Άννα: “Είπε ότι βρίσκει το στήθος μου μικρό και το εσωτερικό των μηρών μου πλαδαρό”

Γεια σας, αγαπητές αναγνώστριες του TLIFE!
Χαίρομαι που βρήκα το site και μπορώ να μοιραστώ μια πρόσφατη και όχι πολύ ευχάριστη ιστορία μου μαζί σας.

Να πώς ξεκίνησαν όλα:
Mέσω κάποιων γνωστών μου γνώρισα, σε πρώτη φάση στο Facebook, ένα παλικάρι 27 χρονών. Εγώ είμαι 24. Ξεκινήσαμε να μιλάμε, μιας και κατά σύμπτωση σκοπεύω να πάω για μια βδομάδα για πρώτη φορά στην πόλη καταγωγής του, γιατί έτυχε και μια φίλη μου που σπουδάζει εκεί και με προσκάλεσε, να μένει τώρα εκεί. (Σκοπεύω να πάω σε ένα μήνα εκεί, γιατί έχω κι εγώ υποχρεώσεις που με κρατούν εδώ για την ώρα.)

Οπότε πρώτα απλώς μου έδινε συμβουλές για το πού μπορώ να πάω και τι να κάνω στην πόλη του κτλ. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για τον εαυτό μας και πριν το καταλάβουμε, προχωρήσαμε στο φλερτ. Ένιωσα ότι είχαμε μια χημεία και μου το είπε και ο ίδιος αυτό από μόνος του.

Μου έδωσε την εντύπωση ενός άντρα που ξέρει τι θέλει. Είναι αθλητής, παίζει επαγγελματικά μπάσκετ και τώρα έχει βάλει πλώρη να μπει σε σχολή του ΤΕΙ, μηχανική οχημάτων, γιατί θέλει να αποκτήσει μια ειδικότητα και είναι και κάτι που τον τραβάει. Οπότε, δεν είναι απλά ένας αθλητής, μα σκέφτεται και το μέλλον του μετά τον αθλητισμό -πολύ καλό αυτό.

Επίσης, είπε ότι πρώτα τον ελκύει το μυαλό σε μια γυναίκα και μετά η εμφάνιση και μου έκανε κοπλιμέντα για το πόσο ώριμη και συνετή με βρίσκει, κάτι που με κολάκευσε πολύ, φυσικά! Να σημειώσω επίσης ότι, σε αντίθεση με εκείνον, στο προφίλ μου δεν έχω πολλές φωτογραφίες μου, μόνο δυο-τρεις, κι αυτές τραβηγμένες από κάποιον. (Δεν ξέρω βρε κορίτσια, νιώθω πολύ χαζούλα να βγαίνω σέλφι! Άλλες κοπέλες το κάνουν πολύ πετυχημένα και βγαίνουν κούκλες, εγώ νιώθω σαν χαζό! Μπορεί να μην έχω φωτογένεια, τι να κάνεις…)

Με ψιλοπίεζε εκείνος κιόλας να του στείλω φωτογραφίες μου είτε κοντινές είτε ολόσωμες, αλλά δεν ξέρω, δεν μου έβγαινε. Όχι επειδή έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου, μα επειδή θα ντρεπόμουν και θα ένιωθα λες και είμαι κανένα “εμπόρευμα” που πρέπει πρώτα να δει αυτός από μακριά αν του κάνει ή όχι και μετά να αποφασίσει αν θα με “παραγγείλει”.

Εγώ ήθελα οι πρώτες εντυπώσεις που θα είχαμε να ήταν περισσότερο από κοντά, όταν δεν θα βλέπαμε μια στατική εικόνα μας, μα θα βλέπαμε και πώς μιλάμε και κινούμαστε, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα για πρώτη εντύπωση ο ένας για τον άλλον. Αυτός μπορεί αυτό να το ερμήνευσε ότι τελικά δεν είμαι τόσο όμορφη όσο περιμένει, ποιος ξέρει…

Επίσης, αυτός δεν το είχε σε τίποτα να μου στέλνει φωτογραφίες του μέχρι και χωρίς μπλουζάκι. Δεν έδωσα τόση σημασία, ειδικά όταν είδα και το ωραίο του σώμα, καταλαβαίνετε…

Τέλος πάντων, κράτησε κανένα μήνα η επικοινωνία μας, ώσπου ήρθε η ώρα που αυτός θα ανέβαινε στη δική μου πόλη, όχι αποκλειστικά για μένα, μα είπε να βρεθούμε και να γνωριστούμε κι από κοντά. Και τελικά βγήκαμε. Βγαίναμε για κανένα τριήμερο και καταλήξαμε να προχωρήσουμε.

Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και δεν το μετάνιωσα. Δεν με ένοιαξε αν θα είχαμε συνέχεια ή όχι, γούσταρα τρελά. Μα με χάλασε κάτι που μου είπε μετά. Είπε ότι βρίσκει το στήθος μου αρκετά μικρό για τα γούστα του (μου είχε πει και πριν ότι είναι φαν του μεγάλου μπούστου) κι επίσης μου είπε ότι αν έκανα περισσότερη γυμναστική, ο πισινός μου θα μπορούσε να βρίσκεται “στον ουρανό”, ενώ δεν παρέλειψε να μου επισημάνει ότι βρίσκει το εσωτερικό των μηρών μου “αρκετά πλαδαρό”…

Ooops, sorry κορίτσια, εγώ νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί με τον άντρα των ονείρων μου και όχι τον personal trainer μου! Μου χρύσωσε και το χάπι λέγοντας στο καπάκι: “Αυτά σου τα λέω για το καλό σου, φιλική συμβουλή”. Όταν έφυγε, διατηρήσαμε μια χαλαρή (και μάλλον χλιαρή) επικοινωνία, μα τελικά διακόπηκε σταδιακά γιατί κι εγώ ξενέρωσα και διαπίστωσα ότι τελικά δεν έχουμε και τόσα κοινά όσο πίστευα πριν, όσο καλό σεξ κι αν κάναμε.

Απλώς με πίκρανε λιγάκι η αντιμετώπισή του. Μπορεί να μην χτυπιέμαι στο γυμναστήριο, μα πάντα έκανα ασκήσεις μόνη μου κάθε μέρα, ενώ με την πρώτη ευκαιρία πάμε με φίλους να παίξουμε κανένα βόλεϋ ή απλώς για τρέξιμο, ενώ η διατροφή μου είναι ισορροπημένη χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου πουθενά. Στα κιλά είμαι μια χαρά, ενώ η γυμναστική που κάνω με βοηθά απλώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και να διατηρώ έναν μυικό τόνο. (Όχι ότι εάν ήμουν υπέρβαρη ή αγύμναστη θα όφειλα εξηγήσεις και απολογίες σε κανέναν, μα τέλος πάντων.)

Α, επίσης, στο δέρμα είμαι ανοιχτόχρωμη, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν δείχνει τόσο ελκυστικό το σώμα όσο σε μία κοπέλα με σταρένια επιδερμίδα. Με άλλα λόγια, μικρή η σχέση με τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς που προβάλλονται. Κι εντάξει, φιλική συμβουλή λέει ότι έδωσε, μα εγώ δεν τον συμβούλεψα “φιλικά”, ξέρω γω… να διαβάσει περισσότερα βιβλία επειδή βρίσκω το μυαλό του “πλαδαρό”, κι ας είμαι προσωπικά μεγάλη φαν της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας (λόγω σπουδών κιόλας).

Δεν έχω την απαίτηση από εκείνον να ασχοληθεί με κάτι που δεν του βγαίνει και να γίνει, ας πούμε, μέγας φιλόσοφος. Τότε γιατί είχε αυτός την απαίτηση να χτυπιέμαι στις προπονήσεις καθημερινά για να αποκτήσω σώμα αθλήτριας; Μου φαίνεται ότι επηρεάζεται πολύ από τα “μποτοξαρισμένα” σώματα γυναικών σε διαφημίσεις γυμναστηρίων και σε περιοδικά. Μπορεί κιόλας μέχρι τώρα να κοιμόταν μόνο με αθλήτριες και με σούπερ καλλίγραμμα μοντέλα, οπότε έτσι να εξηγείται ότι μάλλον δεν έχει ιδέα για το πώς δείχνει το σώμα μιας μέσης γυναίκας.

Και πάλι: μα τι στο καλό, η μητέρα του και όλες οι γυναίκες στην οικογένειά του έχουν τα σώματα μοντέλων πια; Τι να πω πια… Ξέρω ότι κάποιοι/-ες από εσάς μπορεί να με κατηγορήσετε ότι βιάστηκα να κοιμηθώ μαζί του, ότι δεν υπολόγισα πρώτα κάποια πράγματα και μπλα-μπλα-μπλα… Μα ελπίζω μέχρι και αυτοί/-ές να συμφωνήσουν μαζί μου πως το γεγονός ότι γούσταρα να κοιμηθώ μαζί του, δεν θα έπρεπε να του έχει δώσει το δικαίωμα να με αντιμετωπίσει σαν σκουπίδι.

Δεν είμαι ο τύπος του σωματικά, ΟΚ, το δέχομαι. Μα υπάρχουν πιο κομψοί τρόποι να το δείξεις αυτό, δεν χρειάζεται να το επισημαίνεις με έναν τρόπο λες και είσαι ο γκέι κολλητός μου (που αυτός ούτε γκέι είναι ούτε κολλητός μου). Δεν θα πω με λεπτομέρειες πώς ένιωσα, γιατί οι γυναίκες μπορούν να φανταστούν. Κομμάτι κρέας που απλώς δεν του κάνει του άλλου, δεν θέλει να το “αγοράσει” σπαταλώντας χρόνο και αισθήματα.

Ήταν, όμως, μεγάλη απογοήτευση για μένα. Νόμιζα ότι επιτέλους βρήκα έναν μετρημένο και έξυπνο νεαρό, με νου υγιή εν σώματι υγιή… Και τελικά μάλλον για το νου είναι να αμφιβάλλουμε. Την αφήνω πίσω αυτή την ιστορία, δεν θέλω να με γεμίσει κόμπλεξ και ανασφάλειες… Κρίμα απλώς που κυκλοφορούν νεαροί άντρες με τέτοια συμπεριφορά εκεί έξω. Αναρωτιέμαι μήπως βιώσατε κι εσείς κάτι τέτοιο.

Άννα Σαλονικιά


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εντάξει, μη βρίσω τώρα και πω τίποτα, ασχολίαστος ο “άντρας των ονείρων σου.” Θα ποστάρω κάτι που διάβασα πρόσφατα. Λένε, λοιπόν, ότι οι γυναίκες ελκύονται πιο πολύ από την προσωπικότητα σ’ έναν άντρα, ενώ οι άντρες από την εμφάνιση σε μια γυναίκα. Και από κάτω σχόλιο: “Πφφφ, ναι, αφού μαθαίνουμε στις γυναίκες ν’ αντιμετωπίζουν τους άντρες σαν ανθρώπους, ενώ στους άντρες ν’ αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα.” ΜΠΟΥΜ! Εσύ έκανες το σωστό, ένιωσες όπως ένιωσες και καλώς έπραξες. Αυτός πάλι όχι. Ξεπέρασέ το, αγάπα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και φάε όσο γουστάρεις κι ας ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τα βάλεις ούτε σε στήθος ούτε σε στητό ποπό. ʼκου εκεί τώρα… Εύχομαι να βρει το μανεκέν που ονειρεύεται. Πειράζει αν είναι φουσκωτό;;;;

  2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι ότι κοιμήθηκες μαζί του (πολύ καλά έκανες αν ήθελες την εμπειρία) αλλά ότι δεν κατάλαβες από νωρίς πόσο αρχιμαλάκας ήταν. Ας γίνει αυτό μάθημα για να μπορέσεις να οσφρίζεσαι τους βλαμμένους από μακριά (άνθρωπος που ποστάρει φωτο του εαυτού του και αυτοθαυμάζεται πιστεύοντας ότι κάνει χάρη στις γυναίκες και τις ευλογεί με την προσοχή του, δεν μπορεί παρά να είναι χυδαίος, ανώριμος και κουφιοκέφαλος . Γλίτωσες κοπέλα μου. Ας συμπονέσουμε την επόμενη.

    Διακρίνω όμως μια διάθεση να δικαιολογηθείς (όπως πολύ κακώς κάνουν πολλές γυναίκες), δεν χρειάζεται αγάπη μου, και η πιο ευτραφής και πλαδαρή γυναίκα στον κόσμο να ήσουν δεν είχε κανένα μα KANENA δικαίωμα να σε υποβιβάσει και μάλιστα κατάμουτρα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου υπαγορεύει τη σχέση με το σώμα σου. Αν δεν του άρεσε το σεξ ας έλεγε ευχαριστώ για την φιλανθρωπία που έκανες και κοιμήθηκες με αυτόν τον ηλίθιο, κομπλεξικό και ναρκισσευόμενο βαβουινο, και ας τελείωνε εκεί το θέμα. Έπρεπε εκείνη τη στιγμή να του πεις ότι λένε οι θεές ανάμεσα μας: ‘μα αν ο κώλος μου ήταν ψηλά και τα μπούτια μου σφιχτά με εσένα θα ερχόμουν αγόρι μου; Θα πήγαινα με τον κουκλο του γραφείου/της σχολής που είναι και διαβολικά πνευματώδης και τον έχει μεγαλύτερο από τον δικό σου και δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι. Και συ ‘για το καλό του’ το λες, ώστε να πάει α) να σπουδάσει συγκριτική φιλολογία και β) να κάνει επιμήκυνση πέους.
    Αει στο διάολο με κάτι τέτοιους, και μην σπαταλάς άλλη ενέργεια σκεπτόμενη τον μαλάκα. Έπρεπε να τον διαγράψεις αμέσως από το facebook και να μην κρατήσεις καμία επικοινωνία μαζί του μετά το συμβάν.

  3. Αγαπητη Αννα, δε βλεπω το λογο να στεναχωριεσαι για τις βλακειες που σου ξεφουρνισε ενας αναγωγος σαν και αυτον. Προφανως στην οικογενεια του η λεξη σεβασμος στην προσωπικοτητα του αλλου δεν υπαρχει αρα και ο ιδιος συμπεριφερεται σα γαιδουρι. Θα σε συμβουλευα οντας αρκετα μεγαλυτερη σου να μην επενδυεις σε τετοιου τυπου γνωριμιες. Ηταν εμφανες απο την αρχη νομιζω οτι ο τυπος “πουλουσε το σωμα του”, φωτο χωρις μπλουζακι, κτλ καθως και το οτι η μονη απασχοληση του προς το παρον ειναι αυτο, το χτισιμο του κορμιου. προφανως και καποιες θα τον εχουν κολακεψει γιαυτο, αρα νιωθει like a king. Μαθε να μη δινεις σημασια τοσο πολυ στην εξωτερικη εμφανιση διοτι οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος και αγαπησε τον εαυτο σου οπως ειναι, και φυσικα σε οποιον αρεσουμε. Σημαντικο ειναι να νιωθεις ωραια με σενα, δε γινεται να αρεσουμε σε ολους. Φιλικα, Φαιη.

  4. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ, Κ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ.

  5. Μην ξανασχοληθείς με τον τύπο. Έπρεπε να του πεις και ότι αυτός τον έχει μικρό για τα γούστα σου.
    Καλά έκανες και ξενέρωσες και ούτε πρέπει να απολογηθείς εδώ για το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής σου καθώς και γιατί έκανες σεξ με κάποιον που σου άρεσε.
    Νέα και ελεύθερη κοπέλα είσαι. Εσύ αποφασίζεις πως θα διαθέσεις τον εαυτό σου.
    θα βρεις άλλον που θα σε εκτιμάει. Ο συγκεκριμένος ήταν μαλάκας.

  6. Τι κυκλοφορεί εκεί έξω πραγματικά, δε ξέρεις πως να προφυλαχθείς και από που θα το βρεις! Και το κουλό είναι ότι θεωρούσε ότι σου έκανε και χάρη που σου το είπε για να διορθώσεις το ελάττωμά σου! Τι βλάκας, μα τι βλάκας. Δε ξέρεις, να γελάσεις, ή να βρίσεις.

  7. Πες του να πάει να γ……εί του μ……α. Καλά ρε κοπέλα μου δεν τον κατάλαβες τον Ελληνάρα τον κομπλεξικό τον ψωνισμένο;;;

  8. Φταίει κυρίως η βιομηχανία της ομορφιάς και του θεάματος που κάνει τους άνδρες να έχουν μη-ρεαλιστικές προσδοκίες ως προς την εμφάνιση των γυναικών. Όσο για την ερώτησή σου για το στο σόι του έχει μόνο μοντέλες… Οι άνδρες κάνουν μια διάκριση εδώ: γι’ αυτούς η μάνα είναι μάνα και η αδερφή, αδερφή, αλλά όταν ο λόγος γίνεται για τη γυναίκα που θα έχουν δίπλα τους ως σύντροφο, πιστεύουν ότι δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο από αυτό που θεωρούν “τέλειο.” Πολλή ανάλυση, βέβαια, για έναν κομπλεξικό και μάλλον ανασφαλή που σκοπός του είναι να γεμίσει ανασφάλειες κι εσένα. Να ξέρεις, επίσης, ότι κάτι τέτοιοι ακριβώς τις συνετές και ώριμες είναι που φοβούνται (επειδή εκτίθεται αυτόματα η δικιά τους χαζομάρα) και μπορεί μόλις σε είδε και από κοντά ότι όντως είσαι όμορφη (χωρίς να το διαφημίζεις), αυτός κόμπλαρε και είπε να σε χτυπήσει στο μόνο σημείο που αυτός έχει δυνατό: το γυμνασμένο σώμα. Όπως σχολίασε και μια άλλη κοπέλα, αυτός μόνο το σώμα του πουλάει, γιατί μόνο αυτό έχει και με αυτό δουλεύει. Δικαίωμά του, αλλά το γεγονός ότι σε βάζει και σε μια διαδικασία ν’ απολογηθείς ή να νιώσεις άσχημα, μαρτυρεί τι καθίκι είναι. Καλά έκανες και διέκοψες επικοινωνία μαζί του γιατί αν έδινες συνέχεια δεν θα έβγαινε σε καλό.

  9. Τέτοιοι άντρες και γενικά άνθρωποι- είναι που με εκνευρίζουν . Προσωπικά θα του έλεγα να πάει να γαμ..ει , δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθεί κάποια με έναν γκόμενο σαν αυτόν. Έχει τύχει να πέσω σε σχέση όπου ο σύντροφός μου ήθελε να αλλάξω και το έλεγε με τέτοιους είδους σχόλια. Έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό γιατί δεν χρειαζομαι κάποιον να μου μειώνει την αυτοπεποίθηση ή ότι άλλο. Αν ήθελε κάποια σαν μοντέλο ας έβρισκε μια τέτοια. Καλά έκανες και εύχομαι πολλές να είχαν την στάση που είχες εσύ.

  10. δυστυχως ηταν στην κατηγορια των φιλαρεσκων,που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει για τον εαυτο τους και μονο εκει πανω στηριζονται στο να προσελκυσουν μια γυναικα….αν ηταν μαγκας κοριτσι μου ας ασχολιοταν και με το πνευματικο του επιπεδο αλλα εκει βλεπεις θελει ανοικτους οριζοντες και οχι απαραιτητα σωμα φετες…για εμενα καλα εκανες και εκανες σεξ μαζι του και ευτυχως η μαλακια που τον βαραει φανηκε απο νωρις…το σωμα φτιαχνεται ,ο σεβασμος και οι αξιες οσα γυμναστηρια και να πας δεν φτιαχνονται ποτε…στο τελος αυτοι οι ιδιοι ειναι εγκλωβισμενοι σε μια εικονα και στο τελος γερνανε και κλαινε το χαμενο σωμα χαχα…πας παρακατω και καλα κανεις…αλλα με συγχισε γιατι τετοιοι ηλιθιοι κυκλοφορουν αναμεσα μας 🙁

  11. Σώστα όλα όσα έχουν λεχθεί! Αλλά εμένα από όλα όσα διάβασα στο γράμμα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα και εύκολα κοιμήθηκες μαζί του. Οπότε, βρίσκουν και τα κάνουν και εν προκειμένω, βρίσκουν και τα λένε. Να κρατάμε την αξιοπρέπεια μας για να μην έχει να πει ο άλλος κάτι. Και με το να χρυσώνουμε συνεχώς το χάπι οι γυναίκες δε γλυτώνουμε κάτι, επομένως η καραμέλα του τύπου οι άντρες φταίνε είναι πια ξεπερασμένη, οι γυναίκες οφείλουμε να διατηρούμε την αξιοπρέπεια μας και όχι να κοιμόμαστε με όποιον βρούμε και μετά να κλαιγόμαστε. Οι άντρες πάντα κάφροι ήταν, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό.

  12. Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου διαβάζοντας το σχόλιο της ‘Ειrini’. Υπάρχουν ακόμα γυναίκες που ταυτίζονται απόλυτα με τόσο καραμπινάτο και αλαλάζοντα μισογυνισμό; Ειλικρινά λυπάμαι (και ίσως και ντρέπομαι) για λογαριασμό της.
    Κοπελιά μην ακούς τέτοιες φριχτές αηδίες, ουδόλως φταις εσύ αν ο άλλος ήταν μαλάκας (και είναι υπεύθυνος για το ότι είναι μαλάκας, δεν φταίει η ‘φύση’ των ανδρών γι’ αυτό. Η Ειρήνη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τις αμπελοφιλοσοφίες των λυσσασμένων μισογύνηδων. Η ίδια μάλλον ούτε γνωρίζει, ούτε συναναστρέφεται, ούτε, αν είναι μητέρα, έχει μεγαλώσει άνδρες που δεν είναι κάφροι και μαλάκες, έτσι προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι κάτι στην ‘ανδρική φύση’ για την οποία δεν φέρουν ευθύνη,οι ίδιοι , οπότε ας πάρει την ευθύνη όλη η γυναίκα. Και αν τολμήσει να θέλει και σεξ, χωρίς να το κρατά ως φλουρί κωσταντινάτο στον κόρφο της και να το δώσει στον καλύτερο (στον καλύτερο κάφρο, κατά τα λεγόμενα της, υποθέτω) ώστε να βρει έτσι την καταξίωση της ύπαρξης της.τότε τη λέμε και αναξιοπρεπή! Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς η να κλαις γοερά από αυτά που πετάνε μερικές εδώ μέσα.
    Ήθελες να κανείς σεξ μαζί του, κοπελιά ; Καλά έκανες, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια (γυναικεία και αντρική) ουδόλως μετριέται από το πόσο σεξ κάνεις, πόσους παρτενέρ έχεις (ούσα ελεύθερη), ούτε από το πόσο περιμένεις για να κοιμηθείς με κάποιον που σου αρέσει (και θέλει και αυτός). Ουδεμία σχέση. Ξέρω παρθένες και παρθένους που είναι ποταποί και σιχαμεροί και ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, που τους αρέσουν οι σεξουαλικές και ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες και είναι απόλυτα αξιοπρεπείς και εξαιρετικοί άνθρωποι.
    Ούτε χάνεις την αξιοπρέπεια σου εσύ γιατί αυτός αποδείχθηκε καραμαλακας και είπε ότι είπε. Αυτός είναι υπεύθυνος για την βλακεία του, όχι εσύ. Περιμένω το επόμενο σχόλιο της μισογυνικής και φαλλοκρατικής Eirini να είναι ότι για τους βιασμούς φταίνε τα θύματα που ‘κουνάνε την ουρά τους’. Ο απόλυτος εμετός.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More