“Μερικές φορές σκέφτομαι πως αξίζω εξωτερικά κάτι καλύτερο”. Η Έλλη θέλει τη βοήθειά σου…

Καλησπέρα σας!
Είμαι 28 χρόνων κι έχω μια σχέση με ένα παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στους τρεις πρώτους μήνες της σχέσης μας έμεινα άνεργη. Από τότε, μέχρι και τώρα, με στήριξε και με στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά.

Είναι πολύ καλό παιδί και γενικά με αγαπάει πολύ. Σέβομαι και εκτιμάω τα όσα έχει κάνει για μένα και ξέρω πως αν χωρίσουμε θα στεναχωρηθώ πολύ.

Δεν έχουμε προβλήματα σε γενικές γραμμές. Σεβόμαστε τα θέλω ο ένας του άλλου. Απλά εγώ, κατά καιρούς, έχω έντονα σκαλώματα και κολλήματα. Ξέρω πως είναι λάθος μου που τα σκέφτομαι, αλλά το θέμα είναι γιατί τα σκέφτομαι;;;

Σαν γυναίκα περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου και μου αρέσει το ίδιο και στον άντρα. Άλλες φορές νιώθω πως δεν μου αρέσει εμφανισιακά, άλλες πάλι ναι. Μερικές φορές σκέφτομαι πως αξίζω εξωτερικά για κάτι καλύτερο…

Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος σκέψη μου. Ξέρω πως δεν θα ξαναβρώ τόσο καλό παιδί.

Υπάρχουν φορές που τον κρίνω για το κούρεμά του, το χτένισμά του, το ντύσιμό του… σαν να θέλω να τον αλλάξω. Ή αν κάποιος γνωστός κάνει για παράδειγμα ένα αρνητικό σχόλιο θα με στεναχωρήσει και θα με επηρρεάσει.

Πώς θα σταματήσω να έχω τέτοια κολλήματα; Μήπως δεν τα έω καλά με τον εαυτό μου κι έχω αυτές τις ανασφάλειες;

Κορίτσια θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ!

Έλλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΓΕΙΑ ΕΛΛΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ,ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΤΛ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΘΗΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Κ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ “ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ” ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ.Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

  2. ‘Ελλη αφου καταλαβαίνεις πως είναι λάθος γιατι το κάνεις?αν θες την γνώμη μου πιστεύω πως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον αγαπάς πραγματικά απλά βολεύεσαι δίοτι σε στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά όπως έχει αναφέρει πιο πάνω. Αν πραγματικά τον αγαπόυσες δεν θα σε ένοιαζε τι λέει ο καθένας γύρω σου, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αναφέρεις πως αξίζεις κάτι καλύτερο εμφανισιακά!!!!!Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ μήπως και αυτός αξίζει μια άλλη γυναίκα που θα τον αγαπήσει πραγματικά για αυτό που είναι και θα εκτιμήσει όλα αυτα που τις προσφέρει???????Η ομορφιά φίλη μου έρχεται και παρέρχεται, αν κάτι ειναι που μένει είναι ο χαρακτηρας του ανθρώπου.

  3. Λυπάμαι πολύ που σκεφτεσαι ετσι. Τι σημαινει δηλ οτι εσυ προσεχεις πιο πολυ τον εαυτό σου. Εσυ εισαι η κουκλα και ο φιλος σου όχι; Μπορει για καποιους να μην εισαι ωραια τι σημαινει αυτό δηλαδή; Την οικονομική του βοήθεια όμως την βρίσκεις μια χαρα δηλ. αξιοπρεπεια μηδεν. Οταν αγαπας κάποιον τον βλέπεις και εξωτερικά ομορφο (οταν αγαπας) . Δεν ξερω τι πρεπει να σου ευχηθώ να βρεις κάποιον ομορφο και να σε εχει του κλωτσου και του μπάτσου ή αυτόν που εχει παραγματικα αισθήματα για σενα. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

  4. Έλλη, είμαστε συνονόματες, και στην ίδια ακριβώς κατάσταση! Όταν είδα το θέμα δεν πίστευα στα μάτια μου! Δεν υπάρχουν λόγια να σου περιγράψω ΠΟΣΟ πολύ στη θέση σου είμαι. Η μόνη μας διαφορά είναι στην ηλικία! Εμένα επίσης έχει τύχει πολλές φορές να μου πουν κάποιοι οτι δεν ταιριάζουμε εξωτερικά! Αλλά μόνο εγώ ξέρω τι στήριξη έχω δεχτεί απο αυτό το άτομο και έτσι δεν σκέφτομαι καν να τον πληγώσω. Υπάρχουν ώρες-ώρες που νιώθω παγιδευμένη και μάλιστα αναρωτιέμαι μήπως μέσα μου κάθομαι μαζί του για όλη αυτη την ευγνωμοσύνη που νιώθω και ίσως έχω πάψει να είμαι ερωτευμένη μαζί του! Πολύ μπερδεμένη..
    Ελπίζω εσύ να βρείς τη λύση! Σε φιλώ..

  5. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΗ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ… ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ! ΦΙΛΙΑ..

  6. ελλη (εσυ που εστειλες το σχολιο) ποσο χρονων εισαι??γτ ξ ηλικια παιζει πολυ σημαντικο ρολο για μια 28 χρονων δν δικαιολογειται να σκεφτεται τοσο επιφανειακα

  7. μην χάσεις έναν καλό άνθρωπο για την εξωτερική εμφάνιση , ειναι κατι που παλεύεται. δυσκολα θα ξαναβρεις το είπες και μονη σου. ξερεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω ? κανεις δεν ειναι τέλειος

  8. Έχω μια απορία. Αυτές οι σκέψεις για την εμφάνισή του τώρα προέκυψαν; Δηλαδή δεν ίσχυαν πριν από 2 χρόνια; Γιατί δεν το είχες σκεφτεί τότε και το σκέφτεσαι τώρα; Πιστεύω πως όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο, τον αγαπάμε έτσι όπως είναι και στα δικά μας μάτια είναι ο ωραιότερος του κόσμου. Θα μπορούσες να κάνεις μερικές μικρές παρεμβάσεις στην εμφάνισή του, αλλά ειλικρινά, πιστεύεις ότι αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα;

  9. Απλά σκέψου πόσες κοπέλες είναι μόνες τους για μεγάλο διάστημα εκει έξω γιατί έτυχε να γνωρίζουν κάτι ζώα που τις κορόιδευαν,τις υποτιμούσαν,τις απατούσαν,τις βάραγαν,τις έγραφαν.Πόσες είναι οι γυναίκες που δεν μπορούν να συνέλθουν μετά από μία τέτοια σχέση,που δεν θέλουν να ξαναγνωρίσουν άντρα στη ζωή τους επειδή πραγματικά υπέφεραν..Κι εσένα που σου έτυχε ένα τέτοι παιδί(σύμφωνα πάντα με όσα περιγράφεις)σου κακοφαίνεται επειδή είσαι ωραιοπαθής;;;;Χώρισέ τον,και θα ξαναβρείς νομίζεις τέτοιο άντρα…….

  10. elli,sti zoi dialegoume afto pou mas ikanopoiei,sta8mizoume ta pragmata k apofasizoume.ki emena me endiaferi i e3oteriki omorfia.na fantastis oti eime omorfi alla an me rotisis,8a sou elega oti 8a i8ela na imoun sti zoi mou parapoli omorfi,tpt allo.oute morfomeni,oute plousia tpt.omos,exo vri kapoion pou einai SINTROFOS.EINAI OMORFOS,ALLA OXI PSILOS.OIKONOMIKA TA KATAFERNI KALA.ME STIRIZI,ME AGAPAI,MOU KANI OLA TA XATIRIA.orismenes fores skeftomai ayton 8a borousa na ton exo,an to epsaxna ,8a eixa kapoion kalitero,alla meta anarotieme,ki na mou ekane ti zoi podilato?ara,skeftomaste k pernoume apofasis.

  11. Δεν τον γουστάρεις καθόλου, μόνο τον λυπάσαι.Πιστεύεις ότι εσύ του δίνεις την ομορφιά σου και αυτός σου δίνει φράγκα και στήριξη. Και μάλιστα νομίζεις ότι του πέφτεις πολύ και ότι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για να έχει μια τέτοια κούκλα δίπλα του (και όχι κανένα μπάζο όπως θα του άξιζε), είναι να είναι σωστός απέναντι σου. Τον λυπάσαι…..Θες δίπλα σου κάποιον που τον λυπάσαι;

  12. Κοριτσια διαφωνω μαζι σας. αν δεν της αρεσει εξωτερικα το πιο λογικο ειναι οτι δεν ευχαριστιεται και το σεξ μαζι του και αυτο ειναι πολυ βασικο σε μία σχεση. ειναι λαθος και άδικο να ειμαστε με καποιον μονο και μονο για να μην ειμαστε μονες η επειδή είναι καλο παιδι κ.λ.π.αν δεν υπαρχει χημεια, αν δε θαυμαζεις σε ολα τα επιπεδα τον ανθρωπο με τον οποίο εισαι μαζι, αστα να πανε!!!!!!!!!!

  13. ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΘΕ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

  14. ακου ελλη μου πιστευω οτι προσπαθεις να βρεις και να σχολιασεις το αρνητικο γιατι σου φταει κατι αλλο.το καλυτερο λοιπον ειναι να βρεις αυτο που πραγματικα σου φταει και να αφησεις το κουρεμα(πχ). δες τι σε χαλαει . το γεγονος οτι σε στηριξε και σε στηριζει λεει οτι σε αγαπαει οπως και ενας απλος φιλος η ενας συγγενης. σκεψου απλα αυτο το καλυτερο που λες οτι αξιζεις εξωτερικα τι θες να εχει και τοτε ισως βρεις ….την απαντηση.και εγω ημουν με μια σχεση που ολοι οι αλλοι λεγαν οτι αξιζς κατι καλυτερο εξωτερικα αλλα εγω δεν το εβλεπα ετσι τον αγαπουσα και ετσι μου αρεσε.τιποτα δεν θα αλλαζα σε αυτον ακομη και τωρα που ειμαι χωρια του. ψαξε την πραγματικη αιτια και μη βασανιζεσαι αλλα και ουτε και να βασανιζεις τον αλλο και να τον κριτικαρεις. σκεψου απλα πιστευω οτι ετσι θα βοηθηθεις.

  15. ʼποψη μου είναι ότι και τον αγαπάς και τον θες. Ο λόγος που σκέφτεσαι λεπτομέρειες και βρίσκεις να σε ενοχλούν όλα ώρες ώρες δεν είναι ανασφάλειά σου αλλά ούτε ότι χάθηκε το πάθος. Πιστεύω πως είναι ότι δεν έχεις δουλειά. Από αυτό ξεκινάνε όλα όπως λέει και μια γνωστή μου η δουλειά είναι υγεία, την έχασες και κάθεσαι και τον «ψειρίζεις» γιατί σου φταίνε όλα. Συγκεντρώσου να βρεις μια δουλίτσα ότι να είναι ή γράψου σε κανένα δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης ενηλίκων για έξτρα προσόντα. Κι αν νιώσεις και πάλι ανεξάρτητη θα δεις τι καλά που θα τα πηγαίνετε.

  16. Ellh mou skeftomai k egw kapoies fores auto pou les…eimai me ena paidi 6 xronia…einai polu kalos kai opws k esena me sthrizei para polu…alla einai kontoulhs…h’ mallon egw eimai pshlh kai opote 8eloume na vgoume anaggazomai na mh foraw takounia..ta opoia toso polu latreuw…epishs exw akousei polles fores sxolia tou tupou de sou tairiazei k tetoia…auto pou ekana egw htan na skeftw poso polu ton agapaw…ksafnika enw den einai kouklos antikeimenika ton vlepw san ton pio omorfo tou kosmou..na skeftesai k esu osa exete perasei kai pisteuw oti 8a allaksei siga siga…an den allaksei tote mallon den eisai erwteumenh mazi tou kai sou vgainoun oles oi amfivolies sthn epifaneia…!

  17. νομιζω πως στα 28 σου δεν επρεπε να σκεφτεσαι κ τοσο την ομορφια του φιλου σου ειναι τελειως χαζο να το θυμιθηκες τωρα, δεν λεω πως ειναι αργα απλα μηπως δεν εισαι ερωτευμενη πια…..και απλα συμβιβαζεσαι μαζι του.εαν δεν σ’αρεσουν αρκετα πραγματα πλεον σε εκεινον ισως να μη μπορεις να εισαι μαζι του γιατι πολυ απλα δεν θα σ’αρεσει και ας τον αγαπας.το να αγαπιεται ενα ζευγαρι δεν σημαινει πως υπαρχει ζωντανια στο κρεβατι τους

  18. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά μας περιγράφει τους λόγους που δεν τον θέλει πια και πλέον θέλει να τον χωρίσει αλλά δεν το κάνει διότι όπως είπε στην αρχή την στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά (κυρίως το πρώτο)…. Προτείνω να βρεις μια δουλειά για να λύσεις τα προβλήματά σου και να μην ασχολείσαι μαζί του.

  19. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ KAI ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  20. Θα συμφωνησω απολυτα με την μαριζα! Ολα οσα μας περιγραφουν διχνουν πως εισαι μαζι του κυριως γιατι σε στηριζει οικονομικα και κατα καποιον τροπο νιωθεις και μια υποχρεωση απεναντι του. δεν ειναι καθολου σωστος ο τροπος σκεψης σου για την ηλικια σου. κι εγω ειχα 3 χρονια σχεση με ενα ατομο που ολοι μου λεγαν πως δεν ταιριαζουμε και θα μπορουσα να εχω καποιον πολυ πιο ομορφο διπλα μου, αλλα στα ματια μου αυτος ηταν ο πιο ομορφος αντρας γιατι πολυ απλα τον αγαπουσα πλαγματικα και ημουν ερωτευμενη. Γνωμη μου να τον αφησεις να βρει μια κοπελα που θα τον δεχεται ΠΑΝΤΑ ετσι οπως ειναι. Και καλο θα ηταν για το δικο σου καλο να μην εισαι τοσο επιφανειακη με τις σχεσεις σου.

  21. Το οτι δεν δουλευεις σου δινει τα περιθωρια να τρωγεσαι με χιλια δυο αλλα πραγματα που ειναι ανουσια. δεν μπορω να καταλαβω πως μια γυναικα της ηλικιας σου δεχεται στα 28 της να παιρνει λεφτα απο το αγορι της, ουτε καν αντρα της δηλαδη. που ειναι η αξιοπρεπεια σου ως γυναικα???? τι δουλεια εχει να σου δινει λεφτα το αγορι σου???τα θεμελια της σχεσης σας ειναι σε τελειως λαθος επιπεδο,εκεινος σε αγαπαει, σε σεβεται, κανει τα παντα για σενα.εχεις ενα αγορι που η καθε γυναικα θα ηθελε να εχει και εσυ δεν εισαι ικανοποιημενη. βεβαια και δεν εισαι ικανοποιημενη γιατι εχεις εναν ανθρωπο που σου προσφερεται ολοκληρωτικα και εσυ ξερεις οτι το εκμεταλλευεσαι αυτο για να περνας καλα..στεκεσαι σε λεπτομερειες και σε ενοχλουν χαζομαρες.αρκει να σου πω οτι οταν εισαι ερωτευμενος και βλεπεις το ταιρι σου με ανακατεμενα μαλλια το βρισκεις χαριτωμενο , δεν το κατακρινεις… το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις μια δουλεια και να τελειωνεις τη σχεση σου για το καλο του αλλου ανθρωπου αλλα και το δικο σου γιατι θα δεις τι παει να πει ανεξαρτησια και θα εκτιμησεις τα πραγματα γυρω σου… Στα λεω αυτα με αγαπη και χωρις καμια διαθεση να σε κατακρινω….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More