Εύη: “Φοβάμαι τόσο πολύ πια την συμπεριφορά των αγοριών που δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ!”

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του TLIFE.

Θα ήθελα να πω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είμαι 25 χρόνων και βρίσκομαι σε μια πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση.

Πριν 3 χρόνια τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα στην πόλη μου. Τα χρόνια αυτά ήταν αρκετά δύσκολα κυρίως γιατί δεν είχα δουλειά αλλά και εξαιτίας μιας σχέσης που είχα και με ταλαιπωρούσε πολύ.

Τελικά μετά από 4 χρόνια σχέσης (από απόσταση) χωρίσαμε, αλλά χωρίσαμε πολύ άσχημα. Άσχημοι χαρακτηρισμοί, πικρές κουβέντες και γενικά πολύ άσχημο κλίμα. Τον τελευταίο χρόνο όμως ήμασταν αρκετά άσχημα μεταξύ μας.

Ο χωρισμός αυτός όμως με πλήγωσε πολύ. Συνέχεια ο νους μου επιστρέφει σε αυτόν και στις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Τον ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι αυτός το ίδιο. Στο τέλος όμως άλλαξαν τα πάντα.

Όποτε πήγαινα να κάνω μια καινούρια αρχή τα αγόρια που μου τύχαιναν ενώ στην αρχή με πλησίαζαν έντονα μετά έφευγαν είτε έπαιρναν αυτό που ήθελαν είτε όχι. Τώρα τελευταία πάλι μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση. Ενώ βγαίναμε περίπου δύο εβδομάδες ξαφνικά μια μέρα μου είπε πως γύρισε η πρώην του και θέλει να γυρίσει σε αυτήν.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και κυρίως με στεναχωρεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται πλέον τα αγόρια. Δεν σκέφτεται κανένα πλέον σοβαρά. Κάθε απόπειρα να πάω παρακάτω πέφτει στο κενό! Επιπλέον πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτομαι τον πρώην μου.

Βρίσκομαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είμαι κλεισμένη στο σπίτι χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, χωρίς ιδιαίτερη παρέα (γιατί πολλοί φίλοι μου ή δουλεύουν ή σπουδάζουν) και χωρίς σύντροφο!

Πείτε μου ειλικρινά πως μπορώ να συνεχίσω; Βλέπω πως μένω στάσιμη, πως η ζωή μου έχει σταματήσει και πως δεν έχω ένα κίνητρο να προχωρήσω, κάπου να πιαστώ. Νιώθω πολύ μόνη μου και φοβισμένη πως αυτό θα συνεχίσει για πολύ καιρό και πως δεν θα βρεθεί ποτέ κάτι σοβαρό! Επίσης φοβάμαι τόσο πολύ πια την συμπεριφορά των αγοριών που δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταρχην εισαι πολυ μικρουλα για να σε πιανει απελπισια, εν μερη το καταλαβαινω βεβαια, γιατι οταν ολα γυρω σου μαυριζουν, δεν εχει να κανει με το ποσο χρονων εισαι, αλλα με το ποσο χρονων νιωθεις τη δεδομενη στιγμη. Λιγο πολυ ομως, ολοι βρεθηκαμε εκει που εισαι με καποιο τροπο κι εγω προσωπικα, βρεθηκα στην ιδια θεση με σενα, αλλα σε πιο μεγαλη ηλικια . Στα 30 μου λοιπον βιωσα αυτα που περιγραφεις και πιστεψε με , ηταν πιο δυσκολο να το διαχειριστω. Παρολ’αυτα η ζωη ,μου χαμογελασε και ο λογος ηταν γιατι δεν σταματησα ποτε να προσπαθω και παντα απο κατι στραβο, να παιρνω τη θετικη πλευρα του, γιατι παντα υπαρχει η θετικη πλευρα, ακομα και μεσα απο ενα τραγικο γεγονος. Οσο για σενα ,φυσικα και σκεφτεσαι τον πρωην σου, αφου δεν υπαρχει νυν να ασχοληθεις!! Φυσικα και νιωθεις μοναξια, γιατι αν ειχες χρηματα και δουλεια, δεν θα σε ενοιαζε που ολοι δουλευουν ή σπουδαζουν, θα εβγαινες για παρτι σου, θα πηγαινες κανενα ταξιδακι, θα λειτουργουσες για τον εαυτο σου!!! Οπως βλεπεις ολα ειναι αλληλενδετα. Ξεκινα λοιπον,να ψαχνεις για δουλεια, οποιαδηποτε δουλεια, κι αν ειναι εποχιακη ακομα καλυτερα και σε νησι. Εκει θα ξεχαστεις, θα γνωρισεις κοσμο και θα βγαλεις χρηματα. Τη ζωη σου, θα πρεπει να την βαλεις σε ταξη. Ξεχνα παλιες αγαπες και γκομενους, οποιος αξιζει ειναι στη ζωη μας, βρες δουλεια ωστε να πατησεις στα ποδια σου, ακομα κι αν πρεπει να μοιρασεις φυλλαδια και μετα κανε πραγματα για σενα. Ενας συντροφος θα σε πλησιασει ΜΟΝΟ οταν εσυ θα αγαπας και θα ενδιαφερεσαι για τον εαυτο σου. Η γνωστη ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ που εκπεμπουμε, αυτη τραβαει τους ανθρωπους…Τωρα ετσι οπως νιωθεις ποιον να τραβηξεις?????

  2. Μη στεναχωριέσαι Εύη, είναι τα σημεία των καιρων. Καλύτερα που δε γίνεται τίποτα με αυτούς γιατί από τι αποδείχτηκε δεν αξίζουν. Είσαι πιο ώριμη για την ηλικία σου και θέλεις σχέση, αλλά υπάρχουν πολύ λίγοι ώριμοι άντρες εκεί έξω που θέλουν ότι κι εσύ. Το μόνο όμως ΒΕΒΑΙΟ είναι ότι θα το βρεις το ταίρι σου και θα είναι και ο καλύτερος. Μην ασχολήσε με το χρόνο και μη σκέφτεσαι το πότε, αυτό δε το ξέρει κανείς, μπορεί ακόμα και τώρα που μιλάμε, μπορεί όμως να πάρει και καιρό. Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά, να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή της ζωής σου. Ναι και ένας σύντροφος είναι καλός, απλά και αυτός, όπως και οι φίλοι έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη όμορφη και χαρούμενη ζωή που έχουμε φτιάξει για τον εαυτό μας. Δε πρέπει να σε παίρνει από κάτω. ʼρχησε να παρπατάς στο στάδιο της περιοχής, θα δεις ότι πολύ κόσμος και στην ηλικία σου πλέον το έχει ρήξει στην γυμναστική, προσπάθησε να βρεις έστω και μια περιστασιακή δουλειά, σε καφέ, να μοιράζεις φυλλάδια, κάπου, κάτι έστω και για λίγες ώρες ώστε να βγεις από το σπίτι και να απασχοληθείς. Η ζωή είναι όμορφη και δε πρέπει να εξαρτάται από το αν έχουμε σύντροφο ή όχι, αλλά από το αν είμαστε υγιείς, τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας και έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας νοιάζονται. Και μετά είναι σίγουρο ότι θα έρθει και ο έρωτας. Το να αλλάξεις τη ζωή σου είναι στα χέρια σου. Καλό καλοκαίρι

  3. Girls, giiiiiirls… Για μια στιγμή! Εύα, γιατί μιλάς για ώριμους άνδρες; Δηλαδή τι, αν δεν σκεφτόμαστε σχέση από το πρώτο ραντεβού και εκκλησία από το δεύτερο, πάει να πει ότι δεν είμαστε εντάξει στα μυαλά μας; Λένε ότι τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγόρια. Να ξέρετε, όμως, ότι μετά την ωριμότητα ακολουθεί το σάπισμα. Κι όντως, μετά τα 25 τους οι κοπέλες μιζεριάζουν. Όσες έχουν δεσμό γκρινιάζουν ασταμάτητα για το ότι δεν είναι ο ιδανικός που περίμεναν στο άσπρο άλογο, ενώ οι ελεύθερες παραπονιούνται ότι δεν έχουν γκόμενο κι ότι όλοι άνδρες είναι καθίκια. Εύη, καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου στην περίπτωσή σου, γι’ αυτό δεν θέλω να σε θίξω προσωπικά. Ναι, είναι δύσκολο να μην έχεις δουλειά και να έχεις τελειώσει τις σπουδές σου για να κάθεσαι με το πτυχίο κορνίζα απέναντί σου, πάω πάσο. Μα δεν έχεις παρέες σε ανάλογη κατάσταση; Τι διάολο, όλοι οι φίλοι σου καριερίστες είναι; Στις μέρες μας η περίπτωσή σου γίνεται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. 60% η ανεργία στους νέους! Και τι θα κάνεις τώρα; Θα βουλιάξεις στον καναπέ κλαίγοντας ότι δεν σε θέλει κανείς ούτε για δουλειά ούτε για σχέση; Μα και βέβαια όταν βλέπουμε τέτοιες γυναίκες τρέχουμε μακριά. Διακρίνουμε την απελπισία τους να αναγνωριστούν κάπου, να τις εκτιμήσει κάποιος. Οποιοσδήποτε, αρκεί να τις εκτιμήσει. Σόρρυ, αλλά δεν μπορούμε έτσι κι εννοείται ότι στο τέλος καταλήγουμε με αυτήν που μπορεί μεν να έχει τα μυαλά πάνω απ’ το κεφάλι, μα η οποία δεν θα μας πρήζει το συκώτι με το αχ και βαχ. Κι εμείς έχουμε προβλήματα (τα οποία, πίστεψέ με, δεν λύνοτναι με το να έχουμε μια δουλειά και κοινωνική ζωή), αλλά δεν κάνουμε κι έτσι. Πάψτε να βλέπετε καθετί στη ζωή σαν πανάκεια. Ούτε ο γκόμενος ούτε η νέα δουλειά θα σας λύσει τα προβλήματά σας. Συνεπώς, μη χολοσκάτε, βρείτε να κάνετε κάτι που να μην απαιτεί λεφτά και να σας παρέχει ικανοποίηση. Εθελοντισμός και αθλητισμός, για παράδειγμα. Αγαπήστε τον εαυτό σας και γελάστε, για να έχουμε διάθεση να σας αγαπήσουμε και να γελάσουμε μαζί.

  4. Θα ηθελα να σχολιασω την απαντηση σου devil 666 και να πώ πως συμφωνω γενικα με τα λεγομενα σου, αλλα στο πρωτο σκελος θα διαφωνησω κάθετα. Οι γυναικες σαφως και ωριμαζουν πιο γρηγορα λογω της φυσης τους,αλλά σιγουρα δεν σαπιζουν και πιο γρηγορα. Στα 25 ισως να μιζεριαζουν (οχι ολες βεβαια),γιατι πολυ απλα η εποχη επιτάσσει γρηγορες, ελευθερες χωρις υποχρεωσεις σχεσεις και οι αντρες ζουν επιτελους σε ενα παραδεισο, εχοντας διπλα τους οποια γυναικα ή γυναικες θελουν χωρις δεσμευσεις!! Δεν φταιτε βεβαια εσεις, αλλα εμεις που το επιτρεψαμε. Ειναι λοιπον ενας φαυλος κυκλος και δεν ξερω πραγματικα ποιος τον ξεκινησε . Δεν ψαχνουμε λοιπον τον ιπποτη με το ασπρο αλογο, διοτι ζουμε σε εποχες, που οι γυναικες συνυσφερουν, για να μην πω “συντηρουν”πλεον σε καποιες περιπτωσεις,την κοινη ζωη τους με εναν αντρα. Ειναι ανεξαρτητες με δικο τους πορτοφολι και το σιγουρο ειναι οτι δεν ψαχνουν καποιον να τις συντηρει ,αλλα ψαχνουν καποιον να τις “συντροφευει” και να τους καλυπτει τα κενα που αφηνει η μοναχικη ζωη. Αυτο που θα επρεπε λογικα να ψαχνουν και οι αντρες μετα το σκετο, χωρις υποχρεωσεις σεξ! Απο εκει και περα σιγουρα εχετε ευνουχιστει απο εμας και αυτο ειναι πολυ σκληρο οποτε μας πληρωνετε με αυτο το νομισμα. Οπως και να εχει, καλο θα ειναι να χαλαρωσετε λιγο εσεις, να χαμηλωσουμε τους τονους λιγο εμεις, γιατι δεν ειναι και ωραιο να παιζουμε το ρολο σας, ωστε να μπορεσουμε να συναντηθουμε..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More