Vasilis: “Εγώ τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;”

Καλησπέρα.
Γνωρίστηκα με ένα κορίτσι μέσω κοινής παρέας. Ύστερα είπα στη φίλη της ότι μου άρεσε και της το είπε. Αυτή της είπε αρχικά ότι δεν ξέρει αν της βγαίνει κάτι πέραν του φιλικού και ότι θα ήθελε να ξαναβγούμε για να ξεκαθαρίσει μέσα της τι θέλει.

Μετά βγήκαμε για δεύτερη φορά, μιλήσαμε πάλι και μετά είπε στη φίλη της ότι δεν θέλει να κάνει κάτι γιατί όλα τα προηγούμενα αγόρια την έχουν πληγώσει και ότι θέλει να μείνει μόνη.

Το περίεργο είναι ότι μετά, βρεθήκαμε στο σπίτι φίλης και ήρθε και μου μίλησε και στο τέλος με χαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο.

Εγώ τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Το κορίτσι αυτό μου αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Να της πω εγώ προσωπικά ότι μου αρέσει, γιατί όλα αυτά είναι μέσω της φίλης μου ή δεν έχει νόημα;

Vasilis


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εγώ θα έλεγα να μην χρησιμοποιείς μεσάζοντες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα μεταφέρουν! Αλλά και σωστά να τα μεταφέρουν, δεν είναι καλύτερα να πεις ό,τι θέλεις να πεις απευθείας στο άτομο που σε ενδιαφέρει;

    Πάντως, θα σε συμβούλευα να της μιλήσεις μεν, αλλά να κρατάς και μικρό καλάθι, για να μην απογοητευτείς! Μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά μην διστάζεις κιόλας!

    Καλή τύχη!

  2. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτή η κοπέλα και θέλεις να είσαστε μαζί τότε δώσε της να καταλάβει ότι είσαι διαφορετικός, ότι δε θα τη πληγώσεις. Όταν θα ξαναβρεθείτε στην ίδια παρέα δείξε ενδιαφέρον για εκείνη, τις δραστηριότητές της και τις ανησυχίες της. ʼκουσέ την και ρώτα την από πραγματικό ενδιαφέρον για το πως είναι και τι κάνει. Ικανοποίησε κάθε επιθυμία της (πχ. φέρτεις εσύ το ποτήρι νερό που ενδεχομένως θα θέλει, ή να της ανάψεις το τσιγάρο, να της ανοίξεις τη πόρτα) να της δείξεις ότι την προσέχεις. Αυτά τα μικρά είναι που κατακτούν μια γυναίκα και την κάνουν να σκέφτεται ότι ενδεχομένως έχει κάποιον μπροστά της που αξίζει το χρόνο της. Βέβαια αυτά που θα κάνεις πρέπει και να τα εννοείς και να τα συνεχίσεις και μετά. Αν πραγματικά ο λόγος είναι ότι πληγώθηκε από πρώην και αν πραγματικά την θέλεις τότε δείξε ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Μην επιμένεις όμως για πολύ, αν δεις ότι τα κάνεις όλα αυτά και δεν έχεις αποτέλεσμα τότε απομακρύνσου γιατί μάλλον δεν της αρέσεις και δε θέλεις να σε εκμεταλλεύονται.

  3. Να απευθυνθείς στην ίδια γιατι η μεσάζοντας-φίλη μπορεί να τα μεταφέρει λανθασμένα και σε εσένα και στην άλλη και να γίνει ζημιά. Μην ανακατεύετε τρίτους σε τέτοια θέματα! Μεταξύ σας ξεκαθαρίστε τα!

  4. Εγώ νομίζω ότι η φίλη-μεσάζοντας σε γουστάρει για πρόσεχε την καλύτερα μήπως αυτή είναι αυτή που θες τελικά και δεν το ξέρεις ακόμα;;

  5. Μίλα στα ίσια στην κοπέλα για να σου πει και η ίδια πως νιώθει και μην έχεις πολλή εμπιστοσύνη στο μεσάζον πρόσωπο. Πολλές φορές -είτε από ζηλια, είτε από κακία ή αφηρημάδα- δεν μεταφέρονται σωστά τα λόγια μας. Όσον αφορά στην κοπέλα τώρα, δώσε της λίγο χρόνο γιατί μπορεί να το επεξεργάζεται μέσα της, εξού και το φιλί στο μαγουλο. Διεκδίκησέ την ώστε να καταλάβει ότι δεν είσαι σαν τους άλλους που την πλήγωσαν.

  6. ” ή να της ανάψεις το τσιγάρο,…” (@mairi)

    H να μην της ανάψεις τσιγάρο γιατί εσύ Βασίλη το έκοψες και το απεχθάνεσαι. Και όταν με το καλό θα την προσεγγίσεις εσύ ο ίδιος (χωρίς μεσάζοντες) και θα ανταποκριθεί και ο έρωτας σας θα ανθίσει, είμαι σίγουρη ότι αν καπνίζει θα την βοηθήσεις να κόψει την καταστροφική για την υγεία (ενεργών και παθητικών καπνιστών)και βρωμερή αυτή συνήθεια. Δεν γνωρίζω κανέναν και καμία που θα μπορούσε ποτέ να θεωρεί σέξι η θελκτική τη μπόχα που αναδύεται από ρούχα, μαλλιά, δέρμα για να μην μιλήσω για την αφόρητη δυσοσμία του στόματος και τα κίτρινα δόντια (και δάχτυλα) των καπνιστών.

  7. Καλά τα λες, allegoryofthecave. Αναρωτιέμαι γιατί ποτέ ένας άνδρας, ειδικά μη καπνιστής, να προσέξει ποτέ μια γυναίκα που καπνίζει. Όσο για την περίπτωσή σου, Βασίλη… Η Μαίρη έδωσε καλές συμβουλές. Ξεκίνα από το να της δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον και, όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσεις κατάλληλη, απλά μίλησέ της. Μη βάζεις τρίτα πρόσωπα στη μέση πριν η κοπέλα που σ’ ενδιαφέρει άμεσα δεν μάθει πρώτη το τι νιώθεις για εκείνη και τι θέλεις. Και ναι, εννοείται ότι αν δεις πως δεν προχωράει η κατάσταση μαζί της, τότε απομακρύνσου γιατί αλλιώς μπορεί να νιώσεις friendzoned.

  8. Ναι ρε παιδιά αυτό το τσιγάρο κόφτε το να πάει στον αγύριστο… κ εαν τώρα νιώθω έτσι σχετικά με αυτό… σκεφτείται στην εγκυμωσύνη μου τί γινόταν!!!!! Δεν θέλω να θυμάμαι…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More