Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/12/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου φίλε Κριέ, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για την σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις την οικονομική διαχείριση που κάνεις γιατί διανύεις μία περίοδο που πολύ εύκολα μπορείς να παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις.

/

Ταύρος
Η σημερινή Κυριακή είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Μπορείς στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, να συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και τον ίδιο. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα σου το καλό της σχέσης σας μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά την ζωή σας.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή και ύστερα από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς στο να κάνεις περιττά έξοδα.

Δίδυμοι
Αυτή η Κυριακή θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Και έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις, χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου φίλε Δίδυμε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος σου, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή και για οικονομικά ανοίγματα που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε φρόντισε σήμερα στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιο σου γι αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις – ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κλειστείς στο σπίτι και ζήτησε από τον σύντροφο σου να περάσετε το αποψινό βράδυ παρέα με φίλους. Το ίδιο, καλό θα είναι να κάνετε και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να τα προσέξεις και να σκεφτείς πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά μίας τέτοιας σου κίνησης. Στα οικονομικά σου μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι για να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μην σε συμφέρει.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπο σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που πίνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι καλοί για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις ευθύνες και υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Ζήτησε την βοήθεια των συναδέλφων σου αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα και μην πελαγοδρομείς άνευ λόγου. Άλλωστε αυτό το διάστημα κάθε επαφή και επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα.

Παρθένος
Σήμερα φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Αγαπητέ Παρθένε πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές
Τη σημερινή Κυριακή μπορείς να περάσεις υπέροχα φίλε Παρθένε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Για εσένα που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ με στενούς σου φίλους. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεια την σκέψη σου στην μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

Ζυγός
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ζωή σου αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στην σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος σου να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του προτού εξετάσεις τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα χάρη στην σωστή σου κρίση. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις.

Σκορπιός
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιο σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές μην σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες αγαπητέ Τοξότη και πρέπει να κινηθείς βιαστικά για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου? Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με τη μοναξιά πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις χωρίς να κάνεις τίποτα…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά -σιγά να τακτοποιείς.

Αιγόκερως
Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ότι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς γιατί οι γηραιότεροι είναι και οι σοφότεροι!

Αισθηματικές
Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφο σου φίλε Αιγόκερε, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε την σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Η σημερινή Κυριακή δεν είναι κατάλληλη για έρωτες…

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Ωστόσο η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές γι αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο την λογική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Ιχθείς
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξη σου και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αν είσαι Ιχθείς. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφο σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Πριν απαντήσεις σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, να την μελετήσεις πολύ καλά.

Read More

And More