Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στο Ζυγό και τη θετική όψη του Ερμή με τον Δία η ημέρα αναμένεται άκρως θετική. Από πλευράς διάθεσης θα είσαι πολύ καλά, έχοντας αισιοδοξία, κέφι και όρεξη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η καλή διάθεση σε βοηθάει τόσο στις προσωπικές σου υποθέσεις όσο και στα επαγγελματικά. Έχεις ανάγκη να συνυπάρχεις με άλλα πρόσωπα, αλλά όχι με όποιον και όποιον. Θέλεις να έχεις «ποιοτική» παρέα, πρόσωπα που σε εκτιμούν και τα εκτιμάς, που υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και αγάπη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναζητήσεις την παρέα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να το πλησιάσεις και να έχετε μαζί τρυφερές στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι βέβαιο ότι θα κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά έχεις καλή διάθεση, είσαι αρκετά κοινωνικός και έχεις καλούς τρόπους. Αυτό σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, συναντήσεις με συνεργάτες ή πελάτες. Μπορείς ακόμη να διεκδικήσεις και περισσότερες αξιώσεις από αυτές που έχεις τώρα. Στα οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς έχεις τον τρόπο σου να κρατάς το μέτρο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σε βρίσκει σε μια καλή κατάσταση, χαρίζοντάς σου κέφι και ευεξία. Δεν φαίνεται να βιάζεσαι σήμερα. Αντίθετα, οι κινήσεις σου θα χαρακτηρίζονταν νωχελικές, σίγουρες και μελετημένες. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από την καλαισθησία και είναι σημαντικό για εσένα να διατηρείς μια καλή εικόνα, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Μπορείς, ίσως, να ασχοληθείς ακόμη και με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα κυριαρχεί. Αυτό σημαίνει ότι αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ρίξεις τα φώτα επάνω της προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τις προτιμήσεις του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος, θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην δέσμευση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε μια ισορροπημένη κατάσταση, τουλάχιστον ό,τι αφορά στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Νιώθεις την ανάγκη να ανήκεις σε μια ομάδα, μέσα από την οποία εξελίσσεσαι, αλλά και προστατεύεσαι. Ξέρεις τα όριά σου και αυτό θα σου χρησιμεύσει πολύ, τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη της συνύπαρξης, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και ολοκληρωμένος. Αυτό εκφράζεται σε κάθε πτυχή της ζωής σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στα προσωπικά σου θέλεις να βρίσκεσαι δίπλα στον σύντροφό σου για να σε συμπληρώνει. Στα επαγγελματικά, λειτουργείς καλύτερα μέσα σε μια ομαδική εργασία που μπορείς να προσφέρεις βοήθεια, αλλά και να λάβεις. Αν πάλι ασχολείσαι με τον αθλητισμό, νιώθεις άνετα με την ομάδα σου, καθώς είσαι σε θέση να τη στηρίξεις με πάθος. Αν δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ίσως, είναι η στιγμή να ασχοληθείς με κάτι που θα σε ικανοποιήσει και θα σε κάνει μέλος ενός συνόλου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου είναι το πρόσωπο του πόθου σου. Αν έχεις σύντροφο θα μπορέσεις να του εκδηλώσεις όλη σου την αγάπη. Αν αναζητάς ακόμη να τον βρεις είναι βέβαιο πως δεν θα αργήσεις να τον βρεις…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, επηρεάζονται θετικά οι συνεργασίες σου με αποτέλεσμα να είναι καλή ημέρα για να τις αναπτύξεις ή να κάνεις μια νέα με προοπτική και όραμα. Ομαδικές αρμοδιότητες εξελίσσονται πολύ θετικά σήμερα, για αυτό μην φοβηθείς να αναλάβεις μια. Στα οικονομικά δεν υπάρχει φόβος. Ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Ζυγό είναι αρκετά συμπαθητική, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συνύπαρξη. Δεν θέλεις να είσαι μόνος, ιδιαίτερα σήμερα, που νιώθεις ακόμη πιο έντονα τη θέληση να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που νοιάζεσαι και σε νοιάζονται. Χρειάζεσαι την ύπαρξή τους για να νιώσεις μέλος ενός συνόλου, κομμάτι από κάτι που είναι μεγαλύτερο από τον μονάδα, πιο σημαντικό, πιο μεγαλεπήβολο! Η διάθεσή σου είναι πολύ θετική και έτσι οι σχέσεις σου με το κοινωνικό σύνολο είναι πιο αρμονικές. Χαλάρωσε και απόλαυσε την βραδιά με καλή παρέα, αλλά και κέφι!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα μαζί του, μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς και κατανόησης. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο όμορφα. Σε ευχαριστεί η συζήτηση και ποιος μπορεί σε κατανοήσει καλύτερα από το άλλο σου μισό;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Προτίμησε να ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή απλά να αναπτύξεις περισσότερο τις δημόσιες σχέσης της δουλειάς σου. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί θετικό κλίμα και περισσότερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες με ευκολία.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα είναι πολύ θετική τόσο για την ψυχολογική σου κατάσταση, όσο και για την εικόνα που εκπέμπεις. Σήμερα μπορείς να επιτύχεις τον τέλειο συνδυασμό. Τί σημαίνει αυτό; Η καλή σου διάθεση σε κάνει να νιώθεις πραγματικά καλά και αυτό να εκφράζεται στο πρόσωπό σου και στην συμπεριφορά σου. Από την άλλη, η τάση σου να φροντίζεις την αισθητική και την ομορφιά σε ο,τιδήποτε σε περιβάλλει, σε κάνει να φροντίζεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο. Απόλαυσε την ημέρα και ξεκίνα τη με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Η καλή σου ψυχολογία, η πλανητική εύνοια και γενικότερα το θετικό κλίμα προσφέρουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά απαλλαγμένος από την πίεση των υποχρεώσεων.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να πάνε καλά τα πράγματα. Έχεις καλή διάθεση που σε βοηθάει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να σκεφτείς λογικά και να κινηθείς σωστά. Από την άλλη, τα οικονομικά σου έχουν πολύ καλές προοπτικές αν συνεχίσεις να είσαι μετρημένος με τα έξοδά σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα είναι ευνοϊκή και για το δικό σου ζώδιο. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από τη συνύπαρξή σου με τους άλλους που, παραδόξως, σου δημιουργεί μια ανάγκη βαθιά να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα και κυρίως εκείνα που θεωρείς δικά σου. Από την άλλη, έχεις αρκετή λογική για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Ακόμη και το συναίσθημα το εκλογικεύεις με κάποιον τρόπο, γεγονός που χτίζει γύρω σου δικλείδες ασφαλείας. Το ένστικτο δεν έχει καμιά θέση στη σημερινή ημέρα. Αν και ξέρεις να λειτουργείς άψογα χωρίς αυτό…

Αισθηματικές
Και στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται να είναι πολύ όμορφη. Νιώθεις αρκετά καλά, πράγμα που σε κάνει ευδιάθετο και προσεγγίσιμο. Είναι μια καλή στιγμή για να γεφυρώσεις το οποιοδήποτε χάσμα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Είσαι σε θέμα να κατανοήσεις τον σύντροφό σου και εκείνος εσένα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά και αυτό θα οφείλεται σε εσένα. Μπορείς να κινηθείς με άνεση στους επαγγελματικούς κύκλους, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και γενικότερα να προωθήσεις τη δουλειά σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να σε απασχολήσει, εφόσον συνεχίσεις να είσαι μετρημένος.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός βγάζει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε προσδιορίζουν κατά βάση. Είσαι αρκετά ισορροπημένος, διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και σκέψης. Σου αρέσει να βρίσκεσαι με κόσμο, να είσαι κοινωνικός, να νιώθεις την αποδοχή από τον περίγυρό σου. Νιώθεις και λειτουργείς καλύτερα όταν ανήκεις σε ένα σύνολο προσώπων, καθώς μέσα σε αυτό νιώθεις σημαντικός, αλλά και προστατευμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε επηρεάζει αρκετά η θετική όψη του Ερμή σε σύνοδο με τον Δία που σε κάνει αισιόδοξο και ευδιάθετο. Έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν στη σχέση σου. Νιώθεις μια βαθιά ένωση με τον σύντροφό σου και αυτό έχεις ανάγκη να το εκφράσεις μέσα από τον προφορικό λόγο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν αρκετά θετικά και αυτό θα είναι συνέπεια της δικής σου στάσης. Είσαι σε καλή φάση την περίοδο αυτή, με αποτέλεσμα να είσαι φιλικός και συνεργάσιμος, γεγονός που διευκολύνει την αλληλεπίδρασή σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, είσαι ικανός να διατηρήσεις τις ισορροπίες, πράγματα εξαιρετικά ωφέλιμο για την κατάστασή σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ζυγό είναι αρκετά βοηθητική και για εσένα, κάνοντάς σε πιο ευδιάθετο, κοινωνικό και εξωστρεφή. Η ανάγκη σου να ανήκεις σε μια ομάδα και να είσαι αποδεκτός από αυτήν σε κάνει καταπληκτικό συμπαίκτη. Επίσης, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, με τη διακόσμηση του σπιτιού και γενικότερα να καταπιαστείς με ο,τιδήποτε απαιτεί καλαισθησία ή καλλωπισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Η καλή διάθεση φτιάχνει την ατμόσφαιρα και έτσι, αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν αναζητάς το άλλο σου μισό, η γοητεία που εκπέμπεις δεν θα μείνει απαρατήρητη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς την εύνοια της ημέρας και τη θετική διάθεση που σου δίνει για να προωθήσεις τη δουλειά σου στα κατάλληλα άτομα. Έχεις την ικανότητα να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ενώ μπορείς να μεταφέρεις με πειστικότητα τις ιδέες σου. Στα οικονομικά δεν θα έχεις πρόβλημα αν συνεχίσεις να κινείσαι με μέτρο.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την εικόνα σου, να συναναστραφείς με κόσμο και γενικότερα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου από αισθητικής πλευράς. Μπορείς, λοιπόν, να ασχοληθείς με τον τρόπο που ντύνεσαι, να πειραματιστείς με νέα σχέδια και χρώματα, να ερευνήσεις νέες τάσεις, έτσι ώστε να κάνεις τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου ακόμη περισσότερο. Στην επικοινωνία σου με τον κόσμο τα πας πολύ καλά και έχεις την ικανότητα να περάσεις τις σκέψεις σου στους άλλους με μεγάλη επιτυχία. Σκέψου πού είναι χρήσιμη η ικανότητα αυτή και αξιοποίησέ τη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ό,τι και αν έχει μεσολαβήσει, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να τα αφήσεις στην άκρη και να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο για να πείσεις για τις ικανότητές σου. Τα σχέδιά σου μπορούν τώρα να βρουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν, αρκεί να στρώσεις τα πράγματα σωστά. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και σχέδια που θα σου αποφέρουν επιπρόσθετο εισόδημα στο μέλλον.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη και ήρεμη. Δεν έχεις διάθεση να βιαστείς για ο,τιδήποτε. Απεναντίας, νιώθεις την ανάγκη να κινηθείς πιο νωχελικά, απολαμβάνοντας τις στιγμές σου και ειδικά εκείνες που σε βρίσκουν ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Άνοιξε το σπίτι σου και οργάνωσε μια χαλαρή βραδιά με φίλους που θα ολοκληρώσουν την ευχάριστη ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Καλή παρέα, καλή διάθεση και όλα τα άλλα περισσεύουν!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα αρκεί να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς πίεση και βιασύνη. Η καλή ψυχολογία επηρεάζει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις συζητήσεις γύρω από ζητήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια ικανοποιητική κατάσταση, για αυτό καλό είναι να μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την ισορροπία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι αρκετά θετική και μπορείς να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά, θα διώξουν το άγχος και θα σε φέρουν πιο κοντά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις, για αυτό προσπάθησε να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα σε ξεκουράσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Αναζητάς την ποιοτική συντροφιά, καθώς έχεις ανάγκη να μιλήσεις, να φιλοσοφήσεις και με κάποιον τρόπο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Αισθηματικές
Ο άνθρωπός σου δεν είναι μόνο σύντροφός σου, είναι και συνοδοιπόρος, είναι καλός φίλος, είναι εκείνο το πρόσωπο που μπορεί να σε νιώσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Για αυτό το λόγο, μπορείς να έρθεις σε μια ουσιαστική επαφή μαζί του, ξεδιπλώνοντας φιλοσοφικές ανησυχίες που θα σας κάνουν να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον ακόμη περισσότερο.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου αναμένεται να εξελιχθεί πολύ θετικά, καθώς οι προβλέψεις δεν αναφέρονται σε εμπόδια και αρνητικές καταστάσεις. Ίσα ίσα μπορείς να εκμεταλλευτείς τη δημοτικότητά σου για να βρεθείς ανάμεσα σε εκείνα τα πρόσωπα που θα προωθήσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά, τήρησε το μέτρο και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη στον Ζυγό μοιάζεις πιο ισορροπημένος, εξωστρεφής, κοινωνικός και ευδιάθετος. Νιώθεις καλά και έχεις την ανάγκη να μοιραστείς τη θετική σου ενέργεια με τον κόσμο που σε περιβάλλει. Δίνεις σημασία στην γνώμη των τρίτων και επηρεάζεσαι από αυτήν. Βαρύτητα δίνεις, επίσης, στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων, βγάζοντας έτσι πολύτιμα συμπεράσματα για αυτούς. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι ακόμη ένα θέμα που μπορείς να ασχοληθείς σήμερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και πέρνα καλά με το ταίρι σου. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση ευφορίας, νιώθοντας όμορφα ανάμεσα σε ανθρώπους, πόσο μάλλον στο πλευρό του συντρόφου σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις επιτυχίες αν χειριστείς σωστά την κοινωνικότητά σου. Είσαι αρκετά συμπαθής και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά, κινήσου αργά και σταθερά, έτσι ώστε να δεις την αύξηση που αναζητάς στα έσοδά σου.

Read More

And More