Γιώτα: ”Μου περνάει πολλές φορές από το μυαλό ότι φλερτάρει με άλλες μέσω facebook”

Καλησπέρα!

Είμαι 21 ετών και βρίσκομαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια με ένα αγόρι που είμαι πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μας ξεκίνησε με αδιαφορία από τη δική μου πλευρά αλλά εξελίχθηκε σε κάτι πολύ δυνατό και όμορφο!

Τον γνώρισα μέσω μιας φίλης και του άρεσα από τη πρώτη στιγμή. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και ύστερα από υπομονή και επιμονή κατάφερε να βρεθούμε οι δυο μας. Με το πέρασμα του χρόνου η σχέση μας έγινε δυνατή με πολλά συναισθήματα. Γενικά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για αυτόν!

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα! Έχω αντιληφθεί ότι είναι εθισμένος στα social media! Δεν με παραμελεί για αυτό αλλά πραγματικά δεν βρίσκω λόγo να περνάει τόσες ώρες μπροστά από ένα κινητό! Να σημειώσω ότι ποτέ δεν παρακολουθώ τι κάνει και ούτε έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάξω το κινητό του. Μου προκαλεί όμως ανασφάλεια και περιέργεια να δω αν μιλάει με άλλες, τι λέει και γενικά τι κάνει!

Νιώθω ωραία με τον εαυτό μου αλλά αναγνωρίζω ότι στα social media επικρατούν πολλοί πειρασμοί! Κάποιες φορές φοβάμαι μην την πέφτει σε άλλες αλλά από την άλλη φοβάμαι να κοιτάξω το κινητό του… δεν είναι και του στιλ μου αυτή η συμπεριφορά!

Γενικά δεν έχει δώσει δείγματα απιστίας. Μου περνάει πολλές φορές από το μυαλό όμως ότι φλερτάρει με άλλες μέσω facebook… καθαρά από ένστικτο μιλάω!

Τι να κάνω; Μήπως αρχίζω και τρελαίνομαι ή πρέπει να λειτουργήσω πιο δραστικά για να φύγει από πάνω μου αυτό το άγχος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γιώτα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. γιωτα κοπελα μου σταματα να μας λες οτι δεν ειναι του στυλ σου να κοιταξεις τι κανει ο φιλος σου οnline. για να εχεις τις υποψιες αυτες κατι συμβαινει που σου δημιουργει ανασφαλεια. μονο αν κοιταξεις και το ψαξεις μονη σου θα μαθεις τι συμβαινει και δεν ειναι κακο να το κανεις. ουτε σε κανει ανωτερη το να μην ψαχνεις αλλα πχ. να τρως κερατο εκει μεσα. μπορει και να συμβαινει κατι, μπορει ομως και οχι. Μονο αν ψαξεις εσυ θα το μαθεις. Αν ρωτησεις αυτον μπορει να το αρνηθει και να διαγραψει και ο,τι πονηρο υπαρχει. Μια μερα που θα ναι logged in και θα το αφησει ανοιχτο μπες και δες να ησυχασεις. Αλλος τροπος δεν υπαρχει.

  2. Μίλα του ανοιχτά…πώς αντέχεις 21 ετών να καταπιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου; καλύτερα να χωρίσεις παρά να τρώγεσαι κ να αυτοεγκλωβίζεσαι σε μια σχέση έτσι κ έτσι. Πες του τί υποψιάζεσαι. Το ένστικτό είναι ισχυρό εργαλείο εαν θες την άποψή μου.

  3. Ναί φλερτάρει με άλλες! Και να το διαπιστώσεις όμως τί θα κάνεις; Αφού δεν θές με τίποτα να τον χωρίσεις απο οτι φαίνεται. Έχεις και μια περηφάνεια που δεν σου επιτρέπεις να σου συμβεί εσένα(!) τέτοιο πράγμα! ʼπαπα!! Οπότε θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου… Αυτός πάλι, σε έχει φέρει εκεί που ήθελε. Τώρα ‘πληρώνεις’ την αδιαφορία που του δειξες στην αρχή…

  4. Δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να κοιταξεις το κινητο του γιατι μπορει να παρερμηνευσεις ο,τι κι αν δεις. Μπορει για παραδειγμα να δεις μηνυμα με καποια φιλη του που δεν ξερεις και εσυ να το θεωρησεις υποπτο ενω δεν ειναι. Μπορεις να του μιλησεις και να του πεις οτι σου φαινεται περιεργο που καθεται με τις ωρες και χαζευει στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Πιστευω οτι απο την απαντηση του θα καταλαβεις καποια πραγματα. Επισης δεν ειναι κακο να του μιλησεις για τις ανασφαλειες σου…

  5. Λοιπόν επιδή το ένστικτο δύσκολα μας ξεγελάει προφανώς δεν ανυσυχείς χωρίς λόγο. ʼν τον ρωτήσεις σίγουρα θα το αρνηθεί. Πάρε το κινητό του κάποια στιγμή και τσέκαρε το. Μην το θεωρήσεις κατινιά η κάτι τέτοιο, άλλωστε εάν ήσουν τόσο υπεράνω δεν θα σε ενδιέφερε κάν τι κάνει ο καλός σου στα social media.Καλύτερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο νωρίτερα γίνεται πάρά να ζείς σε μια σχέση που θα την πνίγουν οι αμφιβολίες!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More