Μαρκέλλα: “Είναι 16 χρόνια μεγαλύτερός μου…”

Γεια σας, λέγομαι Μαρκέλλα και είμαι 17 χρόνων.

Πριν από ένα μήνα γνώρισα τον Τάκη που είναι 16 χρόνια μεγαλύτερός μου και εκτός αυτού εκείνος μένει Αθήνα ενώ εγώ Θεσσαλονίκη μέχρι να πάω να σπουδάσω στην Αθήνα.

Ήρθε να με δει στη Θεσσαλονίκη και θέλει να προχωρήσουμε χωρίς όμως να με πιέζει. Εγώ νιώθω όμορφα μαζί του και σκέφτομαι να προχωρήσω.

Τι λέτε να κάνω;

Μαρκέλλα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Aν σε θελει, θα περιμενει εως να ενηλικιωθεις και να φυγεις για σπουδες.Τοτε σιγα σιγα, και αν το θες και εσυ, μπορειτε να πατε παρακατω.Τωρα ειναι και ντροπη του που ο ιδιος στο προτεινε , καθως μαλλον θελει να παρει απλως το μεζε του.Πες του να περιμενει και αν σου πει μα μου…θα ειναι η τρανη αποδειξη του τι θελει απο εσενα …οποτε μπορεις ανετοτατα να του βροντοφωναξεις ενα !Να θυμασαι οτι σεξ θα κανεις οταν γουσταρεις εσυ και οχι οταν στο ζητα ο καθε ασχετος.

  2. Να περιμένεις να ενηλικιωθείς! Συμφωνώ απόλυτα με την μαρία και κυρίως στο ντροπη του που στο πρότεινε. Εαν σε θελει και σε σέβεται να περιμένει καθώς κι εσύ να δεις περα απο τα ¨ήρθε Θεσσαλονίκη να με δει και θέλει να προχωρήσουμε¨τί πραγματικά θέλει απο σένα και που το πάει και κυρίως τί θες εσύ απο αυτόν. Μην παρασύρεσαι απο τον πρώτο τυχάρπαστο και μην μαδας την ψυχή σου και μην χαραμίζεις το σώμα σου στον καθενα που σου τα ζητάει ξέρωντάς σε μόνο έναν μήνα και χωρίς να σέβεται μια ανήλικη. Δώστα μόνο όταν όποτε και όπου γουστάρεις γιατί είναι δικά σου. Οι γυναίκες κάνουμε το λάθος να κολακευόμαστε και να πέφτουμε εύκολα με ένα-δυό γλυκόλογο ή μια όμορφη κίνηση, όπως αυτή που ήρθε Θεσσαλονίκη να σε δει, όμως αυτά δεν σημαίνουν ότι σε αγαπάει και σε σέβεται απαραίτητα. Να το θυμάσαι αυτό

  3. Καλησπέρα, όταν ήμουν μικρή είχα μια ανάλογη ιστορία και το μόνο που έχω να κάνω ,για τον άντρα που αναφέρεις, είναι ότι ο τύπος είναι τουλάχιστον άρρωστος.Δεν μπορεί να κάνει κάτι με μια κοπέλα της ηλικίας του και ψήνει εσένα.Αν τον γουστάρεις,ζήσε το,σιγά,απλά κάποια μέρα θα καταλάβεις πόσα προβλήματα έχει ο συγκεκριμένος άντρας. Να είσαι προσεκτική:)

  4. Μαρκέλλα μου και μόνο που ρωτάς πάει να πεί οτι έχεις τους ενδοιασμούς σου και είναι λογικό και αρκετό νομίζω για να αρνηθείς, ένας άντρας 16 χρόνια μεγαλύτερος σου δεν νομίζω σε αυτή την ηλικία που είσαι μπορεί να σου προσφέρει το οτιδήποτε, αν ήταν σωστός θα ήξερε οτι είσαι ανήλικη.Αν θες την γνώμη μου φύγε από αυτόν τον άνθρωπο βρές ένα παιδί που θα ταιριάζεις μαζί του και θα δεις όταν έρθει η ώρα δεν θα το σκέφτεσαι καν θα έρθει από μόνο του. Είσαι μόνο 17!!! έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. Μην την χαραμίζεις.

  5. Να κάτσεις στα αυγά σου.Να κοιταξεις της σπουδές σου και κάνα αγόρι της ηλικίας σου.Μπορεί ο 33 χρόνος να σε κολακεύει και να ξέρει να σε χειρίζεται αλλά έχω την εντύπωση πως θα σε πληγώσει πολύ,πόσο μάλλον αν θα είναι και ο πρώτος σου.Μέσα σε ένα μήνα και με σχέση από απόσταση κατάλαβες αν έχει συναισθηματα για σένα ή σε θέλει απλά για σεξ;Δεν θέλω να καταδικάσω τον άνθρωπο χωρίς να τον ξέρω αλλά ψάξτο λίγο.ʼσε που μπορεί να είναι και παντρεμένος…Κοιτα θα κάνεις ότι θες και με όποιον θες και οπότε θες αρκεί να είσαι σίγουρη γι’αυτό και εντάξει με τον εαυτό σου.Αρκεί μόνο οι πράξεις σου να σε οδηγούν μπροστά και να σε εξελίσουν.Παράλληλα και η προσωπικοτητα σου παιζει ρόλο,πόσο δυναμικη είσαι,πόσο συναισθηματιμή…

  6. Πες του γελοίου του Τάκη που είναι 33 και θέλει να κάνει σεξ με 17χρονο να πάει να μαμηθεί…

  7. Εμένα με απασχολεί το τι να θέλει ένας 33χρονος από σένα. Σίγουρα, μπορεί να είσαι ώριμη συναισθηματικά και πνευματικά και κατάλληλη για να σταθείς δίπλα σ’ έναν μεγαλύτερό σου άνδρα, αλλά πάλι… Είσαι 17 χρονών και στο κατώφλι έναρξης μιας αυτόνομης ζωής. Ένας 33χρονος οφείλει να σκέφτεται πώς να δημιουργήσει οικογένεια, αντί να προσπαθεί να πείσει μια κοπέλα τόσο μικρότερή του να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι. Λυπάμαι, αλλά αυτό τον χαρακτηρίζει λίγο άσχημα. Κι αν όντως έχει στα σχέδια συμβίωση και παιδιά, τότε ξέχνα τις σπουδές σου, γιατί μητρότητα και επιτυχής περάτωση σπουδών σε 4 ή 5 χρόνια είναι πολύ, πολύ απίθανο, ειδικά για σένα που θα είσαι στο μπάχαλο της πρωτεύουσας και έξω απ’ τα νερά σου. Αν θες τόσο πολύ να προχωρήσετε, κάνε το και στη Θεσσαλονίκη, μην περιμένεις να πας Αθήνα μετά από ένα έτος… Αυτό γιατί όταν θα έχεις επενδύσει χρονικά, θα σου είναι ακόμα πιο δύσκολο να δεις την αλήθεια. Οπότε, καλύτερα κάνε ό,τι είναι να κάνεις μαζί του αν είσαι έτοιμη για να σου φύγει το απωθημένο και μετά ξεκινάς με την ησυχία σου σπουδές και φοιτητική ζωή στην Αθήνα. Διαφορετικά, χώρισε όσο είναι ακόμα νωρίς, ζητώντας και τη στήριξη των γονιών σου αν χρειαστεί.

  8. ο Τάκης σε θέλει για σεξ και τίποτα άλλο. Ξύπνα μικρή και τριανταφυλλένια…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More