TLife | The female side of life

Μπακαλιάρος με φέτα και ντομάτα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παραδοσιακή συνταγή με μπακαλιάρο ψητό για λιγότερες θερμίδες. Η φέτα με τη ντομάτα θα δώσουν έξτρα απόλαυση στον ουρανίσκο σου!
Θερμίδες: 247

Εύκολη 40 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1/4 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  • 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκια ρίγανη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
  • 3/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Λίγο μπούκοβο
  • 4 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος ​​μαϊντανός
  • 1/2 κούπα τριμμένη φέτα

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Προθέρμανε το φούρνο στους 200 ° C .

  • 2

    Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο πρόσθεσε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι για 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.

  • 3

    Πρόσθεσε τη ντομάτα, το κρασί, το 1 κουταλάκι ρίγανη, το ξύδι, το 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι.

  • 4

    Άφησε τα να σιγοβράσουν για 3 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

  • 5

    Πασπάλισε το μπακαλιάρο με τα υπόλοιπα 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

  • 6

    Βάλε το μπακαλιάρο μέσα στο μείγμα ντομάτας .

  • 7

    Ψήσε στους 200 ° C για 18 λεπτά.

  • 8

    Πασπάλισε με το υπόλοιπο 1 κουταλάκι ρίγανη, μαϊντανό, φέτα.

  • Για έξτρα απόλαυση, ψήσε το μπακαλιάρο σου σε λαδόκολλα!

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...