Έμειναν γλυκά και φαγητά από το πασχαλινό τραπέζι; Δες σε τι μπορείς να τα μεταμορφώσεις…

Και 10 κιλά το αρνί… και βάλε και μια εικοσάδα αυγά. Και τρία κιλά κουλουράκια. Και 10 τσουρέκια κυρ. Στέφανε. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τον τρόπο που “στοκάρεις” πασχαλινά” φαγητά και γλυκά μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Η επόμενη μέρα σε βρίσκει με ένα ψυγείο γεμάτο κρέας, και πιατέλες με κουλουράκια, τσουρέκια και “ατσούγκριστα” αυγά!

Συνταγές που εκμεταλλεύονται τα left overs (όπως σε άπταιστα “ελληνικά” θα περιγράφαμε τα υπολείμματα του πασχαλινού τραπεζιού) για ολοκαίνουρια πιάτα, οικονομία στην κουζίνα και ατελείωτη δημιουργικότητα.

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες για να δεις τις συνταγές αναλυτικά…

…ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ!

src=/files/Image/Recipes/2013/EASTER/2.jpg

…ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΝΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ

src=/files/Image/Recipes/2013/EASTER/3.jpg

…ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

src=/files/Image/Recipes/2013/EASTER/1.jpg

…ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

src=/files/Image/Recipes/2013/EASTER/4.jpg

…ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

src=/files/Image/Recipes/2013/EASTER/5.jpg

And More