Κ.: “Γιατί να μην μου πει τι έφταιξε και απλά να εξαφανιστεί; Γιατί;”

Βγαίναμε για 3,5 μήνες. Στην αρχή ήταν όλα τόσο καλά και όμορφα. Ουσιαστικά ήμουν το κέντρο της προσοχής του. Όμως σιγά-σιγά άρχισε να απομακρύνεται, το ένιωθα, το καταλάβαινα κι εγώ προσπαθούσα να είμαστε καλά.

Υπήρχαν πράγματα τα οποία μου έκρυβε πλέον, σχέδια που έκανε κι εγώ δεν υπήρχα μέσα σε αυτά -να είμαι δίπλα του και να είμαι αόρατη.

Να σας πω ένα περιστατικό: Κανονίσαμε δύο διήμερα όπου στο πρώτο απλά ξεράθηκε για σχεδόν 12 ώρες στον ύπνο και δεν ξυπνούσε με τίποτα ό,τι κι αν έκανα λέγοντας τη δικαιολογία ότι ήταν κουρασμένος και ότι δεν περίμενε να κοιμηθεί τόσο πολύ (τον καταλαβαίνω εν μέρει επειδή έχει περίεργα ωράρια, αλλά θα μπορούσαμε να κανονίσουμε διήμερο για άλλη μέρα).

Και στο δεύτερο και τελευταίο ήμουν αόρατη για αυτόν και με “έβλεπε” μόνο για το σεξ. Μίλαγε συνολικά δύο ώρες μέσα στο διήμερο με τον κολλητό του, έλεγε να κανονίσουν 2-3 μέρες για να πάνε κάπου για μπάνια και το αποκορύφωμα να λέει ο φίλος μου να πάνε να δούνε μαζί ένα σπίτι (δηλαδη ετοιμαζόταν να νοικιάσει σπίτι κι εμένα δεν μου είχε πει τίποτα απολύτως;).

Φυσικά του είπα ότι τον νιώθω απόμακρο και ότι θέλω να έχουμε περισσότερη επικοινωνία και να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί όπως στην αρχή για να πάρω σαν απάντηση πως ό,τι κάναμε στην αρχή το κάνουμε και τώρα στο ίδιο επίπεδο -που ΔΕΝ είναι στο ίδιο επίπεδο όμως!

Και μετά απλά έγινε το “αποχαιρετιστήριο σεξ” χωρίς να ξέρω ότι πολύ πιθανόν να μην τον ξαναδώ. Δεν σας κρύβω πως τότε ένιωσα πως απλά με π@#$$ε έτσι για την πλάκα του. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτήν την τελευταία μέρα αυτός απλά εξαφανίστηκε. Τρία μηνύματά μου έμειναν αναπάντητα κι ο κύριος άφαντος.

Γιατί να μην μου πει το πρόβλημα… είτε ότι βαρέθηκε, είτε ότι ξενέρωσε, είτε ότι έχει βρει κάτι άλλο, αλλά απλά εξαφανίστηκε; Τόσο αντρίκιο είναι αυτό δηλαδή; Ας μου έλεγε τι παράπονο έχει και μετά ας μου έλεγε τέλος ή έστω να μου έλεγε το τέλος… Ούτε θα φώναζα, ούτε θα έκλαιγα και θα παρακαλούσα να είναι μαζί μου από τη στιγμή που δεν θα ήθελε. Απλά θα το δεχόμουν.

Στο τελευταίο μήνυμα που του έστειλα έγραφα πως θα ήταν πιο αντρίκιο να πει τέλος και όχι απλά να εξαφανιστεί και πως δεν θα τον ξαναενοχλήσω. Φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση.

Έχουν περάσει 15 μέρες από την τελευταία φορά που τον είδα και ενώ στην αρχή ήμουν χάλια, τώρα πλέον έχω ηρεμήσει κάπως αλλά θα με τρώει για πάντα το γιατί. Γιατί να μην μου πει τι έφταιξε και απλά να εξαφανιστεί; ΓΙΑΤΙ; Υπάρχει και στο μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί να είχε βρει κάτι άλλο και να ήταν παράλληλα με εμένα…

Δεν είχα μάτια για άλλον, δεν ποθούσα άλλον, ήθελα μόνο αυτόν. Ήμουν σίγουρη για την επιλογή μου -δηλαδή για αυτόν- επειδή το να δημιουργήσεις μια σχέση είναι επιλογή και των δυο. Είχα πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αλλά…

Φίλες μου, μου λένε πως είμαι τυχερή επειδή φάνηκε τι τύπος είναι στους 3,5 μήνες και δεν έχασα περισσότερο χρόνο από τη ζωή μου, πως είναι ανασφαλής και δειλός που απλά εξαφανίστηκε αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό και δεν μου το λένε επειδή είναι φίλες μου και με αγαπάνε και έτσι είναι με το μέρος μου…

Ξέρω ότι θα ξαναερωτευτώ, ότι θα ξαναδοθώ, ότι θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα για μένα και όχι μόνο μέχρι να με κατακτήσει αλλά ελπίζω να μην έχω καταστραφεί συναισθηματικά μέχρι τότε και δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν από φόβο ότι θα εξαφανιστεί και αυτός….

K.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μα τι θελεις να σου πει?? Σου το εδειξε..ξενερωσε/βρηκε αλλη..μη το παρεις προσωπικα κι απλα πηγαινε παρακατω..σε πειραζει που δεν ειστε πια μαζι κι οχι το οτι δε σου ειπε με λογια αυτο που σου εδειξε σαφεστατα με πραξεις…τι αλλο να κανει δηλαδη πιο ξεκαθαρο???? Να εισαι καλα και να μην ξανασχοληθεις..Η ζωη ειναι μπροστα!!!

  2. φιλη μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινω!τα ιδια ακριβως περασα κι εγω καποτε…ημουν με εναν 4 μηνες και μια μερα ετσι ηρεμα και ωραια εξαφανιστηκε…σα να πεθανε ενα πραγμα!τι ηλεφωνα τον πηρα,τι μηνυματα εστειλα,τιποτα αυτος,απαντηση δε πηρα ΠΟΤΕ…ακομα με ενα γιατι εχω μεινει κι ας εχουν περασει τοσα χρονια,εγω δε μπορεσα ποτε να δωσω μια εξηγηση…ετσι κι αλλιως δεν εχει νοημα..το γεγονος ειναι οτι εφυγε κι εκει να εστιασεις,ο λογος που εφυγε μη σε απασχολει δεν εχει νοημα να το ψαχνεις…ισως βαρεθηκε,ισως βρηκε αλλη,χιλια δυο ισως….τι σημασια εχουν;αυτος εφυγε και δε θα ξανα ερθει αλλα ακομα κι αν ξανα ερθει μην το δεχτεις..ανθρωπος που φευγει χωρις λογο δεν αξιζει το σεβασμο μας..ξεχνα τον και προχωρα με ανθρωπους που αξιζουν πιο πολυ..ατομα σαν κι αυτον δεν αξιζουν μια..δεν ειναι καν αντρες…μην ασχολεισαι με σκουπιδια…

  3. Καλώς ήρθες στον κόσμο των ελεύθερων σκοπευτών! Μη κλαίς. Σιγά τον βλάκα που έχασες. Αλλη φορά να την κάνεις απο πιο νωρίς όταν βλέπεις ανώριμες χαζοσυμπεριφορές.

  4. καλα κρασια κοπελια!!ολες μας τα εχουμε περασει αυτά και απαντηση δεν πηραμε….Σιγα μην σπαταλησουν τα πολύτιμα λεπτα της ζωης τους για να μας πουν τι τους πειραξε…Ασε που εκ των υστερων ολες μας λεμε ότι ότι και να μας ελεγαν θα το αντιμετωπίζαμε με αξιοπρεπεια χωρις κλαματα και καυγάδες αλλα παντα τέτοιες συζητησης καταλγουν σε αιματοκυλισμα…Θα σου ελεγα και εσυ με την σειρα σουν να μην σπαταλήσεις τα πολύτιμα λεπτα της ζωης σου σκεφτοντας τον ή στελνοντας μηνυματα και για την επομενη φορα το παθημα μαθημα..

  5. Καποιες φορες δεν χρειαζεται να ξερουμε ολη την αληθεια για να απομυθοποιησουμε καποιον. Η αληθεια θα μπορουσε να ειναι παρα πολυ σκληρη, εκτος απο το γεγονος οτι μπορει να ηθελε απλα να παιξει. Θα μπορουσε να ειχε παραλληλη σχεση, η γκομενα του να εμεινε εγκυος, θα μπορουσε να τον χαλασε οτι αρχισες να δενεσαι υπερβολικα και να μην ειχε το θαρρος να σε αντιμετωπισει μπαινοντας στη διαδικασια εξηγησεων …..Ειναι πολλα, δεν χρειαζεται λοιπον να τα μαθεις…το εζησες, σου αρεσε ,μεχρι εκει.Μην το ψαχνεις παραπανω και να ευχαριστεις το Θεο που δεν σου εφαγε μηνες, χρονια!!! Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες….

  6. Προφανως το παιδι δεν εκτιμησε την σχεση σας και πηγε να βρει αλλου παρηγορια.Δικιο εχοιν οι φιλες σου,ευτυχως εφυγε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα!Η ζωη συνεχιζεται!Πολλες φορες δεν χρειαζεται να ξερουμε το ”γιατι”…

  7. Καταρχάς το στυλάκι των ατόμων που σχολίασαν προηγουμένως….απλώς με εξοργίζει. Anyway, στο θέμα μας, λοιπόν Κ., είσαι μία χαρά γκόμενα, και φαίνεται ότι είσαι και οκ άτομο. Έπεσες σε έναν μαλάκα εντελώς, που θα γυρίσει, πιστεψέ με θα γυρίσει και καλά να εξηγήσει ή να “διεκδικήσει” ότι έχασε. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ. Η απάντηση στο γιατί που ψάχνεις, είναι απλή και την ξέρεις ήδη. Δεν είχε τί να πεί, δεν ήθελε να πει όλα αυτά που δεν είχε σκεφτεί καν…. Το χειρότερο είναι ότι νομίζει πως είναι και γαμάτος….Ξέχασε τον, πες ότι δεν ζει, ότι δεν υπάρχει καν, και ΝΑΙ φρόντισε να εμπιστευτείς τον επόμενο. Ευτυχώς δεν είναι όλοι ζώα…. Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου και τα σχόλια των άλλων από κάτω. ΝΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ. ΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕ. και μια φορά να πας με κάποιον οφείλεις να πεις οτι έχεις να πεις. Ο δικός σου προφανώς παίζει να είναι και πολύ ανεγκέφαλος και εντελώς ανδρείκελο. Φιλιά να είσαι καλά.

  8. Oλα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν κοπελα μου….μην το ψαχνεις….
    Παρατα τον!!!Αξιζεις πολυ περισσοτερα!!!!

  9. Chris,πως είσαι τόσο σίγουρος οτι θα γυρίσει;;;;

  10. Chris,επίσης γιατί πιστεύεις οτι παίζει να είναι ανεγκέφαλος και ανδρείκελο;;;Απλά δεν με γουστάρει πλέον…

  11. Ρε συ, στανταρ θα γυρίσει γιατί έχει αφήσει unfinished business… και αναπάντητα μηνύματά σου.
    Δεν έχει σημασία αν σε γούσταρε ή όχι, όφειλε να πει τουλάχιστον ένα γεια…ένα αντίο τέρμα…. Το γεγονός ότι τηνέκανε με αλαφρά δεν τον κάνει άντρα….ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ!

  12. Κοπελιά δεν ξέρεις πού μένει; Κοινούς γνωστούς δεν είχατε; Αυτός ο τύπος θέλει ένα καλό χουνέρι. Να το φυσάει και να μην κρυώνει. Να μάθει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλεύτεται καρδιές. Επίσης, θα συμφωνήσω με κάποιο άλλο μήνυμα. Συγνώμη γι αυτό, αλλά ήσουν χαζή που καθόσουν και τον ανεχώσουν. Το γαίδούρι….

  13. Η αληθεια ειναι πως κι εμενα με εξοργιζει το στυλακι, ενος θα ελεγα ατομου, που μπορει μεσα απο το γραπτο λογο, να κρινει αν καποιος ειναι μαλακας ή αν καποια ειναι μια χαρα γκομενα και ωραιο τυπακι….Το’χουμε εμεις οι ανθρωποι να βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Το μονο που εχω να πω απο την πλευρα μου,ειναι οτι σαφως μονο με τη δικη σου πλευρα Κ, δεν μπορουμε να εκφρασουμε ολοκληρωμενη αποψη,αλλα γενικα δεν χρειαζεται να τα ξερεις ολα….Εξαφανιστηκε, ωραια, ηταν ο χειροτερος τροπος, σαφως,αλλα καποιοι ανθρωποι φοβουνται, δεν μπορουν να αντικρυσουν καποιον στα ματια, μπορει να υπαρχουν σοβαροτεροι λογοι, οπως και να’χει για μια “σχεση” 3,5 μηνων, δεν κανουμε κι ετσι κοπελια……Κι απο την αλλη εισαι τυχερη που δεν επαιξε μαζι σου παραπανω, οποτε δες το θετικο απο την ολη ιστορια, χωρις να εστιαζεις στα αρνητικα.

  14. oi adres den milane giati variounte na skeftun pos tha ta poun.. ‘h den theloun an apligosoun ‘h den tus noiazei an pligosoun..pistevw sthn apopsh thw Chris ..tha gyrisei mpori meta apo ena xrono pithanotata otan tha exi xemini kai tha theli epibebewsh..ise h kavatza tu ipo thn enoia oti to xerei oti ton thes mhn sou po oti giafto thn ekane kiolas… anyway mhn spatalas energia se kati pou den paei pouthena apo do kai pera..mhn ton kathgoris .. ok ferthhke skarta alla den xriazete na xaliese esy.. des ti ekanes esy lathos se afth th periptosh (oloi kanoume lathakia se oles tis sxeseis) kai mathe apo afta .. afto tha se vohthisei..enoite otan girisi dose porta .. kai na empistevese tus anthropous iparun pragmatika anthropoi pou mporis na empistefteis.. alla na thimase oti esy eisai afth pou exis thn efthhnh tu eaftu sou ..

  15. Δεν πάει έτσι “σου το έδειξε”.Δηλαδή αν είμαι θυμωμένος μαζί σου θα πρέπει να σου το δείξω με το να σε δείρω;
    Για μένα είναι μακράν ο πιο άσχημος τρόπος να παρατήσεις κάποιον.Καλύτερα στείλε ένα sms ή κάτι τουλάχιστον.
    Το λέω γιατί και εμένα η κοπέλα που είχα απλά εξαφανίστηκε και με έχει πληγώσει πολύ αυτό.Δεν μπορώ δυστυχώς αυτήν την εποχή ακόμα να ξαναεμπιστευτώ γυναίκα.Δεν κοιτάω καν γυναίκες πλέον έξω και δεν θέλω να μιλήσω σε καμία.
    Καταλαβαίνω το ότι δεν αξίζει να το σκέφτεσαι και ότι αυτή είναι σκουπίδι αλλά η λογική έχει χαθεί εδώ και καιρό από εμένα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More