Ηρώ: “Τι πιστεύετε κορίτσια, έχω ελπίδες;”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι 19 χρόνων και με λένε Ηρώ. Το Καλοκαίρι στις διακοπές γνώρισα ένα παιδί από την παρέα μου. Είναι 17 χρόνων.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας του. Δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Εμένα μου άρεσε εξ αρχής, αλλά δεν ήμουν και στην καλύτερη φάση και δεν έκανα καμία κίνηση.

Πέρασαν οι διακοπές και έτυχε να συναντιόμαστε σε κοινά μέρη. Μιλάμε. Βασικά εγώ πηγαίνω και του μιλάω, οπότε συναντιόμαστε κάπου και μερικές φορές μιλάμε και μέσω facebook.

Στα γενέθλιά μου τον κάλεσα να έρθει, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Και πλέον δεν θέλω να του μιλάω μόνο εγώ. Αναζητώ κι από αυτόν μια κίνηση.

Τι πιστεύετε κορίτσια, έχω ελπίδες;

Βασικά, θέλω να του μιλήσω και να του πω πως νιώθω, αλλά οι φίλες μου, μου λένε: είσαι κορίτσι δεν κάνει, αυτός πρέπει να κάνει κίνηση.

Άμα του μιλήσω τι θα γίνει δηλαδή, τι θα πάθω, θα με απορρίψει επειδή του μίλησα πρώτη εγώ, δεν ακούγεται βλακεία;

Τι λέτε να του μιλήσω;

Ηρώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν θα σε απορρίψει γιατί θα του μιλήσεις πρώτη εσύ, θα σε απορρίψει γατί δεν σε θέλει. Αυτό προσπαθεί να σου δείξει τόσο καιρό και εσύ δεν θες να το δεις. Αν του άρεζες θα ερχόταν και αυτός να σου μιλήσει εκεί που συναντιέστε, θα σου μιλούσε πρώτος στο facebook, θα έκανε κάποια κίνηση τέλως πάντων και σίγουρα θα ερχόταν στα γενέθλια σου!!! Έχει καταλάβει ότι τον θες, αλλά δεν ανταπικρίνεται…”Το μοναστήρι να ναι καλά και απο καλογεραίους!!!”

  2. Ελα βρε… δε θε θελει.. ειναι αυτονοητο.

  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!! ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΤΟΝ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ…ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More