Νατάσα: “Απλά άφησε φίλους μας να μου το πούνε. Γιατί; Τι φοβόταν; Την αντίδρασή μου;”

Γεια σας!

Με λένε Νατάσα και είμαι 21 χρόνων.

Πριν πέντε μήνες γνώρισα μέσω κοινών γνωστών ένα αγόρι, τον Πέτρο. Από την πρώτη στιγμή είχαμε έντονη χημεία, περνούσαμε ωραία μαζί. Όταν βγαίναμε οι δυο μας ήταν πολύ τρυφερός, με χάιδευε και στο τέλος με έφερνε πάντα σπίτι, γιατί όπως έλεγε δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου!

Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε, αλλά δεν τολμούσα να του το πω γιατί φοβόμουν την αντίδρασή του. Οι φίλοι μας πίστευαν ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι φοβάται κι εκείνος τα δικά μου συναισθήματα. Όμως κανείς δεν έκανε το πρώτο βήμα. Κανείς δεν είπε κάτι.

Χθες έμαθα ότι έχει κοπέλα. Τα έφτιαξαν πρόσφατα. Μέσα μου όλα γκρεμίστηκαν. Δεν ξέρω αν με πείραξε από εγωισμό ή αν με πείραξε η συμπεριφορά του. Δεν γίνεται να με αγκαλιάζει και να με χαϊδεύει ενώ έχει κοπέλα.

Θα προτιμούσα να ήταν ειλικρινής, να μου το έλεγε. Απλά άφησε φίλους μας να μου το πούνε. Γιατί; Τι φοβόταν; Την αντίδρασή μου; Και μπροστά μου ούτε το όνομά της δεν αναφέρει…

Κορίτσια βοήθειαααααα…!!!!

Ευχαριστώ πολύ,
Νατάσα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ισως να μην τον βολευε και τοσο να στο πει επειδη λογικα τον ενιδαφερεις..ομως εσυ απο τη στιγμη που ξερεις οτι εχει κοπελα,προσπαθησε να τον ξεχασεις,μη του δινεις σημασια..κατα τη γνωμη μου τετοια αγορια δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι.γιατι αν ηταν πραγματικα σωστος,θα ηταν ειλικρινης και ξεκαθαρος μαζι σου..κοψε μαζι του καθε επαφη ή τουλαχιστον προσπαθησε να του δειχνεις οτι δε σε νοιαζει..αν σε θελει πραγματικα θα αφησει τη κοπελα του και θα σε κυνηγησει..διαφορετικα,μην ξανα ασχοληθεις…..

  2. κατα τη γνωμη μου δεν ενδιαφερεται πραγματικα για σενα.δλδ μπορει ναι μεν να του αρεσεις,αλλα οχι τοσο ωστε να σε διεκδικησει…ειναι ελευθερος;οχι.οποτε πρεπει να τον βγαλεις απ το μυαλο σου.λες οτι τον γνωρισες πριν κατι μηνες,ενω με τη κοπελα του τα εφτιαξε προσφατα.αρα εκεινη του αρεσε περισσοτερο γτ αν του αρεσες εσυ πιο πολυ θα ειχε προσπαθησει να κανει κατι μαζι σου και οχι με κεινη..και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους δεν υπαρχουνε ντροπες και δισταγμοι οταν θες καποιον παρα πολυ!!οταν ακουω καποιον να λεει”μου αρεσει αλλα δε της το λεω γτ φοβαμαι”μου ακουγεται πιο πολυ σαν δικαιολογια..ενας αντρας που ξερει τι θελει και ειναι σιγουρος γι αυτο,το διεκδικει χωρις φοβους και ανοητους δισταγμους!!!!!!!!!τα φιλια μου!!!!!

  3. μην ασχολεισαι μαζι του και δειξε οτι δε σε νοιαζει.προσπαθησε ακομα και να τον κανεις να ζηλεψει,παιχτο αδιαφορη.αν σε θελει πραγματικα θα σε κυνηγησει,αν οχι παμε για αλλα για καλυτερα..

  4. και τι δεν θα του πεις τιποτα;;;; δεν σου πα να του κανεις σκηνη ζηλοτυπιας απλα ανεφερε το ονομα της…πχ “ολα καλα με την …” ή “δεν μου χεις πει παιζε τιποτα με καμια;’ Παντως θεωρω πως απο μια πλευρα φταις και εσυ,γιατι επρεπε να του δειξεις πως σου αρεσει…Μπορει γι αυτο το λογο να μην εκανε κατι..και αν εχεις ακομη αισθηματα για εκεινον να του τα δειξεις, δεν εχεις να χασεις και κατι!! 😉 ελπιζω να βοηθησα!

  5. αγαπητή Νατάσα ή όπως σε λένε. Δεν μας τα λές καλά ή δεν μας τα λές όλα. Βγαίνατε λές οι δυο σας, κάθε πότε; Σε χάιδευε λές και πάντα σε γύρναγε σπίτι. Ε και τί έγινε; Δεν του είπες τίποτα αλλά ούτε και εκείνος σου είπε. Με εικασίες άλλων ζούσες και με ψευδαισθήσεις δικές σου. Ο άνθρωπος δεν σου έταξε κάτι, ούτε σου έδειξε οτι σε θέλει. Λοιπόν προσγειώσου και κατέβα απο το ροζ σύννεφο που κάθεσαι.

  6. afto pou xate onomazete flert oxi sxesi..pos kanis etsi?den se apatise ke sigoura den apatise tin kopela tou mazi sou ..den kimithikate pote mazi oute kan filithikate

  7. εξαρταται απο το ζωδιο του 🙂 τσεκαρε το!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More