Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι το παρελθόν συνεχίζει να ζει μέσα σου, ενώ εκείνα τα δεδομένα ή τα γεγονότα που σε πίεζαν και σε πιέζουν, δεν έχεις τη δύναμη να τα βγάλεις από τη ζωή σου. Νιώθεις ότι καταβάλεις έντονες προσπάθειες να ξανακερδίσεις τον έλεγχο και να κάνεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Μην παραιτείσαι από την προσπάθεια και επίτρεψε στον εαυτό σου να πέσει και να σηκωθεί όσες φορές χρειαστεί.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, υπάρχουν αφορμές ή καταστάσεις που σε οδηγούν σε συναισθήματα του χθες ή σε αναγκάζουν να ξαναβιώσεις καταστάσεις που πέρασες και σου άφησαν μια πικρία στο στόμα. Μείνε ψύχραιμος και προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου που μπορεί να σε βοηθήσει με τον τρόπο του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι όσον αφορά σε κάποια ζητήματα που φαίνεται να σε απασχολούν έντονα. Στα οικονομικά, αναμένεται μια μικρή αύξηση, αλλά πρέπει να μην ξελογιαστείς και αρχίσεις τις σπατάλες.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα έχεις μια δυσκολία στο να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να γίνεις πιο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να δεις ρεαλιστικά τα γεγονότα. Έτσι, θα οδηγηθείς στην αποδοχή που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Όσα σε ενοχλούν δεν έχουν θέση στη ζωή σου και για αυτό άμεσα πρέπει να αναλάβεις δράση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια ό,τι αφορά στον λόγο σου και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ό,τι έχεις να μοιραστείς με το ταίρι σου, καλό είναι να το επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια κρατώντας τους τόνους χαμηλά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στην περίπτωση που είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αναμένονται σήμερα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Άφησε τις φοβίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων και κινήσου με αποφασιστικότητα. Το ίδιο θέλουν και τα οικονομικά σου που μπορούν να βελτιωθούν με τις σωστές επιλογές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα τα εμπόδιά σου φαίνεται πως θα πηγάζουν από τη δική σου ψυχολογία και όχι από τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά. Οπότε, διαχειρίσου τις ανησυχίες σου ή την πίεση που νιώθεις να ασκείται επάνω σου. Κράτα την ψυχραιμία σου και σκέψου ορθολογιστικά. Το παρελθόν μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα από άλυτα ζητήματα που συνεχίζεις να κουβαλάς και να σου δημιουργούν εμπόδιο στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, να είσαι ευθύς και ειλικρινής με τον σύντροφό σου και να μην επιτρέψεις σε ο,τιδήποτε άλλο να μπει ανάμεσά σας. Προτίμησε να χαλαρώσεις στο πλάι του χωρίς να μπεις στη διαδικασία να υπεραναλύσεις συναισθήματα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να επιστρατεύσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακολούθησε τον προγραμματισμό σου και προσαρμόσου στις εξελίξεις. Για τα οικονομικά σου θα είναι μια καλή ημέρα, αρκεί να παραμείνεις συγκρατημένος.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια συναισθηματική δυσφορία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σου που πρέπει να αλλάξεις ή τουλάχιστον να βελτιώσεις, δεν είσαι σε θέση να κάνεις τη δραστική κίνηση που θα επιφέρει την αλλαγή. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να φιλτράρεις όσα σου συμβαίνουν χρησιμοποιώντας το συναίσθημα, καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς φοβίες και ανασφάλεια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει. Με κάποιον τρόπο προβάλεις στον σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να μπει στη ζωή σου, όλα εκείνα που σε έχουν πληγώσει. Σταμάτησε να το κάνεις, έτσι ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα καταφέρεις με αρκετό κόπο να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου, είτε αφορά στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά. Η ασφάλεια που θα νιώσεις μέσα σε αυτό θα σε κάνει πολύ αποδοτικό.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, άλυτα ζητήματα του παρελθόντος σου δημιουργούν την αίσθηση ότι χάνεις τον έλεγχο και την εξουσία και σε ωθούν να παλέψεις για αυτά. Έχεις την ανάγκη να αποκτήσεις αυτά που θέλεις και μέχρι τώρα δεν το έχεις καταφέρει. Η λύση στο πρόβλημά σου κρύβεται μέσα σου. Βάλε μια τάξη στις σκέψεις και στο συναίσθημά σου, αναγνώρισε τα θετικά στη ζωή σου και δόμησε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές
Και στα αισθηματικά σου, νιώθεις μια ανασφάλεια και μια ανάγκη να κυριαρχήσεις ή να επιβληθείς. Η αγάπη δεν είναι πάντα μια μάχη, για αυτό ρίξε τους τόνους και χαλάρωσε. Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε στηρίξει, αρκεί να φερθείς σωστά και δίκαια απέναντί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσουν σύγχυση και ανησυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα «θέλω» σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά εξαιτίας συγκυριών που σε βοηθούν. Μείνε συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο έλεγχος και η εξουσία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αυτά αναμένονται να ταρακουνηθούν σήμερα. Με αφορμή κάποια γεγονότα, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο και αυτό θα σε ταράξει πολύ. Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όσα κερδίζεις με κόπο δεν χάνονται σε μια στιγμή. Μόνο αν το επιτρέψεις εσύ να γίνει. Οπότε πάρε βαθιά αναπνοή και προχώρα δυναμικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αφήσεις το άγχος μακριά από το δεσμό σου. Προσπάθησε να είσαι πιο αισιόδοξος για την αισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να χάνεις για λίγο το κουράγιο σου, αλλά είναι στο χέρι σου ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι κόποι σου και η σκληρή δουλειά σε βοηθούν να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου και να νιώσεις την ικανοποίηση που μπορεί να σου προσφέρει η επιτυχία. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα και να κόψεις οριστικά τις σπατάλες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει λίγο πιο αδύναμο από ό,τι θα ήθελες. Ενώ αναγνωρίζεις τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σου και είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν σε βοηθούν να ευτυχήσεις, ωστόσο είσαι ανίκανος ως ένα βαθμό να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας. Νιώσε αυτοπεποίθηση και βάλε την κριτική σου ικανότητα μπροστά για να σε οδηγήσει. Εκφράσου με ειλικρίνεια και πάρε δύναμη από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις σε ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου αναφορικά με όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα δώσεις μια ανάσα στη σχέση σου και θα καταφέρεις να διώξεις μακριά την τοξικότητα που νιώθεις εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε παρασύρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα σε προβληματίσουν. Κινήσου με λογική και θα μπορέσεις να διαχειριστείς ό,τι και αν προκύψει. Στα οικονομικά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός καθώς τα έξοδα είναι εύκολο να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια ημέρα που θα νιώσεις κάπως ευάλωτος και απογοητευμένος. Παλιά ζητήματα που κρύβεις μέσα σου σε οδηγούν να παλέψεις για την κυριαρχία σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου είναι επιθυμητό. Η δυσκολία θα είναι μεγάλη και αυτό είναι ίσως κάτι που θα καταφέρει να σε πεισμώσει και εν τέλει να σε παρακινήσει να δείξεις περισσότερη πυγμή και θέληση. Μην παραιτείσαι από την προσπάθεια. Ωστόσο, δεν είναι κακό αν πάρεις λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν ήρεμα αν αυτό είναι που θα επιλέξεις να κάνεις με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στον σύντροφό σου. Μοιράσου τις σκέψεις σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Ακόμη και αν είσαι μόνος, σχεδίασε μια βραδιά που θα σε εκτονώσει και θα σε κάνει να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν ομαλά, δεδομένου ότι θα είσαι πιο συγκρατημένος και πειθαρχημένος. Δείξε αυτοπεποίθηση και μην αφήνεις τη δίνη της αμφιβολίας και του φόβου να σε κάνει να χαθείς. Στα οικονομικά, δείξε προσοχή και μην κάνεις σήμερα παρακινδυνευμένες κινήσεις ή επενδύσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις αδύναμος απέναντι στις καταστάσεις που υφίστανται στη ζωή σου. Αναγνωρίζεις ότι πρόσωπα ή γεγονότα σου παίρνουν τη χαρά και σε κάνουν να νιώθεις πιο μίζερος. Ωστόσο, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να υψώσεις το ανάστημά σου. Πάλεψε με όσα σου συμβαίνουν, εφόσον πρώτα συνειδητοποιήσεις ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είσαι εσύ. Έλεγξε το συναίσθημά σου και με ψυχραιμία θα έχεις αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε κάνουν να αμφιβάλεις ή να αγχώνεσαι. Το παρελθόν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και τώρα πρέπει να δείξεις παραδοχή προκειμένου να το ξεπεράσεις. Ακόμη και ένας καλός φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου για να κάνεις τα επόμενα βήματα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία. Μην αφήνεις τον φόβο να σε καθηλώνει. Το ίδιο χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο, για αυτό φέρσου πιο αποφασιστικά.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εμπόδια στο δρόμο σου για την ευτυχία. Βέβαια, το εμπόδιο αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο σου τον εαυτό. Ανάλαβε δράση και πάρε την πρωτοβουλία που χρειάζεσαι για να δώσεις τέλος σε ό,τι σε ρίχνει ψυχολογικά. Ακόμη και αν υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν, άλλαξε εσύ τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις ή τα διαχειρίζεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν σήμερα να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις την παρέα του αγαπημένου σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου και γενικότερα την προσωπική σου ζωή την απογοήτευση που βιώνεις σε γενικότερα πλαίσια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να τα πας καλά και να κάνεις τις αλλαγές που θα σου φέρουν νέες προοπτικές επιτέλους. Η εξέλιξη των επαγγελματικών σου είναι στο χέρι σου και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σου προσφέρουν την ισορροπία που αναζητάς.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η προσωπική σου αρμονία και γενικότερα η ευτυχία είναι δική σου υπόθεση και έτσι θα πρέπει να την χειριστείς. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σε δυσκολεύει και να μην σου επιτρέπει να βρεις τη δύναμη να αλλάξεις όσα σε κάνουν να μαραζώνεις, αλλά θα πρέπει να γίνεις πιο αποφασιστικός. Νιώθεις ότι προσπαθείς με επιμονή, αλλά δεν έχεις αυτό που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και σύντομα θα αποζημιωθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά του εξαιτίας της δικής σου αποστασιοποίησης. Αφήνεις στην άκρη τη σχέση σου καθώς τα υπόλοιπα προβλήματα σε απορροφούν. Βρες τη δύναμη να ισορροπήσεις για να έχεις μια πιο χαλαρή ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν αρκετά θετικά, αρκεί να βρεις τη δύναμη να απαιτήσεις όσα σου ανήκουν. Ούτε οι συνεργάτες, ούτε οι συνάδελφοί σου είναι διατεθειμένοι να σου προσφέρουν αυτά που αξίζεις, αν δεν προσπαθήσεις για αυτά και δεν κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Στα οικονομικά, δείξε αποφασιστικότητα και βάλε όριο στις σπατάλες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το παρελθόν φαίνεται πως σε παιδεύει λίγο με τον δικό του τρόπο. Ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν αναμοχλεύει τα πράγματα για να σου θυμίσει καταστάσεις που δεν ήταν και τόσο ευχάριστες. Ίσως από την άλλη κάποια γεγονότα σου ξυπνούν μνήμες που δεν θα ήθελες να έχεις. Το μυαλό μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια, αλλά μόνο εσύ μπορείς να το περιορίσεις. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου και είναι ώρα να την βγάλεις στην επιφάνεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, υπάρχει αρκετή πίεση και άγχος, αν και αυτά δεν προέρχονται από τον σύντροφό σου. Είναι η ψυχολογία σου σε ανήσυχη κατάσταση και αυτό περνάει και στη σχέση σου. Προσπάθησε να βρεις την ηρεμία, είτε στο πλευρό του συντρόφου σου, είτε με καλή παρέα αν είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και υπάρχουν στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι ή να χάνεις τον έλεγχο. Η πραγματικότητα είναι ότι μάλλον γιγαντώνεις τα γεγονότα και διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα. Χαλάρωσε για να μπορέσεις να ανακτήσεις τον έλεγχο. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου.

Read More

And More