Elisavet: “Πριν κάποιους μήνες γνώρισα ένα αγόρι από το facebook…”

Γεια σας!
Είμαι 17 χρόνων και πριν από κάποιους μήνες γνώρισα ένα αγόρι 22 χρόνων από το facebook…

Στην αρχή μιλούσαμε πολύ φιλικά. Στη συνέχεια όμως εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, ερωτικό. Αν και τα αισθήματα είναι αμοιβαία υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: εγώ μένω Αθήνα κι εκείνος Κρήτη για σπουδές. Η καταγωγή του όμως είναι από τη Χίο.

Κι αυτό είναι ένα θέμα που μας εκνευρίζει και τους δύο. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το υπέροχο πράγμα που έχουμε γιατί είναι πολύ ωραίο.

Είναι σπάνιο βλέπετε να βρεις κάποιον που μέσω ενός τηλεφώνου να καταλαβαίνει τι αισθάνεσαι και το πως νιώθεις -αν είσαι καλά ή όχι.

Ευτυχώς, θα μπορούσα να πω, έρχεται συχνά στην Αθήνα γιατί φεύγει με καράβι και περιμένει μέχρι να επιβιβαστεί στο άλλο πλοίο.

Εγώ πάντως δεν θέλω να τον χάσω. Τα ίδια λέει κι εκείνος και είναι διατεθειμένος -λέει- να προσπαθήσει όσο γίνεται περισσότερο.

Εσάς η γνώμη σας; Πιστεύετε αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Elisavet

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και βέβαια αξίζει!!!! Αφού και οι δύο θέλετε να το ζήσετε, γιατί όχι; Κοίτα να εκμεταλευτείτε όσο χρόνο έχετε μαζί με τον καλύτερο τρόπο!!!

  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΨΕΤΕ Κ ΔΥΟ ΜΑΖΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .

  3. Είσαι 17 χρονών και νομίζεις ότι ζεις μια πραγματική σχέση, μόνο που αυτό που ζεις δεν είναι παρά μια φαντασίωση. Σχέση μέσω υπολογιστή, τηλεφώνου κλπ δεν υπάρχει. Μόνο η καθημερινότητα μπορεί να δέσει ή να απομακρύνει τους ανθρώπους. Απ’ότι καταλαβαίνω προοπτική για να δοκιμάσετε αυτή τη σχέση από κοντά δεν υπάρχει. Οπότε…. μάλλον χάνεις τον καιρό σου…. Βέβαια είσαι μικρή ακόμα κι έχεις καιρό για χάσιμο…

  4. Ποτε θα καταλαβετε επιτελους μερικες οτι σχεση μεσου τηλεφωνου,διαδικτυου κ δε ξερω’γω τι αλλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Απ’οτι καταλαβα δεν εχετε βρεθει ποτε?!ουτε εχετε μιλησει ποτε απο κοντα?!οποτε για ποιο πραγμα ακριβως συζηταμε??Αν θες τι γνωμη μου οχι δεν αξιζει τον κοπο ουτε τη ταλαιπωρια αφου ουτε ειστε μαζι ουτε καν γνωριζεστε σοβαρα..Ο καθενας απο τον υπολογιστη λεει οτι θελει..βρες κανεναν αλλο που να τον θελεις επειδη τον εχεις γνωρισει ουσιαστικα κ θα τον εχεις κοντα σου..αυτα!

  5. Καλα διαβαζετε πριν σχολιασετε? Αφου λεει οτι πηγαινει συχνα στην Αθηνα. Κοριτσακι μου να κανεις αυτο που λεει πραγματικα η καρδια σου. Δεν υπαρχουν καλουπια και καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια με καποια αλλη. Ζησε αυτο που εχεις τωρα και να σκεφτεσαι θετικα παντα.

  6. Περυσι μια απο τις φιλες μου τα εφτιαξε με ενα αγορι.Ειναι απο τους πιο ομορφους του σχολειου.Τα ειχανε 4 μηνες περιπου αλλα αυτη του ειπε να χωρισουνε γιατι δεν τον ηθελε και τοσο πολυ.Εγω το ειχα καταλαβει οτι δεν τον ηθελε πολυ.Πολλες φορες ηταν ψυχρη μαζι του.Το θεμα ειναι οτι τωρα και λιγο καιρο εχει αρχισει να μ’αρεσει αυτος.Δεν το περιμενα.Βλεπετε οταν τα ειχε με την φιλη μου ουτε καν το ειχα σκεφτει.Δεν λεω μ’αρεσε αλλα μεχρι εκει.Αλλα τωρα θελω να γινει κατι παραπανω.Στην αρχη δεν το ελεγα στην φιλη μου αλλα πριν λιγεσ μερες της το ειπα.Ετσι κι αλλιως τα εχει φτιαξει με αλλον.Και μου ειπε οτι δεν την νοιαζει.Τεσπα το θεμα ειναι οτι αυτος παει τριτη λυκειου(εγω πρωτη).Και δεν ξερω αν θελει σχεση.Βασικα δν ξερω ουτε αν του αρεσω εστω και λιγο.Αν βρεθουμε στο σχολειο μιλαμε αλλα δεν ξερω.Καμια φορα νομιζω οτι θελει την φιλη μου ακομα.Εχω μπερδευτι πολυ.Προσπαθω να του το δειξω αλλα δεν ξερω αν το εχει καταλαβει.
    Θελω πολυ να με βοηθησετε.Τι να κανω?
    Μου αρεσει πολυ…..
    Σας ευχαριστω!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More