Άγνωστη: “Ενώ ξέρει πως είμαι ιδιότροπη και ζητάω πολλά από μια σχέση, δεν κάνει κάτι για αυτό.”

Είμαι ανήλικη και σε ένα μήνα κλείνω τρία χρόνια σχέση. Είναι όλα πολύ πιεστικά. Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω έως και τα συναισθήματα. Δεν με συμπληρώνει πλέον.

Είναι επιθετικός απέναντί μου και ενώ ξέρει πως είμαι ιδιότροπη και ζητάω πολλά από μια σχέση, δεν κάνει κάτι για αυτό. Τον έχω συνηθίσει όμως. Δεν μπορώ να μην ακούω τη φωνή του, να μην τον αγκαλιάζω, να μην τον αντικρίζω.

Αλλά συγχρόνως, όπως ανέφερα και προηγουμένως, δεν νιώθω ευτυχισμένη. Έτσι, πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται άλλους. Και όχι για μια στιγμή ή έτσι τυχαία, αλλά για ώρες μέσα στη μέρα.

Μου αρέσει ένας πάρα πολύ και νομίζω πως αρέσω και σε εκείνον, αν και δεν έχει δείξει κάτι παραπάνω εκτός από κρυφές ματιές. Το πρόβλημά μου όμως δεν είναι αυτό. Συνήθως ξεκαθαρίζω μία κι έξω το παραμικρό.

Εκείνος φέτος δίνει Πανελλαδικές και σίγουρα θα τον επηρεάσει όλο αυτό. Επίσης, έχουμε πολλά κοινά μέχρι και οι οικογένειές μας γνωρίζονται και τέλος έχουμε κοινή παρέα. Τι να κάνω; Πώς να το αντιμετωπίσω; Με πάει πίσω όλο αυτό, δεν μπορώ… (Του έχω ανοίξει συζήτηση πολλές φορές για να αλλάξει στάση, αλλά δεν το κάνει)

Άγνωστη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζεσαι και να παραμένεις σε κάτι που είναι φανερό οτι τελειώσει μέσα σου . Πες του να χωρίσετε , τι πιο απλό ? Δεν είναι κακό ,ούτε έγκλημα . Καλύτερα να είσαι ειλικρινής και ντόμπρα απέναντι του παρά να μένεις μαζί του απο συνήθεια και με το ζόρι στην ουσία . Στο κάτω κάτω δεν είστε παντρεμένοι με παιδιά για να το παρασκέφτεσαι και να το παιδέυεις τόσο πολύ . Θα στεναχώρηθει για λίγο καιρό αλλά θα το ξεπεράσει . Οσο για τις πανελλήνιες που λές κ.τ.λ οσο το συντομότερο τον χωρίσεις τόσο το καλύτερο γιατί μέχρι τις πανελλήνιες έχουμε δύο μήνες . Ε, θα το έχει ξεπεράσει μέχρι τότε πίστεψε με ….Μήν αφήνεις λοιπόν τον χρόνο να περνάει και να μενεις δυστυχισμένη μέσα σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει πλέον .

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More