την εβδομάδα για να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί της, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γαστρονομικές απολαύσεις, που δεν μπορεί να εγκαταλείψει…

Ο λόγος για τα μεξικάνικα φαγητά που αποτελούν την top επιλογή στη λίστα της διάσημης ηθοποιού. Η Jennifer Aniston δηλώνει λάτρης της μεξικάνικης κουζίνας και δεν διστάζει να παραδεχτεί πως αν χρειαζόταν να επιλέξει το τελευταίο της γεύμα, αυτό θα ήταν σίγουρα… μεξικάνικο!

“Θα μου άρεσε να φάω chips, nachos, quesadillas και μεξικάνικες σαλάτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, όταν την ρώτησαν τι θα διάλεγε για τελευταίο γεύμα. Ενώ, αποκάλυψε πως αν και δεν ξέρει να μαγειρεύει πολλά από μεξικάνικη κουζίνα, φτιάχνει νόστιμες σπιτικές tortillas.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως η γνωστή ηθοποιός έχει δείξει την αγάπη της για τη μεξικάνικη κουζίνα και στο παρελθόν, καθώς η ίδια στις αρχές του χρόνου είχε ξεκινήσει συζητήσεις για να ανοίξει ένα μεξικάνικο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη!

Read More

And More