Σοφία: “Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν φρικάρει;”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ το πρόβλημά μου μαζί σας…

Είμαι 27 ετών και εδώ και αρκετό διάστημα είμαι μόνη μου, χωρίς σχέση. Τον τελευταίο καιρό όμως μου έχουν μπει κάτι περίεργες ιδέες και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ κι εδώ είναι που χρειάζομαι τις συμβουλές σας.

Έχω έναν φίλο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά μιλάμε συχνά και βγαίνουμε πού και πού. Αυτός σε αυτή τη φάση μόλις έχει αρχίσει να βγαίνει με μια κοπέλα που από ότι μου λέει δεν κόβει και φλέβες.

Τις τελευταίες φορές που έχουμε βρεθεί πιάνω τον εαυτό μου να τον κοιτάζει διαφορετικά. Κάτι που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Του στέλνω πιο συχνά μηνύματα και κάποια βράδια κάνουμε chat μιλώντας περί ανέμων και υδάτων.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Έχω αρχίσει και τον σκέφτομαι, έχω αρχίσει και φλερτάρω με την ιδέα να κάνω κάτι μαζί του, αλλά δεν έχω ιδέα αν του αρέσω. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Κι αν φρικάρει; Δεν θέλω να χαλάσω τη φιλία μας…

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το πιο πιθανό για μένα είναι να περνάς μια “φάση”, είσαι μόνη σου καιρό και ψάχνεσαι. Τόσα χρόνια τον ξέρεις, αν ήταν θα είχες νιώσει κάτι νωρίτερα, αλλά δε φαίνεται να λες κάτι τέτοιο στο γράμμα σου. Από την άλλη θα μου πεις, αυτά συμβαίνουν χωρίς να τα προγραμματίζουμε. Ίσως έπαιξε ρόλο και το ό,τι τον είδες με κοπέλα, άρα συνειδητοποίησες ότι είναι και άντρας, εκτός από φίλος σου. Εγώ πάντως δε θα βιαζόμουν να εκδηλωθώ λεκτικά για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να δω τι θα γίνει με την κοπέλα που βλέπει αυτό το διαστημα. Αν δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση του και του δωθείς και στο πιάτο, είναι πιθανό να επιδιώξει κάτι και μαζί σου παράλληλα με την άλλη κοπέλα και τότε καλά ξεμπερδέματα! Αν τη βλέπει σοβαρά δε θα κάνει κάτι μαζί σου, αλλά ίσως σε κρατήσει καβάτζα, ίσως ακούσεις λόγια που μπορεί να σε πληγώσουν, ίσως απομακρυνθείτε… Ο δεύτερος λόγος είναι, όπως είπα και στην αρχή, ότι μπορει απλώς να περνάς μια “φάση”. Μπορεί σε ένα μήνα να σου έχει περάσει ή/και να έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού. Αν, όπως λες, σ’ενδιαφέρει να μη χαλάσεις τη φιλία σας, μη βιαστεις. Και κάτι τελευταιο…επειδή έχετε περισσότερη επαφή από πριν, μπορεί να έχει ήδη καταλαβει κάτι (ή να υποπτεύεται) και να του αρέσει που αρεσει. Να προσέχεις.

  2. αν νοιωθεις πως τον θες παρα πολυ δοκιμασε το.ψαρεψε τον με ερωτησεις για να δεις αν θα μπορουσε κ κεινος να σε δει αλλιως…ειναι ομως λιγο ρισκο.εγω μια φορα εκανα κατι με εναν φιλο μου κι επειτα απο αυτο δεν ξανα βρεθηκαμε…πραξε οπως νοιωθεις και ποτε δε ξερεις

  3. Περνάς μια φάση .. Ελάττωσε τις ώρες που μιλάς με τον φίλο σου. Και βρες νέες ασχολίες για να ξεκολλήσει το μυαλό σου. όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πολύ το μεγενθύνεις στο μυαλό σου… μερικές φορές υπάρχει φλερτ στην φιλία μεταξύ ανδρα – γυναίκας αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω… εάν υπάρχει και είναι αυτό που στο προκαλεί σταμάτησε το.
    Προσωπικά εάν ποτέ βρισκόμουν στην θέση της κοπέλας που τα έχει αυτή την στιγμή… δεν θα μου άρεσε να μιλάει με μια φίλη του ..τόσες πολλές ώρες περι ανέμων και υδάτων … βέβαια η σχέση τους είναι σε αρχικό στάδιο αλλά δεν μπορώ να πω πως ξεκίνησε και καλά εάν ο φίλος σου σκέφτεται έτσι…
    Πάντως σίγουρα υπάρχει αγάπη μεταξύ σας αλλά μην την μπερδεύεις με την αγάπη που έχει μια σχέση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More