Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/12/2017

Η αισιοδοξία επιστρέφει για λίγο σήμερα, ωστόσο να είστε προσεκτικές γιατί ενδέχεται αργότερα να βιώσετε μία απογοήτευση.

ΚΡΙΟΣ
Είναι γνωστό ότι πριν μιλήσεις σκέφτεσαι πολύ καλά όσα πρόκειται να πεις. Ωστόσο, σήμερα να είσαι προσεκτική καθώς η παρορμητικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδα. Αντί να είσαι συνεχώς στην άμυνα σήμερα, προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και ανταποκρίσου με ηρεμία στα θέλω των γύρω σου. Παρόλο που σήμερα δεν σου είναι εύκολο να ακούσεις τον πόνο των άλλων, προσπάθησε να το κάνεις γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αμοιβαία κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθάνεσαι ψυχολογική πίεση από τους γύρω σου, καθώς επιμένουν να εμπλακείς περισσότερο στα συναισθηματικά τους ζητήματα. Ωστόσο, να είσαι ξεκάθαρη και να θέσεις τα όριά σου, για να μην φτάσεις στο σημείο στο τέλος να εκνευριστείς. Αφιέρωσε χρόνο στον σύντροφό σου και να είσαι ειλικρινής μαζί του, αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί. Κινήσου με προσοχή στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν έχει σημασία πόσο απασχολημένη είσαι σήμερα, εσύ έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερα. Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται. Όμως μην πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου, ένα διάλειμμα δεν είναι κακό. Μην παρασύρεσαι και μην δώσεις υποσχέσεις για περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις. Συζήτησε με τον σύντροφο σου και λύσε τα ζητήματα που σε ενοχλούν. Απέφυγε τις σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είσαι πολύ δημιουργική, όμως πρέπει να εξισσοροπήσεις την ανάγκη να εκπληρώσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, με την προτεραιότητα να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ένας απλώς τρόπος για να τα προλάβεις όλα, είναι να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να μείνεις προσηλωμένη σε αυτό. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην δημιουργείς ανούσιες εντάσεις με τον σύντροφό σου. Κινήσου με ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μία συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα, όμως η συμπεριφορά σου και η στάση σου απέναντι στη ζωή έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Όσα εχθές σου φαίνονταν βουνό, σήμερα αισθάνεσαι περισσότερο προετοιμασμένη να τα αντιμετωπίσεις. Είσαι περισσότερο εφευρετική και αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά στη δουλειά σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να μην γίνεις αντιδραστική χωρίς λόγο απέναντι στον σύντροφό σου. Κινήσου έξυπνα στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι κάνοντας άσκοπες αγορές ενόψει Χριστουγέννων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είσαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα, ειδικά όταν οι συνάδελφοι σου σε φέρουν προ των ευθυνών σου. Έχεις αφήσει ανοιχτά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, αλλά δεν έχεις τη διάθεση να βάλεις την τελεία που απαιτείται. Έχεις κουραστεί, αλλά πρέπει να το κάνεις. Η υπομονή σου εξαντλείται, όμως για όσα συμβαίνουν στα επαγγελματικά σου δεν φταίει ο σύντροφός σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην ξεσπάσεις τον θυμό σου πάνω του, δημιουργώντας έναν άσκοπο καβγά, δεν θα οδηγήσει σε κάτι καλό. Αρκετή προσοχή σήμερα στα οικονομικά σου, τα οποία ωστόσο θα βελτιωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήνεις τους άλλους να δουν την ευχάριστη πλευρά σου σήμερα, ωστόσο τα προβλήματα υποβόσκουν πίσω από το χαμόγελό σου. Παρόλα αυτά, η θετική σου στάση είναι ειλικρινής και δεν προσποιήσε ότι περνάς καλά. Δεν χρειάζεται να φιλτράρεις τα συναισθήματά σου και μπροστά στον σύντροφό σου, είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να σε υποστηρίξει. Να είσαι προσεκτική και κοίτα να εκμεταλλευτείς οικονομικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχώρα δυναμικά και θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τους σημερινούς σου στόχους. Μην αφήνεις την αρνητικότητα των γύρω σου να σε επηρεάσει. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας είχε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, καιρός να τα λύσετε. Η ειλικρίνεια μονό θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου και απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δυναμική των επαγγελματικών σου σχέσεων βελτιώνεται σήμερα και αυτό είναι εμφανές. Αυτή η κατάσταση σε απελευθερώνει και σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι πιο δημιουργική στη δουλειά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι και στα προσωπικά σου. Κάτι σε στεναχωρεί, όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Κοίταξε απλώς να περάσετε ήρεμα και χαρούμενα τη σημερινή ημέρα. Οι οικονομικές κινήσεις του τελευταίου διαστήματος φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα και θα δεις βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα σύννεφα διαλύονται επιτέλους και αντιμετωπίζεις με πιο θετική στάση την ημέρα σου. Είσαι ανακουφισμένη που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και αναπτερώνονται οι ελπίδες σου ότι τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Μην απογοητευτείς καθώς η εκπλήρωση των στόχων σου δεν είναι τόσο κοντά όσα φαντάζεσαι. Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Απέφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα που έχεις αφήσει στο παρελθόν με τον σύντροφό σου, δεν πρόκεται να λυθούν, αντιθέτως θα δημιουργήσουν νέα. Απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα όνειρά σου μοιάζουν άπιαστα σήμερα, ωστόσο δεν είναι κακό να συνεχίσεις να ονειροπωλείς. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να μείνεις εντός προγράμματος και μην αποφεύγεις να ολοκληρώσεις τα σημερινά project σου. Απόφυγε να είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και να έχεις άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό οργανώσου καλύτερα και απέφυγε τις σπατάλες.

Read More

And More