Άλεξ: “Έχω ενθουσιαστεί γιατί πρώτη φορά ένας τόσο ωραίος ενδιαφέρεται για μένα.”

Καλησπέρα girls!

Είμαι 20 ετών και σπουδάζω στην Καλαμάτα. Πριν δύο βδομάδες πήγα Αθήνα στους δικούς μου για τις διακοπές του Πάσχα. Ο κολλητός μου έχει ανοίξει ένα μπαράκι στη γειτονιά μου και με πήρε μια στιγμή τηλέφωνο να πάω από κει γιατί ήταν μόνος του. Κι έτσι πήγα.

Στο τραπέζι που καθόμουν εγώ και ο κολλητός μου, ήταν κι ένα άλλο παιδί που δούλευε εκεί. Τον ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά κλπ. Μιλάγαμε λοιπόν και οι τρεις μας για πολλή ώρα, για διάφορα θέματα. Έβλεπα ότι με κοίταγε με μεγάλη αφοσίωση όταν μιλούσα η αλήθεια είναι, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Όταν έφυγα από κει ξεκίνησε τα like και είπα να ανταποδώσω κι εγώ μιας και γνωριστήκαμε. Μου έστειλε το ίδιο βράδυ. Πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Την επόμενη μέρα παίρνω την κολλητή μου και πάμε στο ίδιο καφέ, μιας και θα έφευγα μια μέρα μετά, να χαιρετίσω γενικότερα τα παιδιά.

Στο καφέ ήταν και ο κολλητός του παιδιού αυτού, ο οποίος καθόταν απέναντί μου, μαζί με εκείνον. Τον βλέπω να αλλάζει θέση γιατί δεν με έβλεπε, έτσι ώστε να μπορεί να με κοιτάξει κι όντως δεν έχανε στιγμή!

Όταν έφυγα ξανά τα ίδια. Μου έστειλε στο fb. Για να μην σας ζαλίσω, το είπα στον κολλητό μου και συνάδελφό του και δεν του άρεσε καθόλου γιατί λέει πως από τη στιγμή που ξέρει ότι φεύγω κι ότι δεν μένω Αθήνα πια λόγω σχολής δεν ήταν σωστό να ξεκινήσει κάτι. Ωστόσο εμένα μου αρέσει πολύ. Έχω ενθουσιαστεί γιατί πρώτη φορά ένας τόσο ωραίος “ενδιαφέρεται” για μένα. Μέχρι τώρα δεν είχα καμία σούπερ κατάκτηση που να μου αρέσει και να πω ότι αυτός είναι ωραίος. Ο συγκεκριμένος (χωρίς υπερβολές κορίτσια) είναι μοντέλο.

Δεν ξέρω. Με έχει τρελάνει. Μου έστελνε τέσσερα συνεχόμενα βράδια μετά τη δουλειά του, αλλά εγώ δεν έδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ξέρω ότι δεν θα καταλήξει πουθενά. Δεν ξέρω αν πρέπει να του στείλω κι εγώ κάποια φορά.

Επίσης, αυτός 30 (αν και δεν του φαίνεται), εγώ 20. Δεν ξέρω τι μπορεί να ζητά από μένα. Επίσης, να σας πω ότι δεν έχω προχωρήσει μέχρι στιγμής γιατί δεν έχω ερωτευθεί για να μπορέσω να το κάνω, οπότε αν τελικά με θέλει για μια βραδιά (λόγω ηλικίας), δεν θα είμαι διαθέσιμη φυσικά.

Τι μου προτείνετε ρε κορίτσια να κάνω; Έχω φάει τρομερό σκάλωμα. Να το αφήσω και να το ξεχάσω ή να κάνω κάποια κίνηση κι εγώ;

Άλεξ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτο με το fb με υπερβαινει, ομως ξερω οτι ειναι ο τροπος επικοινωνιας μιας νεοτερης γενιας. Το μονο που μπορώ να σου πω ειναι οτι δεν ξέρεις τι θελει απο εσενα. Εχω παρατηρησει συχνα, κουκλους αντρες να ειναι γεματοι ανασφαλειες κ.στο τελος, για καποιον περιεργο λογο, να ερωτευονται ενα κοριτσι οχι ιδιαιτερα εντυπωσιακό εμφανισιακα (που κ αυτο ειναι εντελως σχετικο) , το οποιο ομως εχει ισχυρη προσωπικοτητα! Συνηθως αυτο το ζευγαρι ειναι πολυ ευτυχισμενο. Δεν ξερω αν εισαι εσυ αυτο το κοριτσι η αν αυτο αποζητα το συγκεκριμενο ατομο απο εσενα. Μπορω ομως να σου πω οτι ο ερωτας καμια φορα κραταει για μια μονο νυχτα κ μπορει να ειναι εκπληκτικος! Η σεξουαλικη ολοκληρωση δεν μπαινει σε καλουπια του τυπου ‘εισαι ο πρωτος μου αρα θα κανουμε σοβαρη σχεση’. Μπορει απλα να ειναι το αποτελεσμα μιας εντονης σεξουαλικης ελξης. Μπορει να κρατησει για ενα βραδυ, αλλα να τη θυμασαι για μια ζωη. Τα στεγανα μας εχουν κανει να ζουμε μια ζωη γεματη φοβιες κ αυτες οι φοβιες ειναι τοσο ανουσιες για ενα νεο κοριτσι οπως εσυ. Με λιγα λογια…προχωρα οπως αισθανεσαι. Η ζωη είναι μπροστα σου!

  2. Αυτός 30ρης, “ωραίος”, μπάρμαν και πέφτουλας. Εσύ 20ρα, παρθένα, ρομαντική, με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τί περιμένεις να βγεί; Να είχες κάνει και κάτι με άντρα να το συζητούσαμε… Ενώ τώρα εδώ τί να σου πούμε; Οταν μάλιστα έχετε και την απόσταση… Γνώμη μου να μην ασχοληθείς άλλο γιατι είσαι άπειρη ενώ εκείνος όχι και θα κλαίς…

  3. ζηστο για λιγο αν θελεις αλλα να προσεχεις να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες και απαιτησεις. Περνα καλα και αν σοβαρεψει το πραγμα εχει καλως. ΑΝ οχι, παλι εχει καλως. Αυτο να εχεις στο μυαλο σου με τη συγκεκριμενη περιπτωση και οχι πως θα τον κανεις να θελει σχεση η κατι τετοιο. Αν ειναι να γινει θα γινει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More