Ζ.: “Γνώρισα ένα παιδί σε ένα chat… Μου είπε ότι ήταν αρραβωνιασμένος”.

Καλησπέρα σας.
Θέλω να πω κι εγώ τη δική μου ιστορία γιατί δεν ξέρω τι να κάνω…

Τον Ιούλιο γνωρίζω ένα παιδί από ένα chat. Μιλάγαμε. Δεν μου είχε πει τίποτα για την προσωπική του ζωή. Ξαφνικά, ενώ μιλάγαμε φιλικά, μου είπε ότι ήταν αρραβωνιασμένος. Τον μπλόκαρα από όλα τα μέσα.

Κάποια στιγμή, μετά από τρεις μήνες, είδα εντελώς τυχαία ένα μήνυμά του που μου είχε στείλει να του μιλήσω και ότι θέλει να μου μιλήσει. Του μίλησα σιγά σιγά, δειλά, και τον έβλεπα φιλικά πια.

Κάποια στιγμή μου είπε ότι ήταν λάθος του που μου είπε ψέματα. Το θέμα είναι ότι εγώ του έλεγα συνέχεια: σε βλέπω φιλικά και του έκοβα τον αέρα και τσακωθήκαμε άσχημα. Κι εκεί κατάλαβα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του πολύ.

Μέχρι που έφυγε για τρεις μήνες εκτός Ελλάδας κι εγώ πονάω χωρίς αυτόν. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να αναπνεύσω μακριά του. Τι να κάνω; Να περιμένω;

Ζ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Συγνώμη μας ρωτάς αν πρέπει να περιμένεις έναν αρραβωνιασμένο που στο μεσοδιάστημα μπορεί να γίνει παντρεμένος και ο οποίος κοροϊδεύει την αρραβωνιαστικιά/γυναίκα του??!!!!! Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά, πόσο λίγη αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια έχεις? Σύνελθε μικρή, σύνελθε!

  2. Η ιστορία μεταξύ σας για μένα είναι ακαταλαβίστικη. Μιλούσατε φιλικά, δεν σου υποσχέθηκε τίποτα από την αρχή και έπειτα ξαφνικά σου αποκάλυψε ότι είναι αρραβωνιασμένος. Ξεκινήσατε σαν απλή γνωριμία, στην οποία σαφώς και δεν βγάζουμε όλα τα προσωπικά μας στα φόρα απ’ την αρχή. Τώρα, το ότι εσύ τον είδες αλλιώς και είχες βλέψεις για κάτι άλλο από την αρχή, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, αυτός κανονικά δεν όφειλε καμιά συγνωμη. Εντάξει, μπορεί να απολάμβανε το φλερτ και την υπόνοια ότι μπορεί να έδινε ελπίδες να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας και σαν παραπάνω από φιλικά, μα αυτό δεν μας νοιάζει. Το ότι τον μπλόκαρες αμέσως αφότου σου είπε για το status του έδειξε ότι εσένα σ’ ενδιέφερε μόνο συγκεκριμένο πράγμα απ’ αυτόν, και μάλιστα από την αρχή. Για μένα, κακώς το έκανες. Έπρεπε απλώς να του πεις ότι καλά κάνει και ότι δεν σε αφορά η προσωπική του ζωή, εφόσον μεταξύ σας έχετε μια απλή φιλική γνωριμία. Και σιγά τ’ αυγά τώρα. Μπλοκάρισμα, επανασύνδεση, συγνώμες και τώρα εσύ δεν μπορείς ν’ αναπνεύσεις μακριά του… Τι είναι αυτό το σίριαλ που ζεις πια; Σαν πολλά τα αισθήματα για ένα απλό chat, δεν νομίζεις; Η ζωή είναι εκεί έξω, Ζ. Καλύτερα να βγεις και να γνωρίσεις κάποιον αυτοπροσώπως, να κοιτιέστε στα μάτια και να εξελίσσεται κάτι μεταξύ σας παρά να τρως χρόνο σ’ έναν η/υ και με κάποιον που μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, να βρίσκεται οπουδήποτε και με οποιαδήποτε οικογενειακή κατάσταση που απλώς κάνει την πλάκα του στις cyber γνωριμίες.

  3. Συγνώμη, μα διαφωνώ με τον/την Τοξότη παρακάτω. Ναι μεν μπορεί αυτός να μην έταξε, ξέρω κι εγώ, γάμο στην κοπέλα, μα εφόσον ξεκίνησε ή έστω δέχτηκε να ξεκινήσει συνομιλία μαζί της, αυτό κάτι σημαίνει. Δεν γνωρίζω περιπτώσεις όπου σε chat ή σε social media να ξεκίνησαν αθώες γνωριμίες και πλατωνικές φιλίες μεταξύ άντρα και γυναίκας. (ʼσχετο αν κατέληξαν έτσι επειδή δεν ταίριαξαν στο πρώτο ραντεβού ή στο πρώτο κρεβάτι.) Είχε κάθε δικαίωμα η κοπέλα, εφόσον τον βρήκε συμπαθή τον “κύριο” να ελπίζει ότι οι φιλικές κουβέντες δεν ήταν απλώς φιλικές και ότι ήταν το προοίμιο για μια πιο στενή γνωριμία. Όσο για το δράμα που εσείς κάτι επιπόλαιοι “Τοξότες” σνομπάρετε, ποτέ δεν ξέρεις τι και πόσο μπορεί να έχει επενδύσει κάποιος σε μια νέα γνωριμία. ʼσε που το να μιλάς τακτικά με έναν άγνωστο στο chat κάτι σημαίνει, δεν πρόκειται για φιλαράκι και δεν τον κυνήγησε η κοπέλα προφανώς για να μιλάνε τακτικά, ψαχνόταν και αυτός. Κοπέλα μου, εγώ θα σου έλεγα να τον ξεπεράσεις. Δεν είναι κακό αν θέλεις να το συζητήσεις με κάποιον, να περάσεις από τη φάση που τον σκέφτεσαι συνέχεια και νιώθεις μια μελαγχολία. Αλλά κοίτα να μη σε πάρει κι από κάτω. Στη ζωή σου σίγουρα θα σε περιμένουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μάλιστα με ελεύθερους άντρες, όχι δεσμευμένους/αρραβωνιασμένους/παντρεμένους που ψάχνονται και μετά σε κάνουν κιόλας να νιώθεις λες και η ευθύνη είναι όλη δική σου, λες και δεν έδωσαν δικαίωμα που τους είδες ερωτικά.

  4. Τον εχεις συναντήσει ποτέ;; Όχι; Τότε πώς πονάς για αυτόν; Εισαι χαζή ή 12 χρονών;;

  5. Αν δεν μπορείς να αναπνεύσεις μακριά απο κάποιον που δεν έχεις συναντήσει και δεν έχετε τίποτα, τα πράγματα είναι ανησυχητικά…

  6. Αχ βρε κουκλιτσα μου,εννοειται πως δεν πρεπει να τον περιμενεις!Αν τα κανει αυτα τωρα στην αρραβωνιαστικια του που ειναι η καλυτερη περιοδος για ενα ζευγαρι,μετα τι θα κανει….?Κανει μπαμ οτι ειναι γυναικας με την συμπεριφορα του και προς Θεου μην πεσεις στο τρυπακι οτι με εσενα μπορει να αλλαξει!Μακρια του!ΤΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ!Mην καθεσαι και μιζεριαζεις για αυτον,δεν το αξιζει,ξυπνα γλυκια μου!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More