Μαρία: “Με εκνευρίζει που οι φίλες μου δεν χάνουν ευκαιρία να μου τονίζουν τα προβλήματα”.

Γεια σας κορίτσια!
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας…

Πριν τρεις μήνες γνώρισα κάποιον που μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να το πω ακόμα σχέση, γιατί τα πράγματα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Και δυστυχώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να λείπει αρκετά συχνά.

Τις μέρες όμως που είναι εδώ, η συμπεριφορά του είναι πολύ γλυκιά και περνάμε όμορφα μαζί. Γενικά, δείχνει να ενδιαφέρεται. Απλά όπως σας είπα αυτή η ιστορία έχει κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να το σκεφτώ, απλά το απολαμβάνω, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να ανοίξω συζητήσεις.

Αυτό που με έχει εκνευρίσει όμως είναι οι φίλες μου που δεν χάνουν ευκαιρία να μου τονίζουν τα προβλήματα. Είμαι στη φάση που ζω στο συννεφάκι μου ας πούμε και προσπαθούν να με προσγειώσουν, για το καλό μου όπως λένε.

Μου λένε ότι δεν ξέρω τι κάνει εκεί που πηγαίνει, ότι ταξιδεύει τόσο συχνά που μπορεί να έχει και άλλη, ότι τα μάτια τους έχουν δει πολλά κλπ. κλπ. Όλο αυτό με φορτίζει αρνητικά. Και τις τελευταίες μέρες με έχουν επηρεάσει τόσο πολύ που είμαι μονίμως αγχωμένη. Σκέφτομαι τα χειρότερα.

Ξέρω ότι με αγαπάνε και θέλουν το καλό μου, αλλά εγώ σε αυτή τη φάση θέλω απλά να το απολαύσω και με τον τρόπο τους δεν με αφήνουν. Με επηρεάζουν τόσο πολύ, που πιάνω τον εαυτό μου να του μιλάω απότομα, ενώ δεν υπάρχει λόγος. Εκείνος δεν μου έχει δικαιώματα να ανησυχώ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι φίλες μου κι εγώ μοιάζω αδικαιολόγητα ρομαντική;

Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή συνονόματη, Σε γενικές, σε ειδικές γραμμές, (όπως θες πάρτο) ΟΛΑ συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή και ούτε μπορείς να περάσεις μια ζωή μέσα στο άγχος αν αυτός που έχεις δίπλα σου είναι διπρόσωπος κλπ. Θα μπορούσε να είναι και στην Αθήνα μόνιμα χωρίς να κάνει ταξίδια για δουλειές ή ότι άλλο και να έχει διπλή ή και τριπλή ζωή και να το αντιληφθείς πολύ αργά (εμένα πάντως μου έχει συμβεί). Είναι να μην σου τύχει. Βέβαια καλά έκαναν από μια πλευρά και σου επισήμαναν να προσέχεις, όμως δεν είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο οι φίλες σου να σου πρήζουν τα συκώτια.Υπάρχουν όρια σε όλα. Αυτό που μπορείς να τους πεις, αφού τους ευχαριστήσεις για το ενδιαφέρον τους, είναι ότι θα προσέχεις. Κοίταξε να απολαύσεις αυτό που έχεις και απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις τις κεραίες σου πάντα ΑΝΟΙΚΤΕΣ!!!

  2. Ο ρόλος των φίλων είναι να σε συμβουλέψουν μια φορά και να σε στηρίξουν αν κάτι πάει στραβά. Των αληθινών φίλων. Το να σου βαζουν ψίλους στα αυτιά, δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί. Σταμάτα να μεταφέρεις στις φίλες σου το τι γίνεται στη σχέση σου, εξήγησε ότι δεν θες να σε φορτίζουν αρνητικά και ότι δεν υπάρχει λογος να ασχολούνται με τα προσωπικά σου, είσαι μεγάλο κορίτσι και ξέρεις τι να κάνεις. Και γενικά να είσαι επιφυλακτική με τους άντρες και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ¨καμπανάκια”. Εγώ αυτό θα έκανα (το έχω κάνει ήδη δηλαδή…)

  3. Πιάσε τις φίλες σου και ρώτησέ τες αν έχουν κάποιο σοβαρό λόγο που σου λένε όλα αυτά, αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρεις και θα έπρεπε να μάθεις, αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, κάτι που να αποδεικνύει τα λεγόμενά τους και την ανησυχία τους για σένα. Αν οι απαντήσεις που θα πάρεις είναι αρνητικές, τότε ζήτησέ τους να το κόψουν γιατί είναι ψυχοφθόρο για σένα και σε βάζει σε διαδικασία να φέρεσαι άσχημα και άδικα στο φίλο σου. Αν δεν το κόψουν εκείνες τότε ίσως να χρειαστεί να κόψεις εσύ αυτές…γιατί οι αληθινές φίλες χαίρονται με την ευτυχία της φίλης τους και σε καμιά περίπτωση δε σπέρνουν αμφιβολίες και διχόνοια ανάμεσα σε ένα ζευγάρι…

  4. Τι λένε οι φίλες σου, έχουν δει πολλά τα μάτια τους; Και τα δικά μας πές τους: φίλες χειριστικές, με ανταγωνισμό, με μιζέρια, με άρνηση να δεχθούν ότι οι φίλες τους έχουν ΚΑΙ προσωπική ζωή και να την υποβιβάζουν. Στο δια ταύτα λοιπόν, ναι, η ζωή έχει πολλά σενάρια, κακούς ανθρώπους και ναι, είναι πολύ πιθανόν να πληγωθείς ΑΛΛΑ μέχρι και ΑΝ αυτό συμβεί, μην δηλητηριάζεις την σχέση σου με όσα “προβλέπουν” οι φίλες σου. Μην ξαναμιλήσεις γι αυτόν. Γιατί τα όσα “έχουν δει” τα μάτια τους σε σχέσεις με απόσταση, μπορούν ωραιότατα να συμβούν κι όταν το ζευγάρι ζει μαζί! Τόσο απλά. Κακώς δίνεις σημασία και χαλιέσαι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More