Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο η ημέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με επιμέλεια με τις υποθέσεις σου και γενικότερα να βάλεις σε μια σειρά συναισθήματα και καταστάσεις. Η τάση σου να οργανώσεις τη ζωή σου θα είναι έντονη , οπότε επωφελήσου τη για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να θέσεις νέες βάσεις. Βάλε μια νέα ενασχόληση στη ζωή σου, άλλαξε τη διατροφή σου, βάλε νέους στόχους με περισσότερη αισιοδοξία και πειθαρχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σε επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και σε ωθεί να έχεις απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Θέλεις να είναι πιο συνεπής απέναντί σου και για αυτό είναι πιθανό να μπεις σε λεπτομερείς συζητήσεις που θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις και για τις δύο πλευρές. Όποια και αν είναι η αισθηματική σου κατάσταση, το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου θέλεις να είναι ευθύ και ξεκάθαρο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να είσαι αρκετά οργανωτικός σήμερα, να προωθήσεις τις συνεργασίες σου αλλά θα πρέπει να είσαι πιο ρεαλιστής και ανεπηρέαστος από τους γύρω σου, καθώς ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Και στα οικονομικά σου θα πρέπει να το έχεις κατά νου για να κάνεις σωστές εκτιμήσεις και να μην ξεφύγεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο προσεκτικό και επιδρά θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο και υπεύθυνο, ωθώντας σε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου. Επίσης σε βοηθάει να κοινωνικοποιηθείς πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά, κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες. Από την άλλη, σε δυσκολεύει στις αποφάσεις σου καθώς η ικανότητα να βλέπεις και τις δυο πλευρές σε δυσκολεύει να βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα. Μην είσαι διστακτικός επιτρέποντας στο φόβο να σε επηρεάσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, έρχεται να βάλει μια τάξη στην σχέση σου, βοηθώντας σε να την ξαναχτίσεις βασιζόμενη στον αμοιβαίο σεβασμό. Το μυστήριο που δημιουργείται στον τομέα αυτό, ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος, σου κρατάει το ενδιαφέρον και το πάθος ζωντανό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η ημέρα είναι καλή για να κάνεις νέες συνεργασίες ή να εξελίξεις τις υπάρχουσες. Μπορείς να βάλεις νέες βάσεις, αλλά καλό είναι να μην αφήσεις το φόβο να σε επηρεάσεις στις αποφάσεις σου. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες αρκεί να μην παρασυρθείς από διάφορες καταστάσεις γύρω σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις στα ζώδια που βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» σήμερα. Από τη μια η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ωθεί να φερθείς με ευθύτητα και πρακτικότητα, ενώ από την άλλη ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θολώνει την σκέψη σου προκαλώντας σύγχυση συναισθηματική και στις σχέσεις σου. Μπορεί εύκολα κάποιος να σε εξαπατήσεις σήμερα, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και πιο ξεκάθαρος σε όσα λες και κάνεις. Αξιοποίησε τη διπλωματία σου για να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, κάνοντας μια δίκαιη συμφωνία σε υποθέσεις που φαίνεται ότι προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, απόφυγε να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που σε αμφισβητούν και σε εμποδίζουν να εκφραστείς. Δεν οδηγεί πουθενά μια τέτοια κατάσταση.

Επαγγελματικές
Διεκδίκησε μια συμφέρουσα συμφωνία στα επαγγελματικά. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι σήμερα θα είναι μοναδική και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πόντους υπέρ σου. Η ισορροπία στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επιτευχθεί χάρη στις δικές σου ενέργειες. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου και να απαλλαγείς διαπαντός από αυτά.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σου προσφέρει μια υπέροχη βάση για να δραστηριοποιηθείς και να χτίσεις επάνω σε αυτή τα σχέδιά σου. Η πρακτικότητα και η καλή οργάνωση δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δομήσεις το μέλλον. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε κάνει πιο επιμελή και προσεκτικό. Παράλληλα, ευνοεί τον αισθηματικό τομέα δίνοντας λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σου ή ανοίγοντας νέους δρόμους για νέες εξερευνήσεις. Πρόσεξε μόνο μια αίσθηση ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργηθεί. Κράτησέ τη υπό έλεγχο, καθώς δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα της σχέσης σου, καθώς τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν θεαματικά. Λύνοντας τις διαφωνίες σου με τον σύντροφό σου και αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για διασκέδαση, μπορείς να οργανώσεις μια βραδιά άκρως ρομαντική και γεμάτη πάθος. Αν είσαι μόνος, η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη που εκπέμπεις σε κάνει ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κινηθείς ορθολογιστικά σήμερα και να βάλεις τάξη στο πρόγραμμά σου. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους που θα σε οδηγήσουν σε συμφέρουσες για εσένα συμφωνίες. Στα οικονομικά, καλό είναι να αξιοποιήσεις την οργανωτική σου ικανότητα για να τα βάλεις σε μια σειρά. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις μεγάλες αλλαγές.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η μέρα σε επηρεάζει κατά κύριο λόγο. Οπότε επιδιώκεις την αρμονία στις σχέσεις σου, καλή επικοινωνία και αρμονικό περιβάλλον. Αν χρειαστεί μπορείς να κάνεις πίσω προκειμένου να υπάρχει ισορροπία γύρω σου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σου δημιουργεί την ανάγκη να είσαι προσεκτικός, τακτικός και σχολαστικός με ό,τι καταπιάνεσαι. Οπότε, με ό,τι και αν ασχοληθείς, μπορείς να το οργανώσεις, να θέσεις νέες βάσεις και να το κάνεις εν τέλει λειτουργικό. Οπότε, κοίταξε να οργανώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου και ό,τι άλλο είναι για εσένα προτεραιότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, σε βάθος και ουσία. Αν και δεν θέλεις να είσαι πολύ εκδηλωτικός με τα συναισθήματά σου, είσαι πολύ ευαίσθητος. Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις έλξη για πρόσωπα που σου εκπέμπουν εμπιστοσύνη, ευθύτητα και έχουν καθαρή εικόνα.

Επαγγελματικές
Σήμερα είσαι σε θέση να εστιάσεις στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, καθώς έχεις την ικανότητα να συναναστραφείς και να κοινωνικοποιηθείς επιτυγχάνοντας σημαντικά οφέλη για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το ζώδιό σου επηρεάζεται έντονα από τη Νέα Σελήνη και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Όπως καταλαβαίνεις τα φώτα στρέφονται επάνω σου και δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις για να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου, να δείξεις ένα πρόσωπο πιο κοινωνικό και έμπιστο, να προωθήσεις την καριέρα σου. Θέσε προτεραιότητες και εκμεταλλεύσου στο έπακρο την πλανητική εύνοια. Βάλε νέες βάσεις στην εργασία σου, πλησίασε το ταίρι σου και γεύσου τη χαρά της συντροφικότητας, άσκησε γοητεία στο αντίθετο φύλο και γενικότερα εδραίωσε την κοινωνική σου θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου, καθώς η ουσιαστική επικοινωνία θα ενισχύσει το δεσμό σου και θα σε φέρει πιο κοντά σε εκείνον. Η σχέση σου βελτιώνεται και η αρμονία επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό. Αν είσαι μόνος, μπορείς να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε συγκινεί ή να αλλάξεις πλώρη για νέες κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις μια πολύ επιτυχημένη ημέρα. Από τη μια, είσαι σε θέση να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να είσαι άκρως αποτελεσματικός και γρήγορος. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές και συνομιλίες που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τα μέγιστα οφέλη για την καριέρα σου. Επωφελήσου την εύνοια και στα οικονομικά, προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε βοηθάει να γίνεις πιο σχολαστικός και επιμελής σε διάφορους τομείς. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τα χαρακτηριστικά αυτά για να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου και όχι να πνιγείς από την έντονη ανάγκη σου να είναι όλα τέλεια. Όσο πιο πολύ στέκεσαι στη λεπτομέρεια, τόσο πιο έντονη πίεση θα νιώθεις. Τώρα μπορείς να νιώσεις πιο ισορροπημένος, σε σχέση με τον εαυτό σου, αλλά και τις καταστάσεις γύρω σου. Ωστόσο, ίσως παρατηρήσεις μια δυσκολία στο να λάβεις αποφάσεις. Πάρε το χρόνο σου και κινήσου ορθολογικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου και αν χρειαστεί να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πολύ ελκυστικό και σε κάνει να εκπέμπεις ακαταμάχητη γοητεία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ασχοληθείς με τις τρέχουσες εκκρεμότητες και να βάλεις μια τάξη στις υποθέσεις σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να βελτιώσεις το κλίμα γύρω σου, είτε με συναδέλφους, είτε με συνεργάτες. Στα οικονομικά, μπορείς να δεις βελτίωση, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Θα είσαι πολύ προσεκτικός και πειθαρχημένος με ό,τι θελήσεις να κάνεις, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις σημαντικά σχέδια και να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος με έναν ουσιαστικό τρόπο. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε ευνοεί σε μεγάλο βαθμό, βελτιώνοντας την σχέση σου και οδηγώντας σε να κάνεις κινήσεις που θα επιφέρουν ισορροπία στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις πιο συγκρατημένος συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν θα σου δημιουργήσει εμπόδια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ξεκινάει μια όμορφη και ισορροπημένη περίοδος. Δεν θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός με τα όσα νιώθεις, αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ουσιαστική εξέλιξη της. Είναι καλό να ασκείς κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να το βοηθήσεις να βελτιωθεί, αλλά πρόσεξε μην υπερβείς τα όρια. Άφησε τη γοητεία σου να προσελκύσει το άλλο φύλο, αν αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να είσαι δημιουργικός και δυναμικός. Τα σχέδιά σου θα είναι αποτελεσματικά και οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν καθοριστική σημασία. Μια δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, αλλά μπορείς να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς καθαρά. Στα οικονομικά, οι βελτιώσεις θα είναι αισθητές, αν κινηθείς πρακτικά και έξυπνα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται από διάφορα πλανητικά φαινόμενα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθάει να οργανώσεις τη ζωή σου, να είσαι ευθύς, πρακτικός και αποτελεσματικός. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργεί μια ανασφάλεια και μια σύγχυση. Ίσως να μην είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα, καθώς οι κοινωνικές επιδράσεις θα είναι αρκετά ισχυρές. Τέλος σε ευνοεί για να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο μέσα σου, όσο και στις σχέσεις σου με τον κοινωνικό περίγυρο, το σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου κλπ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν αποβάλλεις την ανασφάλεια που σου δημιουργείται από το περιβάλλον και δεν έχει πραγματική υπόσταση, θα είσαι σε θέση να χαλαρώσεις στο πλευρό του αγαπημένου σου και να εκφράσεις το συναίσθημά σου με ειλικρίνεια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς την οργανωτική σου τάση για να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου και να κάνεις τις καλύτερες συμφωνίες με τους συνεργάτες σου. Στις οικονομικές σου υποθέσεις, θέσε προτεραιότητες και περιόρισε τα χρέη σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε βοηθάει να είσαι σήμερα τακτικός και επιμελής με τις υποχρεώσεις σου. Αναλαμβάνεις δράση προκειμένου να φέρεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται. Προσπάθησε να ελέγξεις την πίεση που σου ασκείται από την ανάγκη σου να είσαι απόλυτα σωστός και πρακτικός. Ίσως επηρεάσει την υγεία σου αρνητικά. Από την άλλη, απόλαυσε τη σχέση σου και τα νέα δεδομένα, έτσι όπως καθορίζονται από την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο. Αναζωπυρώνει τη φλόγα της σχέσης και γενικότερα της αισθηματικής σου ζωής.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι. Η τάξη και η ασφάλεια που σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο ικανοποιημένο και αισιόδοξο. Έχεις μια τάση να κρατάς τις ισορροπίες στις επαφές σου και αυτό διευκολύνει πολύ τα πράγματα στον τομέα αυτόν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να πετύχεις συμφέρουσες συμφωνίες και να δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα γύρω σου, προς όφελος της καριέρας. Στα οικονομικά, κάνε μια προσεκτική και επιμελή διαχείριση για να διατηρήσεις την ισορροπία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε κάνει πιο σχολαστικό, τυπικό και οργανωμένο από ποτέ. Μπορείς να επανορθώσεις για λάθη του παρελθόντος με την τακτική αυτή, αλλά πρόσεξε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η υπερβολή μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος που θα επηρεάσει την υγεία σου. Μπορείς να εστιάσεις στις στενές σχέσεις σου, στις συνεργασίες ή ακόμη και στο γάμο σου. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου και αποκατάστησε τις ισορροπίες.

Αισθηματικές
Η αρμονία στον τομέα αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα. Για αυτό είσαι διατεθειμένος να βάλεις στην άκρη ακόμη και τα συναισθήματά σου, προκειμένου να κρατήσεις τις καταστάσεις ήρεμες. Μπορείς να ασχοληθείς με το σπίτι και τον σύντροφό σου. Οργάνωσε μια όμορφη βραδιά για να τον φροντίσεις και να τον περιποιηθείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις σημαντικές προόδους και να προωθήσεις την καριέρα σου μέσα από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθώς όλα μπορούν να διευθετηθούν αν βάλεις πρόγραμμα και το ακολουθήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με την οργάνωση της καθημερινής σου ζωής, να κάνεις αλλαγές, να βάλεις νέες βάσεις και γενικότερα να δομήσεις σωστά και πρακτικά τη ζωή σου. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που σου προκαλεί αδυναμία να ξεχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Δημιουργείται μια σύγχυση από την αλληλεπίδρασή σου με τους γύρω σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και θα μπορέσεις να δεις μεγάλες βελτιώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είσαι σε θέση να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να θέσεις νέες βάσεις για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς τώρα να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Διατήρησε το προφίλ σου ως έχει, καθώς εμπνέει εμπιστοσύνη και ελκύει το αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις βελτιώσεις, να θέσεις νέες βάσεις και να προωθήσεις την καριέρα σου, κινούμενος με πρακτικότητα και εγκράτεια. Μην αφήσεις το εργασιακό σου περιβάλλον να σου δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες. Στα οικονομικά, μπορείς να βάλεις μια σειρά, που θα σε βοηθήσει να ξεχρεώσεις τις οφειλές σου.

Read More

And More