Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα αναμένεται λίγο πιο δύσκολη από τις προηγούμενες. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνει τα πράγματα πιο επιρρεπή σε εντάσεις και αναστατώσεις. Αυτό ίσως είναι αποτέλεσμα αποκάλυψης κρυφών πληροφοριών που βρήκαν το δρόμο προς την επιφάνεια. Ακόμη, είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα όσον αφορά σε καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν πολύ και κάποιοι με τον δικό τους τρόπο σε οδηγούν στην πλάνη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου γύρω από θέματα που αφορούν τη σχέση σου και γενικότερα τον συναισθηματικό σου κόσμο. Ο σύντροφός σου φαίνεται θα κινείται και εκείνος στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε είναι πολύ πιθανό τα συμπεράσματα να είναι εποικοδομητικά και για τους δυο σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να είσαι αρκετά προσεκτικός. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις κανέναν να καθοδηγήσει την σκέψη σου. Αν νιώθει ανασφαλής σε κάποιες καταστάσεις καλύτερα μείνε σε απόσταση. Στα οικονομικά, διατήρησε συντηρητική στάση για να αποφύγεις μπερδέματα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτικός και να αποφύγεις να κάνεις τολμηρά βήματα ή αλλαγές σε οποιονδήποτε τομέα στη ζωή σου. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μπερδέματα καθώς κάποια πρόσωπα γύρω σου θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε ψεύτικα συμπεράσματα. Η έλλειψη ειλικρίνειας από τους άλλους δεν θα είναι πάντα ευδιάκριτη και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Κινήσου με προσοχή και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, σου δημιουργεί την ανάγκη έκφρασης στον τομέα αυτόν. Θα θελήσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα, για να εκφράσεις απόψεις και συναισθήματα που θέλεις διακαώς να βγάλεις από μέσα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις συνεργασίες σου και να εξετάζεις προσεκτικά κάθε πληροφορία που δέχεσαι από συνεργάτες και γενικότερα από τα πρόσωπα στην εργασία. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Στα οικονομικά, μην εμπιστευτείς εύκολες λύσεις ή μαγικούς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Η δύσκολη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, φίλε Δίδυμε, δημιουργώντας σου μια γενικότερη αρνητική ψυχολογία. Κάθε δουλειά σου φαίνεται βουνό και νιώθεις κάθε σχόλιο ή παρατήρηση των άλλων σαν ενόχληση. Είναι πολύ εύκολο να αντιδράσεις χωρίς σκέψη, δημιουργώντας ένταση στις σχέσεις σου. Για αυτό, λοιπόν, είναι καλύτερο να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τις καταστάσεις και να βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα που θα σου δώσουν ικανοποίηση και ηρεμία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να είσαι πιο εγκρατής καθώς θα έχεις την τάση να γίνεσαι οξύθυμος και απερίσκεπτος. Καλύτερα να αναλωθείς σε συζητήσεις με πιο ανάλαφρα θέματα, παρά να οδηγηθείς σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Προτίμησε να κάνεις χαλαρά πράγματα σήμερα με το ταίρι ή τους φίλους σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις την ισορροπία γύρω σου, αλλά και μέσα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα αναμένεται λίγο δύσκολη εκτός και αν πάρεις τα μέτρα σου. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα, καθώς η έλλειψη ενέργειας και θέλησης δεν σε βοηθάει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ακόμη, απόφυγε τις έντονες συζητήσεις. Στα οικονομικά, περιόρισε τη «δραστηριότητά» σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ ο συναισθηματικός σου κόσμος, ενώ θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από το προσκήνιο, προκειμένου να έχεις την ηρεμία σου. Η ημέρα δημιουργεί ένταση και κακή επικοινωνία. Πρόσωπα γύρω σου θα θελήσουν να σε μπερδέψουν ή να σε εξαπατήσουν. Για αυτό απόφυγε σημαντικές επαφές και συζητήσεις, ειδικά αν αφορούν στα επαγγελματικά σου. Ίσως η ηρεμία και η μοναξιά να είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τη σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όσα κρύβεις στην καρδιά σου. Δεν πρόκειται μόνο για τα συναισθήματά σου, αλλά και για τους προβληματισμούς σου που θέλεις οπωσδήποτε να τους μοιραστείς, είτε με εκείνον, είτε με έναν καλό φίλο, άξιο εμπιστοσύνης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποθέσεις σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου για να νιώσεις ασφάλεια. Συζητήσεις και νέες συνεργασίες δεν ευνοούνται, για αυτό ανέβαλε ότι σχετίζεται με τέτοιες υποθέσεις. Στα οικονομικά, διατήρησε μια συντηρητική στάση και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Λέων
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε κάνει παρορμητικό και ασυγκράτητο, φίλε Λέων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν εντάσεις στις επαφές σου με τους γύρω σου και αυτό δεν θα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Θα παρατηρηθούν φαινόμενα εξαπάτησης ή κάποια δεν θα είναι τόσο ειλικρινείς όσο θα έπρεπε. Προσπάθησε να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και τελεσίδικο. Διαχειρίσου προσεκτικά νέες πληροφορίες, καθώς μπορεί να μην είναι αληθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, προτίμησε να περάσεις μια πιο χαλαρή ημέρα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Προτίμησε να μιλήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για ζητήματα που αφορούν στον συναισθηματικό σου κόσμο. Κράτα τις ισορροπίες και μην αφήνεσαι στον παρορμητισμό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, έχεις καταφέρει αρκετά μέχρι σήμερα και για να διατηρήσεις τα πράγματα ως έχουν, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου όπου χρειάζεται. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να λύσεις προβλήματα ή να κάνεις συζητήσεις που σχετίζονται με συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά κινήσου με φειδώ για να αποφύγεις σκοτούρες στο μέλλον.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα». Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις «βαρύς», ανόρεχτος και χωρίς κέφι. Ακόμη και τα μικρά ή ασήμαντα μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ειδικά όταν σου χαλάνε τον προγραμματισμό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία μέσα σου. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να βγάλεις αισθήματα απαισιοδοξίας και έλλειψης αυτοπεποίθησης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα αν αποφασίσεις να δεις λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Μην δίνεις έκταση σε καταστάσεις που είναι ασήμαντες δημιουργώντας προβλήματα από το πουθενά. Προτίμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και κατανόηση με τον σύντροφό σου για κοινά θέματα συναισθηματικής φύσεως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην οδηγείς στα πράγματα στα άκρα. Έχε στο νου σου ότι οι σημερινές αντιπαραθέσεις δεν πρόκειται να σε οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα, ούτε εσένα, ούτε το συνομιλητή σου. Μάλλον χάσμα θα δημιουργηθεί και ένταση. Στα οικονομικά, απόφυγε τα ανοίγματα και τις σπατάλες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, κυρίως ό,τι αφορά στο συναίσθημα και στη συμπεριφορά σου. Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σε εξαπατήσουν ή να σε μπερδέψουν και αυτό θα γίνει σκόπιμα. Για αυτό καλό είναι να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε ό,τι ακούς. Κάποιες ειδήσεις που αποκαλύπτουν μυστικά θα είναι πολύ εύκολο να σε φέρουν σε θέση επίθεσης και σύγκρουσης με τα πρόσωπα γύρω σου. Κράτα τις αποστάσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις το καταφύγιο που ζητάς, αρκεί να μην σκαλίσεις καταστάσεις και να μην στέκεσαι στην παραμικρή λεπτομέρεια. Καλό είναι να στραφείς στον σύντροφό σου, για να μιλήσεις μαζί του για την αναστάτωση που νιώθεις με ειλικρίνεια και ήρεμα τα πνεύματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις σήμερα και ακόμη περισσότερο τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε συναδέλφους, συνεργάτες και προϊσταμένους. Στα οικονομικά, δείξε εγκράτεια και μην παρασυρθείς σε σπατάλες για να εξισορροπήσεις την αισθηματική αναστάτωση που νιώθεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν ένα κλίμα ιδανικό για να αναπτυχθούν εντάσεις και διαμάχες. Πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες, έρχονται στο φως και είναι ικανές να αναστατώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Σκέψου καλά πως θα διαχειριστείς το θυμό και την αναστάτωση, καθώς είναι πιθανό τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως σου τα παρουσιάζουν. Γενικότερα, άκου πολλά και πίστευε ελάχιστα. Η ημέρα μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει στην πλάνη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για όλα όσα νιώθεις ή για τις αγωνιώδεις σκέψεις που έχεις για το μέλλον. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, σε οδηγεί σε συζητήσεις που αφορούν στον τομέα αυτό και ειδικά σε υποθέσεις που είναι κοινές μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να απέχεις από καταστάσεις και υποθέσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Έτσι, θα αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις και κατ’ επέκταση τις συγκρούσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στον χώρο εργασίας. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αυτό σε αγχώνει. Ηρέμησε και διαχειρίσου τα οικονομικά με ψυχραιμία.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η δύσκολη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα ευθύνεται για τον τρόπο που θα νιώθεις σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή είναι από τις δυσκολότερες ημέρες, καθώς ο τρόπος που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι λίγο απαισιόδοξος. Νιώθεις κουρασμένος και απογοητευμένος από τις εξελίξεις στη ζωή σου σε συνάρτηση με τους κόπους σου. Σκέψου ότι είναι μια φάση και θα περάσει. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, για αυτό χαλάρωσε και μην αντιδράς αυθόρμητα και απερίσκεπτα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες αρκεί να το θέλεις. Μην αφήσεις το γενικότερο άσχημο κλίμα να επηρεάσει τη σχέση σου και ειδικά όταν κάτι τέτοιο γίνεται αναίτια. Παράλληλα, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις και αισθήματα που σχετίζονται με το δεσμό σου και τον σύντροφό σου. Μην τα πνίγεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα και στοχευμένα. Η έλλειψη ενέργειας δεν σε βοηθάει να κάνεις δυναμικά βήματα, για αυτό κινήσου συντηρητικά και με μεγάλη προσοχή. Νέα ξεκινήματα καλό είναι να μην μπουν στο σημερινό πρόγραμμα. Ηρέμησε και μην μπαίνεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες. Στα οικονομικά, απόφυγε ρίσκα και επενδύσεις καθώς η ψυχολογία σου δεν σε βοηθάει να έχεις επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θέλει ψυχραιμία σε όλες τα επίπεδα. Για αυτό εκτόνωσε την έντασή σου και μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις και αναλύσεις με τα πρόσωπα γύρω σου. Αναζήτησε τον μοναχικό χρόνο και κάνε μια ειλικρινή επικοινωνία με τον εαυτό σου. Κράτα τις αποστάσεις σου όπως και να έχει, καθώς είναι εύκολο να πέσεις θύμα απάτης, μιας και κάποιοι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα εσκεμμένα. Πρωτεύουσα σημασία θα πρέπει να έχει η ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις χαλαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα θέματα που αφορούν τους δυο σας. Καλό είναι να το κάνεις με καλή διάθεση και να αφήσεις έξω από τη συζήτηση την απαισιοδοξία και τον εκνευρισμό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις υποχρεώσεις της ημέρας και να ασχοληθείς καθαρά με τις αρμοδιότητές σου. Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν και διατήρησε τον εκνευρισμό σου υπό έλεγχο. Στα οικονομικά, προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να ξοδεύεις με φειδώ.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα δεν προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για χαλάρωση και αναψυχή. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα βρίσκεις αφορμές για να βρίσκεσαι σε ένταση και να εκφράζεις λόγια που πλησιάζουν τον παραλογισμό. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Πρόσωπα που σε περιβάλλουν θα προσπαθήσουν σκόπιμα να σου δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολίες. Αποκαλύψεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου αναμένεται να σου δημιουργήσουν αναστάτωση, για αυτό χρησιμοποίησε σήμερα τη λογική σου περισσότερο από ποτέ.

Αισθηματικές
Φρόντισε να κρατήσεις το κλίμα ήρεμο και χωρίς εντάσεις. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια ζητήματα που υπάρχουν στο δεσμό σου, με καλή διάθεση. Αν πάλι νιώθεις ότι δεν μπορείς, κράτησε διακριτικά τις αποστάσεις για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών σου θα πρέπει να κινηθείς με προσεκτικά βήματα και να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν. Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε κάνει επιρρεπή σε διαπληκτισμούς. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να παίρνεις ρίσκα. Συνέχισε να κινείσαι με πρόγραμμα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το πλανητικό σκηνικό δεν δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες για να έχεις μια ήρεμη και χαλαρή ημέρα. Τα πρόσωπα γύρω σου είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν σύγχυση και να σε οδηγήσουν εσκεμμένα σε λάθος συμπεράσματα. Γενικότερα, θα είναι πιο εύκολο από άλλοτε να πέσεις θύμα πλάνης, για αυτό έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην υποκύπτεις στα παιχνίδια των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, μπορείς να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα, συζητώντας με τον σύντροφό σου για θέματα της σχέσης σας, αλλά διατηρώντας την ψυχραιμία σου και εκφράζοντας κατανόηση. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που είναι ανούσια μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί αντιπαράθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κρατήσεις τα πράγματα υπό έλεγχο, αρκεί και εσύ να ελέγξεις το συναίσθημά σου. Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε αφορούν και μην κάνεις τώρα συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή νέα βήματα. Δεν βρίσκεσαι στην κατάλληλη κατάσταση για κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, καλό είναι να συνεχίσεις να είσαι προσεκτικός.

Read More

And More