Δήμητρα: “Το κακό είναι ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί με την άλλη…”

ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Φίλες μου, την Τετάρτη το βράδυ είχα βγει με τον ξάδερφό μου για καφέ και μετά από λίγη ώρα ήρθε στην παρέα μας ένας φίλος του.

Ήταν πολύ ωραίο παιδί, περνάγαμε ευχάριστα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κατάλαβα ότι δεν με έβλεπε φιλικά.

Όταν γύρισα σπίτι μου, μου έστειλε μήνυμα κι άρχισε να μου λέει πόσο ωραίο χαμόγελο έχω, πόσο ωραία χείλη, ότι είμαι η ομορφότερη κοπέλα της πόλης και τέτοια.

Μετά μου πρότεινε να βγούμε για καφέ και να τα φτιάξουμε. Την Πέμπτη το μεσημέρι συναντηθήκαμε και το απόγευμα μου έστειλε ότι τα ξαναέφτιαξε με την πρώην του κι ότι πρέπει να σβήσω τον αριθμό του, να μην τον ξαναενοχλήσω και τέτοια.

Το πρόβλημα είναι ότι μου φέρθηκε σκάρτα κι εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω με τίποτα. Χθες τον πήρα τηλέφωνο, του είπα ότι πρέπει να συναντηθούμε και να μου δώσει εξηγήσεις, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μου δώσει και μου είπε να τον ξεχάσω.

Το κακό είναι ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί με την άλλη, η οποία δεν δίστασε να πάρει το τηλέφωνο και να μου πει ότι αν ξαναπάρω τηλέφωνο θα μου **********.

Αυτός της πήρε το τηλέφωνο, της είπε να το βουλώσει και μου το έκλεισε. Έπαθα ΣΟΚ!!!!

Πως το έκανα εγώ αυτό; Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι λίγο ανώτερη και όχι κατίνα σαν κι αυτή και ελπίζω να έπεσε στα μάτια του.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τον ξεχάσω και τον θέλω για μένα. Όμως θέλω να το μετανιώσει για τον τρόπο που μου μίλησε και να μου ζητήσει να βρεθούμε και τέτοια.

Πως να τον ξεχάσω; Τι να κάνω σε περίπτωση που μου πει να βγούμε; Να τον εμπιστευθώ ή να πάψω να ασχολούμαι; Βοήθεια!!!!!!

Ξέχασα να πω ότι είμαι 18 κι αυτός 20.

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. (Το ότι είσαι 18 φαίνεται….!!). Τίποτα να μην κάνεις, δεν αξίζει να ασχοληθείς.Γύρισε στην πρώην του.Τέλος. Είτε είναι κατίνα, είτε ο καλύτερος άνθρωπος, δικό του θέμα. Και τι ακριβώς να ξεχάσεις;;;;;;Του άρεσες και σε φλέρταρε για λίγες ώρες.ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ;;;;Σύνελθε!!

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΧΡΥΣΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟ Κ ΟΛΟ .ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΡΙΧΤΗΚΕ, ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΦΗΣΕ.

  3. κοριτσια το κακο ειναι οτι αρχισαμε να ξαναμιλαμε κ τωρα στα αληθεια χωρισε την πρωην του και θελει να βγουμε εξω….!!!!! Τ ν κανω??????
    Δημητρα

  4. Ειναι προφανες οτι νιωθει οτι σε εχει σιγουρα κανε πως τον φτυνεις λιγο και θα παρεις τετοια ικανοποιηση.Δεν ειναι δυνατον οποτε γουσταρει αυτος να ερχετε κι οποτε θελει να φευγει. Επειδη τον εφτυσε η αλλη σου λεει να παω σ αυτη που την εχω σιγουρα που να τρεχω τωρα να βρω αλλη μη μεινω κι αγαμητος

  5. nomizw oti den aksizei na asxolhtheis… k ayto einai to mystiko koritsia prepei na katalavainoume ti aksizoume!!!!!

  6. αμα ειναι κωλοτουμπας απο τωρα στην αρχη αρχη τρεχα γυρευε.στην αρχη ετσι μετα που τα χαλασε με την αλλη γιουβετσι.αν θες τοσο πολυ να βγεις βγες αλλα να εισαι επιφυλακτικη για καποιο καιρο γιατι ισως θελει να σε χρησιμοποιησει για αντιδοτο ή για να της μπει στο ματι.οποτε προσοχη οσο καλος και να ειναι στην αρχη.αμα θελουν αυτοι κατι ξερεις ποσο μαλαγανες γινονται?χειροτεροι κι απο εμας

  7. κοπελια, λιγες ωρες τον ειδες-ξερεις που λενε και οι αλλες, τι εννοεις δεν μπορεις να τον ξεχασεις; εδω διαλυονται γαμοι ολοκληρων χρονων και συ μιλας τωρα για αυτον που δεν ξερει καν τι του γινεται; μην ασχολεισαι μαζι του, ζητημα χρονου να τα ξαναβρει με την αλλη και να συνεχισει να σας παιζει και τις δυο

  8. ΤΙ να κάνεις; Οταν σε ξαναπάρει πές του οτι θα ήθελες πολύ να βγείτε αλλά μόνο αν έρθει και η κοπέλα του μαζί.

  9. Συγνώμη αλλά πόσα ακόμη πρέπει να σου κάνει για να ξενερώσεις επιτέλους ?????? Αξιοπρέπεια δεν έχεις ???? Καταρχήν το ότι την μία μέρα σε φλέρταρε και την αμέσως επόμενη σου έστειλε μύν και σου είπε κιόλας να μην τον ξαναενοχλήσεις δεν σου χτυπάει κανένα καμπανάκι κινδύνου ??? Ο τύπος είναι “όπου φυσάει ο άνεμος” …–Σήμερα είναι μ’ εσένα άυριο ποιος ξέρει ….—Κολακέυεται εν τω μεταξύ κιόλας που εσύ επιμένεις παρόλο που ξέρεις ότι είναι με άλλη κοπέλα για αυτό και κρατάει την επαφή μαζί σου —γιατί βλέπει ότι “έχεις τσιμπήσει” και χωρίς αυτός να κάνει απολύτως τίποτα ….—-Το θέμα εδώ είναι οτι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν τον άνθρωπο —Γιατι εγώ σου λέω οτι γίνεται κάτι ερωτικό μεταξύ σας και την επόμενη μέρα αυτός σου ξεφουρνίζει ότι γνώρισε κάποια άλλη και να μην τον ξαναενοχλήσεις –Οπως έκανε δηλαδή και τώρα —-Εκεί να δείς στεναχώρια που θα φάς ….!!!—Για αυτό μην τρώς το παραμύθι του , ξεκόλλα απο αυτό το άτομο και δείξε του με την συμπεριφορά σου οτι θα πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα για σένα ώστε να τον εμπιστευτείς- — Αν δεν είναι διατεθειμένος να τα κάνει σκασίλα σου μεγάλη , ο κόσμος είναι γεμάτος ωραία αγόρια και εσυ είσαι μόλις 18 ετών — Θα βρεθέι κάποιος άλλος καλύτερος ———-Μην κολλάς και χαραμίζεσαι με αναξιόπιστα άτομα , ειδικά αφού σου έχουνε δείξει το αληθινό τους πρόσωπο απο την αρχή ——-

  10. emena h gnwmh mou einai oti den prepei na asxoli9eis allo mazi tou.. einai polu anwrimos.. aston kai proxwra parakatw.. eisai mono 18 xronwn k h zwh einai mprosta sou ..pi9anon oti ekane mazi sou na to ekane mono apo antidrash giati eixe xwrisei me thn kopela tou gi auto kai molis ta vrike mazi ths sou eipe na ton 3exaseis.. den a3izei na asxoli9eis…

  11. einai kati toso ashmanto wste na asxoleisai k na deineis toooooosi aksia ….exeis tipota na thymasai??h mipos ta munimata pou s esteile ……eisai poly mikri akomi gia na eksikiotheis k na prospernas teteies katastaseis.a!k fysika min vgeis mazi tou poso akomi thes na se kseftilisei????????

  12. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ…ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!!!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More